moonspell21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εχω εναν εξωτερικο δισκο στον οποιο εχω μεσα σειρες και ταινιες και βλεπω απευθειας στην τηλεοραση μεσω usb εδω και χρονια. Εκανα format χτες και τωρα που τον συνδεσα μου βγαζει μηνυμα η τηλεοραση οτι δεν υπαρχουν αρχεια βιντεο μεσα (ενω φυσικα τα εχω περασει). Τι μπορει να φταιει? Πρεπει να πειραξω καποια ρυθμιση μεσα απο τα windows? Το συστημα αρχειων το εχω NTFS οπως το ειχα και πριν.
Raptorex Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μοντέλο τηλεόρασης, εξωτερικού σκληρού;Δοκίμασε μια ταινία σε ένα στικάκι φορμαρισμένο σε NTFS αν θα τη διαβάσει.Μπορεί να χρειάζεται οι ταινίες να είναι σε συγκεκριμένη διάταξη για να τις διαβάσει η τηλεόραση.π.χ. VIDEO(folder)->Transfromers(folder)->Transformers.mp4,Transfromers.srt πριν πως τις είχες;
moonspell21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Οπως τα ειχα πριν και δουλευαν για 6-7 χρονια, ετσι τα εβαλα και τωρα. Απο το στικακι ή απο αλλο σκληρο παιζουν ολα κομπλε. ΕDIT : Tραβηξα ενα ωραιο φορματ στο καπακι και εφτιαξε..... Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2017 από moonspell21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα