karoulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα ο υπολογιστής μου κάνει συνέχεια επανεκκίνηση κάθε 10 λεπτά περίπου έχω άλλαξα τροφοδοτικό έκανα memtest της RAM πήγαν όλα καλά και συνεχίζει να κάνει μήπως γνωρίζει κανείς τη φταίει;;
umbrella co. Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Για αρχη, γραψε μας απο τι αποτελειται το συστημα σου. Επειτα, κατεβασε αυτο το προγραμμα http://www.alcpu.com/CoreTemp/ και κοιταξε μηπως ανεβαζει αποτομα θερμοκρασια η cpu και γι' αυτο κλεινει. 1
karoulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 moder board : msi p35 neo pcu:consair ram :3 kingston 1 ocz cpu:core 2 quad software :w10 & linux mind η θερμοκρασίες είναι φισιολογικες
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Συνεχίζει να κάνει επανεκκινήσεις σε ποιο σημείο? Ακόμα και στο BIOS να είσαι θα κλανει επανεκκίνηση?
karoulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Συνεχίζει να κάνει επανεκκινήσεις σε ποιο σημείο? Ακόμα και στο BIOS να είσαι θα κλανει επανεκκίνηση? ναι μερικές φόρες οταν τον ανοίγω κάνει απευθείας επανεκκίνηση
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Σρο έβγαλε ξαφνικά το πρόβλημα ή μετά από κάποια αλλαγή hardware το έκανε? Δοκίμασε και άλλη κάρτα γραφικών. Ποια έχεις. Το φυσιολογικές θερμοκρασίες προσωπικά δεν μου λέει κάτι, Πολλά έχουν δει τα μάτια μου. Τι θερμοκρασία βλέπεις στο BIOS?
karoulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Σρο έβγαλε ξαφνικά το πρόβλημα ή μετά από κάποια αλλαγή hardware το έκανε? Δοκίμασε και άλλη κάρτα γραφικών. Ποια έχεις. Το φυσιολογικές θερμοκρασίες προσωπικά δεν μου λέει κάτι, Πολλά έχουν δει τα μάτια μου. Τι θερμοκρασία βλέπεις στο BIOS? αλαξα maderboard και επεξεργαστη θερμοκρασίες 50-55 και κάτι που ξέχασα να πω όταν έκανα memtest μια μια της ram δεν μου έβγαλε error και όταν της έκανα όλες μαζί έβγαλε γιατί??
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εμ τώρα κάτι κάνουμε. Συνήθως αυτές οι επανεκκινήσεις γίνονται όταν κάτι έχει προηγηθεί, Δες ποια έκδοση BIOS έχεις. Ποιον επεξεργαστή πήρες ακριβώς?
karoulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εμ τώρα κάτι κάνουμε. Συνήθως αυτές οι επανεκκινήσεις γίνονται όταν κάτι έχει προηγηθεί, Δες ποια έκδοση BIOS έχεις. Ποιον επεξεργαστή πήρες ακριβώς? core 2 quad επεξεργαστης msi 35 neo maderboard τον επεξεργαστη και την μαδερμπαρντ τα πήρα μαζί αυτός που τον ειχε τον επεξεργαστή τον ειχε σε αυτή την μαδερμπαρδ
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ποιος quad ρε πασά μου? Αν δεν απαντάς στις ερωτήσεις δεν θα βγει άκρη.
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το πέτυχες. Άιντε πάμε βήμα βήμα. Στράααατα Στρατούουυυυυλα. Βγάλε την ψύκτρα, βγάλε τον επεξεργαστή και δες αν υπάρχουν στραβωμένα/κομμένα pins στο socket. Η μάλλον καλύτερα βγάλε μια φωτό και ανέβασέ την. Πριν κάνεις αυτό όμως δες αν το 4πινο καλώδιο που δίνει ρεύμα στον επεξεργαστή είναι κουμπωμένο καλά. Το καλώδιο είναι αυτό που βρίσκεται πάνα αριστερά δίπλα δηλ. από την ψύκτρα. 1
karoulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πείρα σμρ άλλο τροφοδοτικό τα κουμποσα ολλα κομπλέ και ο επεξεργαστής είναι εντάξει Μήπως φταίει η ραμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα