Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ο υπολογιστής μου κάνει συνέχεια επανεκκίνηση κάθε 10 λεπτά περίπου έχω άλλαξα τροφοδοτικό έκανα memtest της RAM πήγαν όλα καλά και συνεχίζει να κάνει μήπως γνωρίζει κανείς τη φταίει;; 

Δημοσ.

Συνεχίζει να κάνει επανεκκινήσεις σε ποιο σημείο? Ακόμα και στο BIOS να είσαι θα κλανει επανεκκίνηση?

ναι μερικές φόρες οταν τον ανοίγω κάνει απευθείας επανεκκίνηση 

Δημοσ.

Σρο έβγαλε ξαφνικά το πρόβλημα ή μετά από κάποια αλλαγή hardware το έκανε?

Δοκίμασε και άλλη κάρτα γραφικών. Ποια έχεις.

Το φυσιολογικές θερμοκρασίες προσωπικά δεν μου λέει κάτι, Πολλά έχουν δει τα μάτια μου. Τι θερμοκρασία βλέπεις στο BIOS?

Δημοσ.

Σρο έβγαλε ξαφνικά το πρόβλημα ή μετά από κάποια αλλαγή hardware το έκανε?

Δοκίμασε και άλλη κάρτα γραφικών. Ποια έχεις.

Το φυσιολογικές θερμοκρασίες προσωπικά δεν μου λέει κάτι, Πολλά έχουν δει τα μάτια μου. Τι θερμοκρασία βλέπεις στο BIOS?

αλαξα maderboard και επεξεργαστη 

θερμοκρασίες 50-55

και κάτι που ξέχασα να πω όταν έκανα memtest μια μια της ram δεν μου έβγαλε error και όταν της έκανα όλες μαζί έβγαλε γιατί?? 

Δημοσ.

Εμ τώρα κάτι κάνουμε. Συνήθως αυτές οι επανεκκινήσεις γίνονται όταν κάτι έχει προηγηθεί,

Δες ποια έκδοση BIOS έχεις. Ποιον επεξεργαστή πήρες ακριβώς?

Δημοσ.

Εμ τώρα κάτι κάνουμε. Συνήθως αυτές οι επανεκκινήσεις γίνονται όταν κάτι έχει προηγηθεί,

Δες ποια έκδοση BIOS έχεις. Ποιον επεξεργαστή πήρες ακριβώς?

core 2 quad επεξεργαστης

msi 35 neo maderboard

τον επεξεργαστη και την μαδερμπαρντ τα πήρα μαζί αυτός που τον ειχε τον επεξεργαστή τον ειχε σε αυτή την μαδερμπαρδ

Δημοσ.

Το πέτυχες.

Άιντε πάμε βήμα βήμα. Στράααατα Στρατούουυυυυλα.

Βγάλε την ψύκτρα, βγάλε τον επεξεργαστή και δες αν υπάρχουν στραβωμένα/κομμένα pins στο socket. Η μάλλον καλύτερα βγάλε μια φωτό και ανέβασέ την. Πριν κάνεις αυτό όμως δες αν το 4πινο καλώδιο που δίνει ρεύμα στον επεξεργαστή είναι κουμπωμένο καλά. Το καλώδιο είναι αυτό που βρίσκεται πάνα αριστερά δίπλα δηλ. από την ψύκτρα.

• Like 1
Δημοσ.

Πείρα σμρ άλλο τροφοδοτικό τα κουμποσα ολλα κομπλέ και ο επεξεργαστής είναι εντάξει

Μήπως φταίει η ραμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...