Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας..

Οπως βλέπετε απο τον τιτλο, θελω να αλλαξω rom σε ενα tablet που μου χαρισαν  διοτι κολλαει συνεχεια ενω επισης αργει να ανοιξει εφαρμογες κλπ κλπ. Εχει 1gb ram, διπύρηνο επεξεργαστη και android jelly bean. Του εχω κανει root για να διαγραψω περιττες εφαρμογες διοτι ενω εχει 8gb αποθηκευτικου χωρου, το 1gb ειναι για τις εφαρμογες ενω τα αλλα 5 που μενουν για φωτο, μουσικη κλπ ( :-D  :-D  :-D ) ενω επισης και format αλλα συνεχιζει να κολλαει. Παντως απο τι μου πε η ξαδερφη μου  πριν ενα χρονο πηγαινε σφαιρα ενω απο ενα σημειο και μετα άρχισαν σταδιακά να μειώνονται οι επιδόσεις του και να κολλάει. Αποτι βλεπω παντως ειναι εκτος εγγυησης. Εψαξα μπας και βρω την stock rom του στο ιντερνέτ αλλα δεν βρηκα τιποτα. Οποτε εαν θελω να του βαλω την stock θα πρεπει να το στειλω στην mls (χρεωση 20+ ευρω). Γινεται να του βαλω καποια rom οπως cyanogenmod η ακομα καλυτερα καποια της xiaomi (δεν ξερω εαν θα σας φανει παραξενο αυτο με το xiaomi αλλα εχω δει galaxy s4 mini με miui 8).. 

Δημοσ.

Δεν μου φαινεται παραξενο,γιατι μιλας για το s4 ,που πουλησε καλα,και αξιζε οι developers να ασχοληθουν... Παραξενο θα μου φανει αν βρεις ρομ για το Mls...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...