Προς το περιεχόμενο

Νέες οθόνες και περιφερειακά για gamers από την Alienware


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα πλαίσια της έκθεσης E3, η Alienware (Dell) ανακοίνωσε ορισμένες νέες οθόνες και αξεσουάρ που απευθύνονται ειδικά στους gamers.

Οι οθόνες χαρακτηρίζονται από την γνωστή –στους υπολογιστές desktop και στα laptops της- αισθητική της εταιρείας και επιδεικνύουν ταχύτατα refresh rates ενώ υποστηρίζουν είτε τη τεχνολογία G-Sync της Nvidia είτε την FreeSync της AMD.

 

Παράλληλα με τις νέες οθόνες της, η Alienware ανακοίνωσε μία σειρά από αξεσουάρ, ενώ φέρνει τους ταχύτερους επεξεργαστές των Intel και AMD στην ναυαρχίδα της στην αγορά desktop, στο Area 51.

 

Τα gaming monitors της σειράς Alienware 25, προσφέρουν ανάλυση 1080p και refresh rates που αγγίζουν τα 240Hz καθώς και χρόνους απόκρισης 1ms. Αν έχετε στη διάθεσή σας κάποια κάρτα γραφικών Radeon της AMD, τότε για την FreeSync έκδοση θα χρειαστεί να βγάλετε από τη τσέπη σας $499,99 ενώ η έκδοση με υποστήριξη στη τεχνολογία G-Sync της Nvidia θα απαιτήσει $200 περισσότερα. Κατά τα άλλα, το hardware μεταξύ τους δείχνει όμοιο, με λόγο αντίθεσης 1000:1 και φωτεινότητα 400-nit.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Όσον αφορά στα περιφερειακά, τα Alienware Advanced Gaming Mouse ($49,99) και Elite Gaming Mouse ($89,99) διαθέτουν on-the-fly DPI switching επιτρέποντας στον gamer να βελτιστοποιήσει την απόδοση τους για διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών. Το Elite Gaming Mouse έχει κάποιες πρόσθετες βελτιώσεις και χαρακτηριστικά που αφορούν στην εργονομία, συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας να επέμβετε στο βάρος του.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Όσον αφορά στα πληκτρολόγια, η Alienware ανακοίνωσε τα Advanced Gaming Keyboard ($89,99) και Pro Gaming Keyboard ($119,99) με το πρώτο να διαθέτει μηχανικά πλήκτρα και καφέ διακόπτες KaiHua και το δεύτερο να διαθέτει επιπλέον volume roller, ενσωματωμένη μνήμη για την αποθήκευση μακροεντολών καθώς και πιο προηγμένο σύστημα φωτισμού RGB.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Όσον αφορά στο Area 51, η Αμερικάνικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο κορυφαίος desktop υπολογιστής της θα κυκλοφορήσει τόσο με τον 16-πύρηνο επεξεργαστή Threadripper της AMD όσο και με τον 18-πύρηνο Core X-Series της Intel.

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα μια χαρά μου φαίνονται. Όλα τα προϊόντα σχεδιαστικά φαίνονται πολύ ωραία, Από απόδοση, βολικότητα, ποιότητα προβλήματα κλπ θα φανούν στο μέλλον από γνώμες των χρηστών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που πα ρε alieware; Η apple θα ειχε χωσει 2 xeon και μια vega στο πισω μερος της οθονης.

 

Και επισης 200$ για το g-sync? Γελαει ο κοσμος.

Απο οσο θυμαμαι το gsync εχει κοστος εγκαταστασης. Το χρεωνει η nVidia δηλαδη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

100$ πληκτρολογια , χωρις cherry mx ή optical mechanical...

 

Κατι μου λεει οτι ολοι ξαφνικα θα θυμηθουν να αλλαξουν στα celleritas ii με optical που ανακοινωσε η zowie.

Απο ποτε οι οπτικοι διακοπτες ειναι της μοδας?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποια βασικά πράγματα δεν λέει το άρθρο,απο το όνομα μάλλον συμπεραίνουμε οτι είναι 25'' όμως αντί για 1080p σε 24''και 25'' παίρνεις σε 2.5K ανάλυση οθόνες επώνυμες και αρκετά καλές.

Απο τα 122-144hz και πάνω δεν νομίζω πως βλέπεις διαφορά Εγώ εχω Freesync κάρτα και δεν με πολυενδιαφέρει,όμως +200 ευρώ  είναι κλοπή για το Gsyng που ζητάνε.

(TN panel το πιθανότερο για να έχει τέτοια απόκριση σε τόσα Hz) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο ποτε οι οπτικοι διακοπτες ειναι της μοδας?

Τον τελευταιο χρονο εχουν ξεκινησει να κυκλοφορουν... το πρωτο σοβαρο ανακοινωθηκε απο τη zowie(BenQ). Ειναι πιο δυσκολο πιστευω να κατασκευαστουν και το εχουν αφησει στην ακρη. Και περα απο αυτο ειναι λιγοτερο κλικι , αρα δεν θα παρουν μεγαλο κομματι της αγορας απο την αποψη της δημοτικοτητας στον μεσο χρηστη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...