Προς το περιεχόμενο

Ανανέωση συμβολαίου με ΟΤΕ-Προσφορές retention?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, είμαι στον ΟΤΕ εδώ και δυο χρόνια με σχετικά καλό (για ΟΤΕ) τιμολόγιο. Δηλαδή, πληρώνω € 48,50 για 24άρι (και καλά) ίντερνετ (πιάνω από 8 έως 9 και 2 φορές το χρόνο 10-11), απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά προς κινητά καθώς και το πλήρες πακέτο TV. Αυτό σπάει σε € 26,5 περίπου τηλέφωνο και € 22 ΤV, κομπλέ με ΦΠΑ κλπ.

Επειδή μένω σε μυστήρια περιοχή, προτιμάω τον ΟΤΕ, γιατί με τους υπόλοιπους είχα πάντα θέματα. Πρίν μερικές μέρες έληξε το 2ετές συμβόλαιό μου και "αγωνιούσα" πόσο θα μου στοιχίσει η ανανέωση, γιατί δεν τα πολυγουστάρω τα παιχνίδια τύπου "κάνω αίτηση αλλού, υπαναχώρηση κλπ", αγχώνομαι :) .

Για να μην πολυλογώ, μου τηλεφώνησαν από τον ΟΤΕ και μου πρόσφεραν 2ετή ανανέωση για το ίδιο πρόγραμμα με τα ίδια χρήματα και φυσικά το δέχτηκα.

Ειλικρινά, δεν το περίμενα αυτό από τον ΟΤΕ. Η πρώην HOL με έσκαγε σε κάθε ανανέωση, ενώ η CYTA (ακόμη και τώρα που την έχω στους γονείς μου) στέλνει sms πριν λήξει το συμβόλαιο και στο καπάκι παίρνουν και τηλέφωνο.

Αυτά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από το 2106333993 ? λενε οτι ειναι τμημα παραπονων οχι προσφορων . home double play 24M απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά προς κινητά 25 + χαρατσι που δεν λένε . € 26,5 δηλαδη περίπου είναι ok για OTE ;

Πριν 2 μηνες κατι μου χανε πει και για + family pack στα +9,90 τωρα τι συμφαιρει ;

Eπιβεβαιώνω και εγώ για τα περί αίτησης σε άλλο πάροχο. Σε καλούν την επόμενη για αντιπροσφορά απευθείας, δεν τους παίρνει να χάνουν πελάτες. Αν είστε και γρήγοροι με το deal και τα τηλέφωνα, μπορεία να μην χρειαστεί να κάνετε καν αίτηση υπαναχώρησης. Αλλά δεν είναι και καμιά σπουδαία διαδικασία, αρκεί ο όποιος υπάλληλος στο τηλέφωνο να είναι σαφής και ακριβής ως προς τις ενέργεις που θα κάνετε. Αξίζει η χαρτούρα της υπαναχώρησης πάντως. Διαφορετικά δεν φιλοτιμούνται για καλύτερες τιμές.

• Moderators

Eπιβεβαιώνω και εγώ για τα περί αίτησης σε άλλο πάροχο. Σε καλούν την επόμενη για αντιπροσφορά απευθείας, δεν τους παίρνει να χάνουν πελάτες. Αν είστε και γρήγοροι με το deal και τα τηλέφωνα, μπορεία να μην χρειαστεί να κάνετε καν αίτηση υπαναχώρησης. Αλλά δεν είναι και καμιά σπουδαία διαδικασία, αρκεί ο όποιος υπάλληλος στο τηλέφωνο να είναι σαφής και ακριβής ως προς τις ενέργεις που θα κάνετε. Αξίζει η χαρτούρα της υπαναχώρησης πάντως. Διαφορετικά δεν φιλοτιμούνται για καλύτερες τιμές.

Μην λες ότι νάνε αντιπροσφορα περνούν πάντα αφού υπογράψεις νέο συμβόλαιο, αν δεν κάνεις αίτηση ακύρωσης φορητότητας πας στο νέο παροχο

Ναι φυσικά, αυτό εννοούσα, μαλλον δεν ήταν σαφές. Εννοούσα για την ακρίβεια την παραχώρηση της γραμμής στον ''νεο'' πάροχο που υπογράφεις, γιατί ακόμα και αυτό παίρνει ορισμένες εργάσιμες μέρες... Αλλά κανονικά, μετά την αίτηση σου στον νέο πάροχο και την κλήση ''πρώην'' παρόχου για αντιπροσφορά, κλείνεις το deal και προχωράς στην αίτηση υπαναχώρησης...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Είναι λίγο ανορθόδοξη ερώτηση (μιας και όλοι προσπαθούν να αποφύγουν τα τηλέφωνα για προσφορες) αλλά πως μπορώ να λάβω προσφορές από παροχους? Μπορώ να φυγω από το συμβόλαιο αζημιως και θέλω να λάβω προσφορές από τους άλλους παροχους για να δω αν με συμφέρει να φύγω. Υπάρχουν ειδικά τηλέφωνα σε ΟΤΕ wind κλπ (εκτός της εξυπηρέτησης πχ) που μπορείς να διαπραγματευτεις συμβόλαιο για να κάνεις φορητοτητα σε νέο παροχο? 

Επεξ/σία από fastnq2

210 6295102 : Υπηρεσία προσφορών της Cosmote για σταθερή και Internet. Τους καλείς, δίνεις το τηλέφωνο σου και ζητάς να σε πάρουν πίσω για να σου δώσουν προσφορά. Για τους άλλους δυστυχώς δεν ξέρω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Το συμβόλαιό μου με τον ΟΤΕ ληγει σε ενα μηνα με 50ρα στα 32,50 και 2 συμβολαια κοσμοτε 1 κινιτης το ενα 9,8 το αλλο 13 ευρω ηδικης προσφορας -70% λογω συνδιασμου του ολου πακετου τοτε

ενδιαφερομουν τακτικα για αναβαθμηση μονο στη ταχυτητα σε 100 απαντηση 49 ευρω

μου εκαναν μια προσφορα στα 41 την 100ρα αν την εκανα εκεινη τη στιγμη και οτι αυριο η προσφορα μπορει να μην υπαρχει, 

την επομενη το 41 εγινε 46  λολ

οσο για τα 2 κινητα να παω στα 58 τα 2 αυξηση αν ειναι (προσφορα) μετα το ενα 17 το αλλο 28  φυσικα δεν δεχτηκα τιποτα διακοπη και 2 καρτοκινιτα σκεφτομε

μεχρι που ειδα την προσφορα της νοβα  100ρα με απεριοριστα σταθερα και κινητα η 29.90 απεριορηστα σταθερα μονο

υπογραψα και εστειλα στην νοβα και και ειμαι σιγουρος θα με παρουν παλι απο οτε για αντιπροταση οπως παντα 

τα 23 που εδινα για κινιτα θα τα εχω απεριοριστα απο το σταθερο

τον εχουν τραβηξει λιγο οι ετεριες με προσφορες αυξημενες αυτο νομιζω δεν ειναι προσφορα για εμενα ειναι αυξηση

απο τα 32,50 και 23,40 με τα ιδια να παω στα 80-90 ευρω

ποτε δεν ειχα θεμα με αποσυνδεσεις ταχητητα για να δουμε την εξεληξη σε οτιδηποτε μπορειτε να ρωτησετε η συμβουλεψετε ευχαριστω προκαταβολικα

Επεξ/σία από djtelis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...