Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το συμβόλαιό μου με τον ΟΤΕ έληξε πριν λίγες μέρες και με κάλεσαν για ανανέωση.

Έχω το double play 24 xl με απεριόριστα σταθερά, 360 για κινητά κ το ίντερνετ και μου το πρόσφεραν στα 38,80. πιο πολλά δηλαδή και από την τιμή σε κατάστημα.

Δεν ψάχνω να κάνω "κολπάκια" κλπ, θέλω απλά μια προσφορά σε αυτά που ζητάω. Γιατί να πληρώνω λεπτά προς ομιλία που δεν μιλάω?

Γνωρίζει κάποιος αν εφόσον έχει λήξει το συμβόλαιο μπορώ να πάρω προσφορά χωρίς λεπτά κλπ σε ανάλογο κόστος χωρίς να κάνω αιτήσεις σε άλλο πάροχο? Επίσης  γνωρίζει κανείς τι προσφορά μπορώ να πάρω μετά από το retention? Αν δεν με καλύψουν θα αλλάξω πάροχο γιατί τα 38 ευρώ για αυτό το πακέτο, που δεν το χρησιμοποιώ κιόλας τα θεωρώ πάρα πολλά.

Δημοσ.

Με 21 ευρώ για δύο χρονια έχει η cyta..

Πριν λίγες μέρες έκανα ανανέωση συμβολαίου..

24 ιντερνετ.

5 ωρες προς κινητα.

Απεριόσριστα σταθερά

Και δωρέαν ομιλία πρις κινητά cyta..

Ο οτέ έχει το ίδιο πακέτο αλλά με 6 ώρες προς κινητα με 30 ευρώ για δύο χρόνια..

Δημοσ.

Να σας πω την εμπειρια μου. Προσφατα τελειωσε το συμβολαιο μου home double play 24 με απεριοριστο ιντερνετ απεριοριστα αστικα υπεραστικα και μιση ωρα προς κινητα στα 33 ευρω παρακαλω.. Πριν τελειωσει το συμβολαιο εκανα πολλες νυξης για να προσπαθησω να μεινω στην εταιρια ζητωντας προσφορες οι οποιες ηταν στα 36 ευρω 3 ευρω παραπανω απο το κανονικο μου παγιο.. Αφου αρνηθηκα ευγενικα και μου εξηγησαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο εκανα αιτηση χθες στην νοβα. Χθες λοιπον το απογευμα με παιρνει το 13888 και μιλαω με μια κυρια η οποια με ρωταει ευγενικα για ποιο λογο θελω να φυγω αμα ειχα κανα θεμα με την γραμμη της εξηγησα οτι ηταν οικονομικο διοτι θα μπω στρατο και ειναι κριμα να πανε 70 ευρω το διμηνο χαμενα.. Τοτε μου απανταει οτι εχει μια προσφορα για μενα η οποια ηταν η ακολουθη με 25 ευρω τον μηνα τελικη με φπα και χαρατσια του νεου ομορφου νομου μας μου δινει το ιδιο πακετο που εχω τωρα συν μια επιταγη 60ευρω για να την χρησιμοποιησω η στον γερμανο η στο κοσμοτε σοπ. Αφου το σκεφτηκα αποφασισα μιας και η γραμμη δεν εχει κανενα θεμα τεχνικο να μεινω στον οτε.. Εκαμα αιτηση υπαναχωρησης και περιμενω αυριο να δω την πορεια της και την ενεργοποιηση του νεου συμβολαιου μου με τον οτε.. Αυτην ηταν η εμπειρια μου απο τον οτε δοκιμασε τς να κανεις αλλου αιτηση μηπως και εχεις καμια αντιπροσφορα.. Ευχαριστω οσους διαβασαν το μεγαλο μου ποστ

• Like 2
Δημοσ.

Να σας πω την εμπειρια μου. Προσφατα τελειωσε το συμβολαιο μου home double play 24 με απεριοριστο ιντερνετ απεριοριστα αστικα υπεραστικα και μιση ωρα προς κινητα στα 33 ευρω παρακαλω.. Πριν τελειωσει το συμβολαιο εκανα πολλες νυξης για να προσπαθησω να μεινω στην εταιρια ζητωντας προσφορες οι οποιες ηταν στα 36 ευρω 3 ευρω παραπανω απο το κανονικο μου παγιο.. Αφου αρνηθηκα ευγενικα και μου εξηγησαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο εκανα αιτηση χθες στην νοβα. Χθες λοιπον το απογευμα με παιρνει το 13888 και μιλαω με μια κυρια η οποια με ρωταει ευγενικα για ποιο λογο θελω να φυγω αμα ειχα κανα θεμα με την γραμμη της εξηγησα οτι ηταν οικονομικο διοτι θα μπω στρατο και ειναι κριμα να πανε 70 ευρω το διμηνο χαμενα.. Τοτε μου απανταει οτι εχει μια προσφορα για μενα η οποια ηταν η ακολουθη με 25 ευρω τον μηνα τελικη με φπα και χαρατσια του νεου ομορφου νομου μας μου δινει το ιδιο πακετο που εχω τωρα συν μια επιταγη 60ευρω για να την χρησιμοποιησω η στον γερμανο η στο κοσμοτε σοπ. Αφου το σκεφτηκα αποφασισα μιας και η γραμμη δεν εχει κανενα θεμα τεχνικο να μεινω στον οτε.. Εκαμα αιτηση υπαναχωρησης και περιμενω αυριο να δω την πορεια της και την ενεργοποιηση του νεου συμβολαιου μου με τον οτε.. Αυτην ηταν η εμπειρια μου απο τον οτε δοκιμασε τς να κανεις αλλου αιτηση μηπως και εχεις καμια αντιπροσφορα.. Ευχαριστω οσους διαβασαν το μεγαλο μου ποστ

Αν μπορέσεις να με ενημερώσεις σχετικά με την πορεία της αίτησης υπαναχώρησης με βοηθάς πολύ. Κάτι ανάλογο σκέφτομαι να κάνω και εγώ.

• Moderators
Δημοσ.

Συνήθως η διαδικασία είναι η εξής

Κάνεις αίτηση για φορητότητα στο νέο παροχο, μόλις υπογράψεις το συμβόλαιο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε καλέσει ο οτε για αντιπροσφορα, αν σε καλύπτει η προσφορά σου λένε πως ακριβώς να κάνεις αίτηση Για υπό αναχώρηση (είναι διαδικασία που πρέπει να κάνεις εσύ), το θέμα ότι σε περίπτωση που γίνει γρήγορα η ενεργοποίηση τότε χάνεις το δικαίωμά υπό αναχώρησης, οπότε όλες οι διαδικασίες πρέπει να γίνουν γρήγορα

Πάντα υπάρχει περίπτωση βέβαια να μην σε πάρει για αντιπροσφορα ο οτε

Δημοσ.

ειτε θα πας σε ενα καταστημα αφου εληξε το συμβολαιο σου και θα κανεις μια νεα συνδεση στα μετρα που τη θελεις, ειτε θα αλλαξεις παροχο. νομιζω η  forthnet το ιδιο πακετο με 12 ωρες προς κινητο το δινει στα 28. Απλα αν σκεφτεις να αλλαξεις παροχο υπολογισε και τα 50 η 70 αναλογα για την ενεργοποιηση της νεα γραμμης

Δημοσ.

Δευτερα πρωι υπογραψα ατην νοβα δευτερα απογευμα με πηραν. Τριτη πρωι 9 η ωρα το φαξ της υπαναχωρησης ειχε φτασει στην νοβα. Δεν ειναι κατι τρομερο συμπληρωνεις μια αιτηση που σου δινει με email επισυναπτεις φωτοτυπια ταυτοτητας και το στελνεις με φαξ. Το θεμα ειναι να σου κανει αντιπροταση γρηγορα εαν γινεται και την ιδια μερα ωστε να προλαβεις η την ιδια μερα η το επομενο πρωι να στειλεις το φαξ. Οσον αφορα την αιτηση εγινε δεκτη μεσα σε 4 ωρες απο την στιγμη που την εστειλα στην νοβα και πλεον ειμαι στον οτε με 25 τον μηνα για 2 χρονια

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα.Εγώ είμαι χρόνια πελάτης του ΟΤΕ μιας και στην περιοχή μου ,δεν υπάρχει άλλος πάροχος.Το συμβόλαιο μου , home double play 24M στα 27,5 Ε (24mps, 4 ώρες προς σταθερά, 30 λεπτά προς κινητα).Ξέρω πως το πακέτο μπορούν να το δώσουν(το έχουν φίλοι μου) στα 22Ε.Ξέρει κάποιος κανέναν τρόπο να τους απειλήσω με διακοπή ,για να πάρω καλύτερη τιμή ,δεδομένου του ότι δεν υπάρχει άλλος πάροχος στην περιοχή μου?

Δημοσ.

Για 20 ημέρες ακόμα, εντός.

Περιμένεις μέχρι το τέλος, κάνεις φορητότητα αλλού με απομακρυσμένο τρόπο (e-shop, τηλέφωνο) και περιμένεις να σε πάρουν. Το πιθανότερο είναι να σου δώσουν έτσι και αλλιώς το 22άρι που λες για να κάνεις ανανέωση αλλά με τη φορητότητα παίζει να κερδίσεις και κάτι παραπάνω σε δωράκι μαζί.   

Δημοσ.

Δοκίμασε όπως σου είπα μέσω τηλεφώνου/e-shop, ίσως κάποιος να κάνει την κίνηση έτσι ώστε να μπορέσει το αίτημα σου να φτάσει στα γραφεία του οτε και να σε πάρουν πίσω. Αν δεν βρεις κανέναν να δεχτεί να πάρει τη γραμμή σου τότε θα μιλήσεις κατευθείαν με οτε. 

Δημοσ.

Έχω την εξής ερώτηση: 

Σε περίπτωση που σπάσω πρόωρα το συμβόλαιό μου με τον ΟΤΕ, οφείλω να πληρώσω ολόκληρη την ποινή διακοπής (100€), ή δικαιούμαι να τη πληρώσω αναλογικά ; (π.χ. αν είμαι στη μέση του συμβολαίου να πληρώσω τη μισή)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...