GetGankNow Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Φαίνεται ότι δεν είσαι άσχετος και το κατέχεις από τις απαντήσεις σου. Αυτό που δείχνεις είναι επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση των windows οπότε το αφήνεις, δεν είναι αυτό που θέλεις. Οπότε άσε το troubleshoot γιατί θα το σκίσεις. Το edit που πρόσθεσα πριν το είδες; Κατέβασε το hirens boot dvd (όχι το cd) ή βρες το konboot σαν iso και μπούταρε από αυτό (hirens/konboot). Όπως είπα, δεν ξέρω αν δουλεύει στα 10άρια, αλλά αν δουλέψει θα σε βάλει σαν διαχειριστή και θα μπορέσεις να εμφανίσεις πάλι τον admin χρήστη σου. Πέρα από αυτό, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις (αχ, άτιμο uac! τι ήθελες και το έκλεισες) Δες και αυτό που λέει ο vste μήπως και τα καταφέρεις γιατί φαίνεται ελπιδοφόρο. Δεν το εκλισα απλα ο προτος user ημουν εγω μετα εφτιαξα το αλλο(του αδερφου μου),και ηταν guest user Γιατι δεν δοκιμαζεις να ενεργοποιησεις τον build in admin account των windows? Χρειαζεσαι boot dvd η usb stick αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα δουλεψει. 1. Boot from Windows 10 bootable CD/DVD or USB. 2. When the install now screen shows up click on Repair your computer > Advanced Options >Troubleshoot > Command Prompt. 3. Once you can boot into the command prompt, type "net user administrator /active:yes" and click Enter. This will activate hidden administrator account. 4. Now, close command prompt and remove installation media. Boot back to Windows 10 normal mode and sign in to Administrator account. You do not need a password for hidden admin account. 5. Create a new administrator account from the admin account. 6. Once you created a new account (Steps to create new account will be provided in the end), sign out of the hidden admin account and then boot into the newly created account. 7. When you have successfully signed into the new account, copy all the files from the following path c:/Users/Forgotten_Account_Name to a secure path. 8. Now, you can disable the hidden admin account and use the new account. 9. To disable hidden admin account press Windows key + X and click on Command Prompt (Admin). 10. In the Elevated Command prompt, type "net user administrator /active:no" and click Enter. This will disable hidden administrator account. το εχω κανει φιλε δεν δουλεψε,γιατι ειμαι guest user και οχι admin,ο admin user ειναι στα special accounts και θελω να τον βγαλω απο εκει
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Αν με αυτό που λέει ο vste σου ενεργοποιήσει το admnistroator λογαριασμό (είναι ανενεργός από default και δεν έχει κωδικό) θα μπορέσεις να συνδεθείς και να κάνεις ότι θέλεις μετά. Αν πας στο κλειδί της registry για το uac που είπες πριν, τι τιμή έχει το EnableLUA; Αν είναι ανοιχτό το uac θα πρέπει να έχει τιμή 1. Αν έχει 0 τότε το uac είνα ικλειστό και αυτό γίνεται μόνο με δική σου παρέμβαση (το διαχειριστή και όχι των απλών χρηστών), άσχετα με το πόσους λογαριασμούς έχεις.
GetGankNow Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Αν με αυτό που λέει ο vste σου ενεργοποιήσει το admnistroator λογαριασμό (είναι ανενεργός από default και δεν έχει κωδικό) θα μπορέσεις να συνδεθείς και να κάνεις ότι θέλεις μετά. Αν πας στο κλειδί της registry για το uac που είπες πριν, τι τιμή έχει το EnableLUA; Αν είναι ανοιχτό το uac θα πρέπει να έχει τιμή 1. Αν έχει 0 τότε το uac είνα ικλειστό και αυτό γίνεται μόνο με δική σου παρέμβαση (το διαχειριστή και όχι των απλών χρηστών), άσχετα με το πόσους λογαριασμούς έχεις. 2 υπαρχουν στο pc,ο δικος μου(που ειναι τωρα στα spcecial accounts),και του αδερφου μου που ειναι guest user(που ειμαι συνδεμενος τωρα)
vste Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μα με τον τροπο που σου γραφω δεν εχει σημασια τι ειναι ο λογαριασμος που εχεις κλειδωσει. Απλα ξεκλειδωνεις τον build in administrator account των windows που σαν default ειναι κλειδωμενος. Μετα κανεις login με αυτον και κανεις τις διορθωσεις που θελεις. Υπαρχει και αλλος τροπος (με shadow copy της registry απο καποιο directory) αλλα ειναι πολυ προχωρημενος και χρειαζεσαι καποιο live cd για να γινει.
GetGankNow Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μα με τον τροπο που σου γραφω δεν εχει σημασια τι ειναι ο λογαριασμος που εχεις κλειδωσει. Απλα ξεκλειδωνεις τον build in administrator account των windows που σαν default ειναι κλειδωμενος. Μετα κανεις login με αυτον και κανεις τις διορθωσεις που θελεις. Υπαρχει και αλλος τροπος (με shadow copy της registry απο καποιο directory) αλλα ειναι πολυ προχωρημενος και χρειαζεσαι καποιο live cd για να γινει Μηπως μπορεις να με βοηθησεις με ενα skype ή messenger call γιατι το ειχα κανει αυτο και μαλον ειχα κανει κανενα λαθος
vste Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μηπως μπορεις να με βοηθησεις με ενα skype ή messenger call γιατι το ειχα κανει αυτο και μαλον ειχα κανει κανενα λαθος Δυστυχως δεν μπορω αυτη την στιγμη. Κανε αυτα τα 2: 2. When the install now screen shows up click on Repair your computer > Advanced Options >Troubleshoot > Command Prompt. 3. Once you can boot into the command prompt, type "net user administrator /active:yes" and click Enter. This will activate hidden administrator account. στην συνεχεια κανε restart και αν μπει κατευθειαν στα windows κανε logoff και διαλεξε τον administrator account.
GetGankNow Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το command Prompt που ανοιγει δεν ειναι στον C: , αλλα στον X:
vste Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 αν γραψεις σκετο net user τι σου βγαζει? Ποιους χρηστες?
GetGankNow Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Αυτους τους users μου βγαζει,εκανα το "net user Admin......." απο τον X: που με βαζει αρχικα αλλα τον εκανα και απο τον C:(μπηκα στο regedit,πατησα εισαγωγη,πιγα windows\system32 και ανοιξα τον cmd ως διαχειριστης),και τιποτα
vste Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Λοιπον αλλη λυση. Μπες ξανα με boot dvd -> command prompt και γραψε το ακολουθο: Xcopy d:\Windows\System32\config\regback d:\Windows\System32\config Αλλαξε το d: με το γραμμα που βρισκονται τα windows (πχ c:\) . Δες αν σου γραφει success και στην συνεχεια κανε reboot. Υπαρχει περιπτωση να το σωσεις ετσι.
GetGankNow Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Λυθηκε,η ληση εδω>https://windowsforum.com/threads/error-user-admin.228811/ Ευχαριστω ολους που ασχοληθηκαν!!!! 1
vste Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ωραιος! Παρομοια λυση με την τελευταια που σου εγραψα που κανει restore μια προηγουμενη registry. Βεβαια σαφως καλυτερο αυτο που εκανες στην περιπτωση σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα