Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , επειδη ημουν πολυ καιρο εξορια ( aka στο χωριο χωρις internet ) ειχα κλειστα τα update στο tablet ( samsung galaxy tab s2 , sm t710 ) . Προσπαθησα τωρα να κανω το update και μου εβγαλε error message ( βλ. Συνημμενο ) . Εχω την αισθηση οτι καποτε ειχα κανει root , αλλα τωρα δεν ειναι . Υπαρχει καποιος ( ευκολος ) τροπος να κανω το update ? Επισης , επειδη ειμαι ψιλοασχετος απο android , ποσο σημαντικο ειναι να γινεται το update ? Κερδιζω κατι ουσιαστικο σε αποδοση / ασφαλεια / compatibility ? Δεν ειμαι και power user ειναι η αληθεια :P

post-425769-0-01901600-1497438974_thumb.png

Δημοσ.

Είναι ακόμα ρουταρισμενο σου λέει.

Οπότε πας σε αυτόν τον οδηγό http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?fromsearch=1

Τι κερδίζω με την αναβάθμιση λογισμικού;

Φροντίζετε για την τακτική αναβάθμιση του λογισμικού που χρησιμοποιείτε για να κερδίζετε:

Βελτιωμένη λειτουργία και σταθερότητα συστήματος.

Επίλυση πιθανών προβλημάτων μέσω της διόρθωσης σφαλμάτων και λαθών.

Αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος και δυνατότητα χρήσης νέων λειτουργιών.

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ . Οι εφαρμογες root checker κλπ μου εβγαζαν οτι δεν ειναι rooted , και δεν μπορω να χρησιμοποιησω εφαρμογες που θελουν root , για αυτο πιστευα οτι δεν ειναι πια . Εχω καμμια ελπιδα να δεχτει τo update αν κανω απλα factory reset ? Επειδη με τρομαζει λιγο η ολη διαδικασια :P

Δημοσ.

Το screenshot που εβαλες,λεει ξεκαθαρα οτι το εχεις κανει root στο παρελθον,και ο knox εχει "γραψει"(knox 0×1)... Υπαρχει νεα ρομ... Ειναι αυτην εδω https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-s2/SM-T710/ROM/download/T710XXU2DQCL/166352/ ,ειναι η νουγκατ,μπορεις να την περασεις μεσω odin, αλλα ο knox θα παραμεινει "γραμμενος"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω samsung galaxy tab s2 sm t719 (δεν ειναι root) με android 6.01 και ηρθε ενημερωση πριν λιγο καιρο για android 7 (nougat) την οποια δεν εκανα. Λογικα η ιδια ενημερωση ηρθε και σε σενα απλα οπως λεει και ο tsilitheo1 το screenshot που εβαλες, λεει ξεκαθαρα οτι το εχεις κανει root στο παρελθον.

Επεξ/σία από geo1st487

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...