Lum1nous Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Γεια σας , επειδη ημουν πολυ καιρο εξορια ( aka στο χωριο χωρις internet ) ειχα κλειστα τα update στο tablet ( samsung galaxy tab s2 , sm t710 ) . Προσπαθησα τωρα να κανω το update και μου εβγαλε error message ( βλ. Συνημμενο ) . Εχω την αισθηση οτι καποτε ειχα κανει root , αλλα τωρα δεν ειναι . Υπαρχει καποιος ( ευκολος ) τροπος να κανω το update ? Επισης , επειδη ειμαι ψιλοασχετος απο android , ποσο σημαντικο ειναι να γινεται το update ? Κερδιζω κατι ουσιαστικο σε αποδοση / ασφαλεια / compatibility ? Δεν ειμαι και power user ειναι η αληθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Είναι ακόμα ρουταρισμενο σου λέει. Οπότε πας σε αυτόν τον οδηγό http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?fromsearch=1 Τι κερδίζω με την αναβάθμιση λογισμικού; Φροντίζετε για την τακτική αναβάθμιση του λογισμικού που χρησιμοποιείτε για να κερδίζετε: Βελτιωμένη λειτουργία και σταθερότητα συστήματος. Επίλυση πιθανών προβλημάτων μέσω της διόρθωσης σφαλμάτων και λαθών. Αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος και δυνατότητα χρήσης νέων λειτουργιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lum1nous Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ευχαριστω παρα πολυ . Οι εφαρμογες root checker κλπ μου εβγαζαν οτι δεν ειναι rooted , και δεν μπορω να χρησιμοποιησω εφαρμογες που θελουν root , για αυτο πιστευα οτι δεν ειναι πια . Εχω καμμια ελπιδα να δεχτει τo update αν κανω απλα factory reset ? Επειδη με τρομαζει λιγο η ολη διαδικασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το update είναι η Marshmallow; Ποια έχεις τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lum1nous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Αυτη τη στιγμη εχει την version 6.0.1 . Δεν ειναι η τελευταια , ετσι δν ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Η τελευταία είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lum1nous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Α αρα δεν εχω κατι να κανω update ακομα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Όχι και δεν νομίζω να έχει άλλη ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Το screenshot που εβαλες,λεει ξεκαθαρα οτι το εχεις κανει root στο παρελθον,και ο knox εχει "γραψει"(knox 0×1)... Υπαρχει νεα ρομ... Ειναι αυτην εδω https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-s2/SM-T710/ROM/download/T710XXU2DQCL/166352/ ,ειναι η νουγκατ,μπορεις να την περασεις μεσω odin, αλλα ο knox θα παραμεινει "γραμμενος" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Εχω samsung galaxy tab s2 sm t719 (δεν ειναι root) με android 6.01 και ηρθε ενημερωση πριν λιγο καιρο για android 7 (nougat) την οποια δεν εκανα. Λογικα η ιδια ενημερωση ηρθε και σε σενα απλα οπως λεει και ο tsilitheo1 το screenshot που εβαλες, λεει ξεκαθαρα οτι το εχεις κανει root στο παρελθον. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2017 από geo1st487 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα