Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιλάγαμε μέ συγγενικό ατομο πού θά πάει σέ 2-3 ημέρες στό χωριό του ,περίπου 300 χλμ απόσταση 

από αθήνα ,από τά οποία 150 χλμ σέ εθνική οδό  αλλα 100 χλμ σέ επαρχιακό δίκτυο μέ αρκετή ομως κίνηση ,κ  αλλα 50 χλμ σέ ορεινό δίκτυο μέ  ελάχιστη κίνηση ,

τό ερώτημα τώρα ,

θά μεταφέρει 25 λίτρα αμόλυβδη βενζίινη σέ χονδρό πλαστικό μπιντόνι κ εχει τήν απορία ,

νά τό τοποθετήσει δίπλα του στό χώρο μπροστά στό κάθισμα τού συνοδηγού η πίσω στό πόρτ μπαγκάζ ?

θά ειναι μόνος στό αυτοκίνητο ,κ θά μεταφέρει την βενζίνη στό χωριό γιατί εχει μοτοσυκλέτα εκεί ο πατέρας 

του κ θέλει καθαρή κ καλής ποιότητας βενζίνης γιά τή λειτουργία της ,το πιό κοντινό βενζινάδικο εκεί απέχει 45 χλμ από τό χωριό αλλά ολοι εκεί διαμαρτύρονται γιά νερό στη βενζίνη του βρώμικες δεξαμενές κλπ, εγώ τού ειπα πίσω στό πόρτ μπαγκάζ ...σωστό η λάθος ?

Δημοσ.

Λάθος, στη καμπίνα κάπου στερεωμένο όρθιο και με ανοικτό παράθυρο. Και φυσικά να είναι κάποιο εγκεκριμένο δοχείο για καύσιμο, όχι απλά "ένα πλαστικό".

Δημοσ.

και μακαρι να του βαλουν στο βενζιναδικο βενζινη στο μπιτονι καλοκαιριατικα... αν τον δει καμια πυροσβεστικη θα εχει μεγαλα τρεχαματα , κυριως ο βενζινας...

• Like 1
Δημοσ.

στην καμπινα μονο. και κανονικά θελει μεταλλικο ανοξείδωτο δοχείο και επιτρεπεται έως 25 λιτρα (το ιδιο ισχύει και για διασνοριακές μεταφορές καυσιμου π.χ. απο βουλγαρία ελλαδα)

• Like 1
Δημοσ.

Στην καμπίνα θα μαστουρώσει - κινδυνεύσει.

Το έχω δοκιμάσει και με εγκεκριμένο (πλαστικό) μπιτόνι και τα είδα όλα από τις αναθυμιάσεις.

Το μεταλλικό μπορεί να είναι ΟΚ (δεν γνωρίζω)

Μόνη λύση στην καμπίνα με σωστό μπιτόνι σκεπασμένο με μεγάλο πανί - πετσέτα για τυχόν αναθυμιάσεις.

Δημοσ.

Αν ειναι οκ με το οτι κινδυνευει να καει ή να χασει τις αισθησεις του απο τις αναθυμιασεις οδηγωντας ή να εχει μπλεξιματα με το νομο σε τυχον ελεγχο (μπορουν και μαλλον θα τον κατηγορησουν απο εμπρηστη ως φοροφυγα και λαθρεμπορα), μια χαρα ειναι η ιδεα που του προτεινες...

Σοβαρευτειτε...

• Like 1
Δημοσ.

στην καμπινα μονο. και κανονικά θελει μεταλλικο ανοξείδωτο δοχείο και επιτρεπεται έως 25 λιτρα (το ιδιο ισχύει και για διασνοριακές μεταφορές καυσιμου π.χ. απο βουλγαρία ελλαδα)

Μπορώ να φέρω από Βουλγαρία 25λ χωρίς κάποιο θέμα;

Δημοσ.

Μπορώ να φέρω από Βουλγαρία 25λ χωρίς κάποιο θέμα;

ναι αλλα σε μεταλλικο μπετονι, στα ποδια του συνοδηγού με ανοιχτο παραθυρο. το εχω κανει δεκαδες φορές και με ελεγχο στα συνορα και απο ολα. 

Δημοσ.

και μακαρι να του βαλουν στο βενζιναδικο βενζινη στο μπιτονι καλοκαιριατικα... αν τον δει καμια πυροσβεστικη θα εχει μεγαλα τρεχαματα , κυριως ο βενζινας...

Έχω πάρει αρκετές φορές και δεν μου είπε κανένας τίποτα!

Δημοσ.

Και σε περίπτωση ατυχήματος θα γίνει μια θεαματική φωτιά και όλα αυτά για να γλιτώσετε 2€ σε πιο φθηνό καυσιμο

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...