D.Luffy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Θες μήπως και άλλες εφαρμογές; Enlight, Spark, Procreate, Scanner Pro by Readdle και πάει λέγοντας. Άντε και καλή συνέχεια Τρομερή εφαρμογή το Enlight στο iOS και πολύ θα ήθελα να έχω μια παρόμοιου επιπέδου στο S8 μου. Καμιά σχέση με το Photoshop app με δίπλωμα αναπηρίας του Play store που αναφέρθηκε πιο πάνω... 1
zeroGravity Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εδώ γελάμε.Πες μας λιγο για εμπειρια 800+ ευρω κινιτου που τρεχει σε 750 και στη καλυτερη 1080
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μια χαρά θα πάρετε επιτέλους iPhone 7 Plus με 480€. Τι κρίμα που θα τρέχει Android Γιατι επιβεβαιωθηκε πουθενα οτι το oneplus θα ειναι αδιαβροχο ή οτι θα εχει στερεο ηχεια? Παντως ενω σε γενικες γραμμες συμφωνω με το παραπανω περι android σε αρκετες συσκευες,τα oneplus ειναι ισως τα μονα τιμια flagship κινητα που ειδικα λογω της τιμης και του stock android να αξιζουν μιας και η google εχει ξεφυγει σε τιμες πολυ. 1
ChimairaX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Τι σκέφτηκα μόλις: Η OnePlus έγινε γνωστή για το OnePlus One ως το "flagship killer" και το σύστημα προσκλήσεων. Όλοι συζητούσαν για αυτό το OnePlus One ότι έχει ίδια specs με το S5 και το LG G3 σε καλύτερη τιμή και απόδοση, και όλοι δε μπορούσαν να το αποκτήσουν έτσι στο φλου γιατί έπρεπε να ψάξεις να βρεις για πρόσκληση! Έτσι συζητιόταν παντού για 2 λόγους και απέκτησε τζάμπα διαφήμιση από το πουθενά. Φτάσαμε στο OnePlus 5 τώρα, όπου η OnePlus είναι ήδη γνωστή και το σύστημα προσκλήσεων αποτελεί παρελθόν. Δεδομένου ότι στο παιχνίδι του flagship killer έχει μπει και η Xiaomi για τα καλά (και μάλλον καλύτερα απ ότι η 1+), τι χρειάζεται η OnePlus για να συζητιέται και να συνεχίζει να διαφημίζεται τζάμπα; Μια "προκλητική" συσκευή. Οι διαφορές με το 7 Plus δεν είναι απλά ίδιες κάμερες κλπ. Είναι μπαμ, είναι προφανής ομοιότητες, είναι σκόπιμες ομοιότητες! Δεν είναι χαζοί ούτε έχουν ανάγκη το κινητό τους να μοιάζει με το iPhone για να πουλήσει. Θέλουν να συζητιούνται. Αυτή η πρόχειρη σκέψη από εμένα. Και όσο τσακώνεστε άλλο τόσο θα μαθαίνετε την OnePlus 2
iPhoTe64 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Τι σκέφτηκα μόλις: Η OnePlus έγινε γνωστή για το OnePlus One ως το "flagship killer" και το σύστημα προσκλήσεων. Όλοι συζητούσαν για αυτό το OnePlus One ότι έχει ίδια specs με το S5 και το LG G3 σε καλύτερη τιμή και απόδοση, και όλοι δε μπορούσαν να το αποκτήσουν έτσι στο φλου γιατί έπρεπε να ψάξεις να βρεις για πρόσκληση! Έτσι συζητιόταν παντού για 2 λόγους και απέκτησε τζάμπα διαφήμιση από το πουθενά. Φτάσαμε στο OnePlus 5 τώρα, όπου η OnePlus είναι ήδη γνωστή και το σύστημα προσκλήσεων αποτελεί παρελθόν. Δεδομένου ότι στο παιχνίδι του flagship killer έχει μπει και η Xiaomi για τα καλά (και μάλλον καλύτερα απ ότι η 1+), τι χρειάζεται η OnePlus για να συζητιέται και να συνεχίζει να διαφημίζεται τζάμπα; Μια "προκλητική" συσκευή. Οι διαφορές με το 7 Plus δεν είναι απλά ίδιες κάμερες κλπ. Είναι μπαμ, είναι προφανής ομοιότητες, είναι σκόπιμες ομοιότητες! Δεν είναι χαζοί ούτε έχουν ανάγκη το κινητό τους να μοιάζει με το iPhone για να πουλήσει. Θέλουν να συζητιούνται. Αυτή η πρόχειρη σκέψη από εμένα. Και όσο τσακώνεστε άλλο τόσο θα μαθαίνετε την OnePlus Πολύ σωστά αυτά που αναφέρεις, ακριβώς έτσι (μάλλον) είναι αλλά να προσθέσω μια μικρή λεπτομέρεια: Άλλο συζήτηση (να συζητιούνται) και άλλο η πραγματικότητα.
godslayerxp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αυτό που κατάφερε η oneplus ειδικά με τα 3/3Τ ήταν ότι έδωσε στα αρρωστάκια (ανήκω και γω σε αυτούς) το nexus που η google αποφάσισε να μην ξαναβγάλει. Μόνο αυτό μας αρκεί να μην χαλάσει... το design δεν μας απασχολεί 2
strawman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μια χαρά θα πάρετε επιτέλους iPhone 7 Plus με 480€. Τι κρίμα που θα τρέχει Android H καραμελα κουρασε. Kαι iPhone υπαρχουν σε αυτα τα λεφτα (6s , 6+ κλπ).
zanman77 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Με μια λεξη... Πολλα λεφτά . Αλλα σε αυτο εμεις φταιμε . Οχι η oneplus , η xiaomi , η apple etc. Αφου τα αγοραζει ο κοσμος καλα κανει η καθε εταιρεια και πουλαει ακριβα. Και εγω το ιδιο θα εκανα. Αν ομως τα εβλεπαν να καθονται στα ραφια να δεις για ποτε θα επεφταν στα 200 ευρω τα πιο ακριβα. Καλη συνεχεια παιδια. Συνεχιστε να αγοραζετε συσκευες με 5-6 κατοσταρικα και οπου να ναι θα τα χιλιασετε!!!
strawman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μην αγχώνεσαι. Στο θέμα μας! Το νέο oneplus λοιπόν θα είναι μια ενδιαφέρουσα συσκευή που καλύπτει 2 βασικές ανάγκες: - Να έχεις "δυνατά" specs σε μια συσκευή με ένα κόστος εως 500 ευρώ. - Να έχεις έναν κλώνο του iphone 7plus που πάντα ήθελες, αλλά χωρίς το ios μέσα του. Το αστειο στο εν λογω post ειναι οτι σε κανει like ο neg, ο οποιος στο πρωτο του κιολας post εγραψε το ακριβως αντιθετο απο αυτο που γραφεις εσυ τωρα. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου
dinko Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 με το iris scanner δεν θα χρησιμοποιείς το fingerprint. Δουλεύει τέλεια Ναι ειδικά μέσα σε club ή στο κρεβάτι τη νύχτα το iris scanner σκίζει. δουλεύει τέλεια δηλαδή.
deceit Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Από τότε που είχα smartphone χρησιμοποιύσα Android μέχρι πριν μερικούς μήνες. Η εμπειρία χρήσης του Android με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά από ΚιτΚατ και μετά. Επίσης μου άρεσε το γεγονός ότι μπορούσα να φλασάρω ROM κάθε μήνα, να ψάχνω το εκάστοτ εκινητό μου κλπ. Στον αντίποδα το iOS και αυτό με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και το θεωρώ ένα πρώτης τάξης λειτουργικό. Έχω βρει και στα δύο λειτουργικά πράγματα που μου άρεσαν λιγότερο ή περισσότερο. Αυτό που γίνεται στην πλειοψηφία των άρθρων είναι μια γελοιότητα. Όποιος κάτοχος iOS υποστηρίζει ότι το smartphone του είναι 100% απροβλημάτιστο στη χρήση, λέει - κατά την άποψή μου πάντα - ψέμματα. Μια βόλτα από το notification centre του Android είναι αρκετή για να δείτε πώς πρέπει να είναι σχεδιασμένο το κέντρο ειδοποιήσεων ενός smartphone. Επίσης (απλοϊκό παράδειγμα) το δικό μου iPhone για κάποιο δικό του λόγο, δεν κάνει αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών, ενώ είναι ρυθμισμένο να το κάνει. Πρέπει να πάω στο App Store για να δω ποιες εφαρμογές έχουν διαθέσιμη ενημέρωση και να την κάνω. Είτε είναι Free είτε όχι. Ξεκολήστε με την αντιπαλότητα και δείτε την τεχνολογία γι αυτό που είναι 1
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μην τρωγεστε με τα ρουχα σας και συγκρινεται τα διαφορετικα λειτουργικα και τα δυο εχουν υπερ και κατά αναλογα τον χρηστη του. Τώρα για το αν μοιαζουν η οχι ξερετε σε ενα παραλληλογραμο σχεδιο που ειναι τα κινητα που να βαλεις κουμπια καμερες και ηχεια η δεξια η αριστερα η πανω κατω λογικα θα μοιαζουν σε πολλα σημεια αν δεν ειχαν λογότυπα θα τα μπερδευαμε. Χαχαχα
deadsoul Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Έχω βαρεθεί να ακούω το τάδε κινητό μοιάζει με το τάδε. Newsflash. Όλα είναι smartphones. Όλα είναι ορθογώνιες πλακουτσωτές συσκευές όπου η μία πλευρά είναι οθόνη. Όλα μοιάζουν μεταξύ τους. Σχόλια του τύπου "ναι αλλά αυτή η γραμμούλα είναι ίδια και αυτές οι γωνίτσες μοιάζουν μεταξύ τους και το κουμπάκι είναι στο ίδιο μέρος" είναι για καρπαζιές. Τι περιμένατε δηλαδή; Κινητό αγοράζετε όχι κανένα άγαλμα. Πες τα ρε φίλε! λες και αγοράζουν γκόμενα μερικοί καμμένοι εδώ μέσα.
nickelodeon Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Τι σκέφτηκα μόλις: Η OnePlus έγινε γνωστή ........................ Απλά θέλουν πλέων να κάνουν scale up σε παραγωγή και δεν μπορούν με υλικά όπως το μπαμπού ή το sandstone πλαστικό. Πήγαν και κουβέντιασαν λοιπόν το θέμα με την foxconn. FOX: Με τι υλικό θέλετε να κατασκευάσετε το σώμα της συσκευής να ξέρετε ότι μπαμπού, τιτάνιο και τέτοιες μαλακίες εμείς δεν κάνουμε OPO: Ότι ποιό τζαμπαντάν και βολικό υπάρχει FOX: Αλουμίνιο it is, λοιπόν OPO: ΟΚ βάλε αλουμίνιο, υπάρχει τρόπος να μειώσουμε ακόμη περισσότερο το κόστος κατασκευής του σώματος της συσκευής? FOX: Κοίτα OPO αν με βάλεις να σου κατασκευάσω νέα μακέτα θα στην χρεώσω, εκτός αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποια από τις έτοιμες λύσεις που έχω. OPO: Για πες, για πες, you got my attention FOX: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις για παράδειγμα μια μακέτα που έχει χρησιμοποιηθεί από την Apple για να κόψει όλα τα iPhone της τελευταίας τετραετίας. Τώρα μία αιωνιότητα μετά η Apple αποφασίζει να αλλάξει σχεδίαση και θα τις πετάξουμε, τις θέλεις. OPO: Οκ βάλε και από αυτό μισό κιλό να το κλείνουμε. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2017 από nickelodeon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα