Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμ, άρα είχα δίκιο! :) To πρόβλημα ξεκινάει από αλλού, δεν έχει να κάνει με τις συσκευές και τα λειτουργικά. Anyway...

Wow. Απο το καλο στο καλυτερο εχεις ρεντα σημερα.

Ακομα περιμενω επιχειρημα. "Anyway..."

Διόδια.

Θεουλης

Δημοσ.

Διαλεκτικη γυμνασιου με την εννοια οτι στο γυμνασιο το μαθαινεις αυτο. Βεβαια εχεις δικαιο, εδω την κατανοηση κειμενου του δημοτικου παλευουμε να κατοχυρωσουμε...

Τελικα θα μας πεις ανωτερες εφαρμογες του apple store?

Με εχεις κανει quote να μιλαω για το store και μετα με μπερδευεις με αλλον. Οταν πιεις γυρνα το και απο δω και ας ειναι μεσημερι

Δεν χρειάζεται πολλές, μία και μόνο φτάνει.

Affinity Photo for the iPad

Δημοσ.

....... Το γεγονός πως αντί να σας ενδιαφέρουν οι παρατηρήσεις των χρηστών που έχουν στα χέρια τους μια συσκευή, τις βλέπετε με κακό μάτι προτιμώντας τις θεωρητικές μόνο, δεν το λες και καλό! :)

Όταν αυτός που κάνεις τις παρατηρήσεις είναι αμερόληπτος, ασφαλώς και είναι ενδιαφέρον να διαβάζει κανείς την άποψη του αλλά δεν... μην του κουράζεις, έχεις την εντύπωση ότι μέλος σε οποιοδήποτε φόρουμ με αρκετές χιλιάδες μηνύματα και μακροχρόνια παρουσία δεν έχει αξιολογηθεί, ταξινομηθεί στο μυαλό του καθενός από τους τακτικούς επισκέπτες, ως αμερόληπτος ή μη.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Wow. Απο το καλο στο καλυτερο εχεις ρεντα σημερα.

Ακομα περιμενω επιχειρημα. "Anyway..."

Θεουλης

Μην αγχώνεσαι. Στο θέμα μας! Το νέο oneplus λοιπόν θα είναι μια ενδιαφέρουσα συσκευή που καλύπτει 2 βασικές ανάγκες:

- Να έχεις "δυνατά" specs σε μια συσκευή με ένα κόστος εως 500 ευρώ.

- Να έχεις έναν κλώνο του iphone 7plus  που πάντα ήθελες, αλλά χωρίς το ios μέσα του.

:)

Όταν αυτός που κάνεις τις παρατηρήσεις είναι αμερόληπτος, ασφαλώς και είναι ενδιαφέρον να διαβάζει κανείς την άποψη του αλλά δεν... μην του κουράζεις, έχεις την εντύπωση ότι μέλος σε οποιοδήποτε φόρουμ με αρκετές χιλιάδες μηνύματα και μακροχρόνια παρουσία δεν έχει αξιολογηθεί, ταξινομηθεί στο μυαλό του καθενός από τους τακτικούς επισκέπτες, ως αμερόληπτος ή μη.

Σηκώνει τεράστια κουβέντα αυτό. Για πολλούς ο "αμερόληπτος" είναι μόνο όποιος έχει τις ίδιες απόψεις με αυτούς.

Και γω έχω εκπλαγεί πολλές φορές με παλιά μέλη που ξαφνικά μου άλλαξαν εντελώς την εικόνα που είχα για αυτούς (είτε θετικά, είτε αρνητικά). Δεν μπορείς να σχηματίσεις εικόνα από τον γραπτό λόγο και μόνο! :)

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα την ιδια στιγμη που υπαρχει photoshop για android? Αληθεια τοσο μεγαλες παρωπιδες?

Next to be debunked?

Σώπα ρε μεγάλε τρέχει το Android σου Full Photoshop? Με όλα τα Tools που έχει το Desktop? Για λέγε 

και μετά μιλάτε για παρωπίδες, ελιτιστές του Android σου λέει μετά. Α ρε καημένε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Χαχαχα την ιδια στιγμη που υπαρχει photoshop για android? Αληθεια τοσο μεγαλες παρωπιδες?

Next to be debunked?

Το έχεις δουλέψει το photoshop στο android για να "δεις τη γλύκα"? Σε προκαλώ! 

• Like 3
Δημοσ.

Σώπα ρε μεγάλε τρέχει το Android σου Full Photoshop? Με όλα τα Tools που έχει το Desktop? Για λέγε

και μετά μιλάτε για παρωπίδες, ελιτιστές του Android σου λέει μετά. Α ρε καημένε.

Εγω ειμαι καημενος? Ρε φιλε εχεις ξεχασει τι χρωμα εχει ο ηλιος, μονη σου δουλεια ειναι να μας λες ποσο τελεια ειναι η aapl και κυκλοφορεις με ενα ψωρο 6s.

Το οτι ετυχε να εχεις πλατες απο mod μην το μπερδευεις με το οτι λες σωστα πραγματα

• Like 2
Δημοσ.

Εγω ειμαι καημενος? Ρε φιλε εχεις ξεχασει τι χρωμα εχει ο ηλιος, μονη σου δουλεια ειναι να μας λες ποσο τελεια ειναι η aapl και κυκλοφορεις με ενα ψωρο 6s. Βρες κανα φιλο να πας κανα μπανιο να στρωσεις

Ξεμείναμε και εδώ από επιχειρήματα; Εξακολουθείς να μην μου λες πόσο εργονομικό και full featured είναι το Photoshop Express σε σύγκριση με το Affinity Photo. Θες μήπως και άλλες εφαρμογές;

Enlight, Spark, Procreate, Scanner Pro by Readdle και πάει λέγοντας. Άντε και καλή συνέχεια :)

• Like 2
Δημοσ.
Enlight, Spark, Procreate, Scanner Pro by Readdle και πάει λέγοντας. Άντε και καλή συνέχεια :)

Η εφαρμογή για τους DJ ποια από όλες αυτές είναι; :)

Δημοσ.

Σοβαρα ποιος σας εχει πει οτι εμεις που αγοραζουμε Android θελουμε να μοιαζει με iphone?

Ασχετα αν μοιαζουν σχεδον ολα τα κινητα μεταξυ τους.

Παλι καλα που δεν βγαζει τηλεορασεις η Apple γιατι θα μας ειχατε τρελανει για αντιγραφες κλπ.

Στους περισσοτερους δεν μας νοιαζει πως μοιαζει αλλα τι εχει μεσα και φυσικα αν με αυτο που αγοραζουμε κανουμε την δουλεια μας.

Και εχει κινητα για ολα τα γουστα και ολες τις τσεπες.

• Like 4
Δημοσ.

Ο Neg, ο ablaoublas και ο moderator τσακώνονται και εδώ: Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/647133-νέα-διαρροή-αποκαλύπτει-το-εμπρόσθιο-πάνελ-του-iph/page-5">Insomnia ταυτόχρονα! Εντυπωσιακο!

https://www.youtube.com/watch?v=9Deg7VrpHbM

Εντυπωσιακό είναι το ότι σε μια είδηση με θέμα συσκευή Αντροϊντ, οι χρήστες Android δεν μιλούν για αυτό αλλά για το iPhone (iOS).

Enough said...Get some help!

Δημοσ.

Εντυπωσιακό είναι το ότι σε μια είδηση με θέμα συσκευή Αντροϊντ, οι χρήστες Android δεν μιλούν για αυτό αλλά για το iPhone (iOS).

Enough said...Get some help!

Δεν θα ήθελα να πάρω θέση, αλλά στο πρώτο ποστ άλλος έβγαλε λίγη χολή

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...