Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν θα καταλάβετε ότι υπάρχουν άτομα που είναι διατεθειμένα να πληρώσουν 7-8 εκατοστάρικα για να αγοράσουν ένα Galaxy, Pixel κτλπ μόνο και μόνο για να ψειρίσουν τα αρνητικά του και να το κράξουν θα σταματήστε να σχολήστε μαζί τους και θα πάτε σε καμιά παραλία τώρα που ανέβηκε ο υδράργυρος.

Χμ, όχι ακριβώς. Υπάρχει και το μικρόβιο του gadgetάκια που "βαριέται" εύκολα τις συσκευές και αναζητά "εφήμερες" απολαύσεις που συνήθως όμως δεν κρατάνε πολύ. Προφανώς δεν είναι ένα "φθηνό spor" όλο αυτό αλλά ο καθένας νομίζω πως μπορεί να ξοδεύει τα λεφτά του οπως επιθυμεί. Το γεγονός πως αντί να σας ενδιαφέρουν οι παρατηρήσεις των χρηστών που έχουν στα χέρια τους μια συσκευή, τις βλέπετε με κακό μάτι προτιμώντας τις θεωρητικές μόνο, δεν το λες και καλό! :)

• Like 2
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το S8 είναι ήδη στα 580.

Από την άλλη έχουμε έναν κλώνο του IPhone. Μην αρχίστε με τα specs, είναι ξεφτίλα που σχεδιάστηκε κλώνος.

Κάτοχος OnePlus One.

Ενας κλώνος δεν μπορεί να σχεδιαστεί, απλά αναπαράγετε.

​Ως κάτοχος iPhone 7 και S7 edge με Nougat μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είπες τεράστια βλακεία, γιατί οι τελευταίες εκδόσεις android εχουν τρομερή βελτίωση σε όλα (user interface, ταχυτητα, εξοικονόμηση μπαταρίας) και η γενική εμπειρία χρήσης, αλλά η ποιότητα/ποικιλία εφαρμογών στο store είναι εφάμιλλη και σε πολλές περιπτώσεις καλύτερη από iPhone

​Αλλά εντάξει, αυτά ξέρεις αυτά λές. Κλασσικός fanboy.. 

Ως (πρώην) κάτοχος S7 edge, κάτοχος iPhone 6S και S7 μπορώ να σου πω ότι η τελευταία έκδοση Android(S7) έχει βελτίωση σε μερικά σημεία. Βέβαια το να συγκρίνεις εφαρμογές του App Store με ανάλογες του Google Play είναι σαν να συγκρίνεις ρετιρέ με υπόγειο.

Πιστεύω να καταλαβαίνεις ποιο είναι το.."ρετιρέ"? 

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι γιατί είναι θέμα όταν σου αδειάζει σε Standby την νύχτα και πρέπει να το φορτίζεις ξανά το πρωί. :)

έχω μάθει να φορτίζω το πρωί το κινητό πριν τη δουλειά και όχι όλο το βράδυ. άσε μην σκάσει τίποτα στο κεφαλί κια καούμε ζωντανοί στον ύπνο

Δημοσ.

Χμ, όχι ακριβώς. Υπάρχει και το μικρόβιο του gadgetάκια που "βαριέται" εύκολα τις συσκευές και αναζητά "εφήμερες" απολαύσεις που συνήθως όμως δεν κρατάνε πολύ. Προφανώς δεν είναι ένα "φθηνό spor" όλο αυτό αλλά ο καθένας νομίζω πως μπορεί να ξοδεύει τα λεφτά του οπως επιθυμεί. Το γεγονός πως αντί να σας ενδιαφέρουν οι παρατηρήσεις των χρηστών που έχουν στα χέρια τους μια συσκευή, τις βλέπετε με κακό μάτι προτιμώντας τις θεωρητικές μόνο, δεν το λες και καλό! :)

Αυτον που εχει ενα ψωροiphone 5 χρονια και το ""spor"" του ειναι να μπαινει σε ΚΑΘΕ καινουργιο αντροιντ θεμα να μας πει ποσο ανωτερος ειναι πως τον λες?

• Like 1
Δημοσ.

Ενας κλώνος δεν μπορεί να σχεδιαστεί, απλά αναπαράγετε.

Ως (πρώην) κάτοχος S7 edge, κάτοχος iPhone 6S και S7 μπορώ να σου πω ότι η τελευταία έκδοση Android(S7) έχει βελτίωση σε μερικά σημεία. Βέβαια το να συγκρίνεις εφαρμογές του App Store με ανάλογες του Google Play είναι σαν να συγκρίνεις ρετιρέ με υπόγειο.

Πιστεύω να καταλαβαίνεις ποιο είναι το.."ρετιρέ"? 

Εντάξει αυτή η άποψη που έχετε μερικοί περί "ρετιρέ" και "υπογείων" και ανώτερων ανθρώπων που εχουν IPhone και "πλέμπας" με αντροιντ είναι πραγματικά εντελώς άκυρη, για να μην πώ κάτι χειρότερο και μου διαγράψουν και αυτό το σχόλιο.  Μπορείς σε παρακαλώ (γιατί έχουν περάσει και εμένα από τα χέρια μου 3 iphones εκτός από το 7 που έχω ακόμα) να μου πείς ΕΝΑΝ τομέα ή ΜΙΑ εφαρμογή που ΣΗΜΕΡΑ εν έτη 2017 (δεν σου μιλάω για το παρελθόν που όντως το AppStore της Αpple νικούσε κατά κράτος) που δεν υπάρχει κάποια ποιοτική και εφάμιλλη εφαρμογή στο Play Store? 

• Like 3
Δημοσ.

Βρε τραγικά aapl fanboys, αν θεωρήσουμε πως η φήμη για την τιμή του 1+5 ισχύσει (που δυστυχώς αμφιβάλλω), τότε θα είναι άμεσα συγκρίσιμο με το iPhone 6S (τιμολογιακά).

Με το iPhone 6S, με την οθόνη μινιατούρας και την μπαταρία 1700mAh (που φορτίζει πιο αργά και από τον θάνατο); Όχι ευχαριστώ.

Όταν πάψουμε να μιλάμε για φήμες και θα μπορέσουμε να μιλάμε σε πραγματική βάση, θα τα ξαναπούμε. Μέχρι τότε, πηγαίνετε να τα πείτε σε topics συσκευών που κοστίζουν το ίδιο με την overpriced συσκευή που έχετε στην τσέπη σας.

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι γιατί για να έχεις δύο γραμμές με δύο αριθμούς χρειάζεσαι όπωσδήποτε 2 κάρτες SIM. Όταν είσαι πελάτης συμβολαίου γιατί για τέτοιους πελάτες προορίζονται τα iPhone και όχι για ξύνεις κάρτες, μπορείς να έχεις με μία SIM 2 γραμμές, στο 2017 ζούμε.  

Εχω αριθμο που τον εχω πολλα χρονια πχ Cosmote και στην δουλεια μου εχουν εταιρικο Vodafone και μου δινουν καρτα τι κανω;

Αγοραζω δυο iphonια και πουλαω μουρη στο Καβουρι;

Αφου η ανθρωπινη παλαμη ειναι για 3.5-4 ιντσων κινητο δεν θυμαμαι ποσο ειχαν πει εκει στην Apple γιατι εβγαλαν μεγαλυτερα πηρε αναβαθμιση η παλαμη και μεγαλωσε;

:P

• Like 8
Δημοσ.

Εντάξει αυτή η άποψη που έχετε μερικοί περί "ρετιρέ" και "υπογείων" και ανώτερων ανθρώπων που εχουν IPhone και "πλέμπας" με αντροιντ είναι πραγματικά εντελώς άκυρη, για να μην πώ κάτι χειρότερο και μου διαγράψουν και αυτό το σχόλιο.  Μπορείς σε παρακαλώ (γιατί έχουν περάσει και εμένα από τα χέρια μου 3 iphones εκτός από το 7 που έχω ακόμα) να μου πείς ΕΝΑΝ τομέα ή ΜΙΑ εφαρμογή που ΣΗΜΕΡΑ εν έτη 2017 (δεν σου μιλάω για το παρελθόν που όντως το AppStore της Αpple νικούσε κατά κράτος) που δεν υπάρχει κάποια ποιοτική και εφάμιλλη εφαρμογή στο Play Store? 

Μη γράφεις (ανακρίβειες) και πράγματα που δεν "είπα". Δεν μίλησα πουθενά για ανωτερότητα των ανθρώπων με iPhone, ούτε κατωτερότητα των άλλων. Μήπως οι Αντροϊντ φανς από μόνοι τους νιώθουν έτσι?

Αναφέρομαι ξεκάθαρα (και μόνο) στο Store και στις δυο πλατφόρμες.  

Εφόσον διαθέτεις και τις δυο συσκευές κοίταξε προσεκτικά και είμαι σίγουρος ότι θα δεις τις διαφορές. :)

Δημοσ.

Μη γράφεις (ανακρίβειες) και πράγματα που δεν "είπα". Δεν μίλησα πουθενά για ανωτερότητα των ανθρώπων με iPhone, ούτε κατωτερότητα των άλλων. Μήπως οι Αντροϊντ φανς από μόνοι τους νιώθουν έτσι?

Αναφέρομαι ξεκάθαρα (και μόνο) στο Store και στις δυο πλατφόρμες.  

Εφόσον διαθέτεις και τις δυο συσκευές κοίταξε προσεκτικά και είμαι σίγουρος ότι θα δεις τις διαφορές. :)

Χαχαχα ελλειψη επιχειρηματων στο επακρο. Εσυ επιχειρηματολογησες για την ανωτεροτητα του apple store, σε σενα πεφτει το βαρος της αποδειξης. Διαλεκτικη γυμνασιου
  • Like 4
Δημοσ.

Χαχαχα ελλειψη επιχειρηματων στο επακρο. Εσυ επιχειρηματολογησες για την ανωτεροτητα του apple store, σε σενα πεφτει το βαρος της αποδειξης. Διαλεκτικη γυμνασιου

Οταν μιλάω με παιδιά...δημοτικού είναι και τα ανάλογα "επιχειρήματα".   ;)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλά τι λες??? Γνωρίζεις ανάγνωση? Μίλησε για ανωτερότητα στο store και του το χρέωσες γενικά σαν ανωτερότητα απέναντι στους ανθρώπους? Τι πίνετε? 

• Like 1
Δημοσ.

Οταν μιλάω με παιδιά...δημοτικού είναι και τα ανάλογα "επιχειρήματα".   ;)

Διαλεκτικη γυμνασιου με την εννοια οτι στο γυμνασιο το μαθαινεις αυτο. Βεβαια εχεις δικαιο, εδω την κατανοηση κειμενου του δημοτικου παλευουμε να κατοχυρωσουμε...

Τελικα θα μας πεις ανωτερες εφαρμογες του apple store?

Καλά τι λες??? Γνωρίζεις ανάγνωση? Μίλησε για ανωτερότητα στο store και του το χρέωσες γενικά σαν ανωτερότητα απέναντι στους ανθρώπους? Τι πίνετε?

Με εχεις κανει quote να μιλαω για το store και μετα με μπερδευεις με αλλον. Οταν πιεις γυρνα το και απο δω και ας ειναι μεσημερι
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Διαλεκτικη γυμνασιου με την εννοια οτι στο γυμνασιο το μαθαινεις αυτο. Βεβαια εχεις δικαιο, εδω την κατανοηση κειμενου του δημοτικου παλευουμε να κατοχυρωσουμε...

Τελικα θα μας πεις ανωτερες εφαρμογες του apple store?

Με εχεις κανει quote να μιλαω για το store και μετα με μπερδευεις με αλλον. Οταν πιεις γυρνα το και απο δω και ας ειναι μεσημερι

Χμ, άρα είχα δίκιο! :) To πρόβλημα ξεκινάει από αλλού, δεν έχει να κάνει με τις συσκευές και τα λειτουργικά. Anyway... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...