billycob Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Γεια χαρά σε όλες και σε όλους, έχω στα χέρια μου ένα iPhone 6s με άγνωστο ιστορικό το οποίο σέρνεται χειρότερα από τα Windows Vista ένα πράγμα. Κυριολεκτικά ανταποκρίνεται μετά από 3-4 δεύτερα σε οποιαδήποτε ενέργεια. Έχει γίνει επαναφορά πολλάκις και το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει και στην οθόνη εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Πρόβλημα μητρικής μου θυμίζει η περίπτωση αλλά δεν έχω ιδέα για να είμαι ειλικρινής. Φιλιά
Neg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Γεια χαρά σε όλες και σε όλους, έχω στα χέρια μου ένα iPhone 6s με άγνωστο ιστορικό το οποίο σέρνεται χειρότερα από τα Windows Vista ένα πράγμα. Κυριολεκτικά ανταποκρίνεται μετά από 3-4 δεύτερα σε οποιαδήποτε ενέργεια. Έχει γίνει επαναφορά πολλάκις και το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει και στην οθόνη εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Πρόβλημα μητρικής μου θυμίζει η περίπτωση αλλά δεν έχω ιδέα για να είμαι ειλικρινής. Φιλιά Μάλλον στο Hardware είναι το πρόβλημα, γιατί και με iOS 11 Που το έχω δεν έχει θέμα (εκτός τα Bugs της Developer Beta 1) 1
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το Iphone 6s ειναι μοντελο του Σεπτεμβριου 2015 αρα ειναι ακομα εντος εγγυησης.
billycob Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αν έχεις απόδειξη και το κινητό δεν έχει κάνει βουτιά στην μπανιέρα όπως υποψιάζομαι πως έχει. Το Iphone 6s ειναι μοντελο του Σεπτεμβριου 2015 αρα ειναι ακομα εντος εγγυησης.
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αν έχεις απόδειξη και το κινητό δεν έχει κάνει βουτιά στην μπανιέρα όπως υποψιάζομαι πως έχει. Την αποδειξη θεωρητικα μπορει να την επανεκτυπωσει το καταστημα αν κραταει αρχειο. Για το δευτερο αν ισχυει αλλαζουν τα παντα και μαλλον(λεω εγω τωρα)θα επρεπε να ειχε αναφερθει εξ αρχης.
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Την αποδειξη θεωρητικα μπορει να την επανεκτυπωσει το καταστημα αν κραταει αρχειο. Για το δευτερο αν ισχυει αλλαζουν τα παντα και μαλλον(λεω εγω τωρα)θα επρεπε να ειχε αναφερθει εξ αρχης. Εξαρτάται απ' το τι εννοεί "άγνωστο ιστορικό". Μπορεί να μην ξέρει καν από πού έχει αγοραστεί. 1
billycob Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Την αποδειξη θεωρητικα μπορει να την επανεκτυπωσει το καταστημα αν κραταει αρχειο. Για το δευτερο αν ισχυει αλλαζουν τα παντα και μαλλον(λεω εγω τωρα)θα επρεπε να ειχε αναφερθει εξ αρχης. Όπως αναφέρθηκε εξ αρχής, το ιστορικό του κινητού είναι άγνωστο επομένως τόσο το κατάστημα αγοράς (τα οποία συνήθως δεν ξανατυπώνουν αποδείξεις), όσο και το πιθανό hardware πρόβλημα (πιθανό ακριβώς επειδή δεν γνωρίζω αν είναι hardware) το οποίο φέρει, είναι άγνωστα.
atheatos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Όπως αναφέρθηκε εξ αρχής, το ιστορικό του κινητού είναι άγνωστο επομένως τόσο το κατάστημα αγοράς (τα οποία συνήθως δεν ξανατυπώνουν αποδείξεις), όσο και το πιθανό hardware πρόβλημα (πιθανό ακριβώς επειδή δεν γνωρίζω αν είναι hardware) το οποίο φέρει, είναι άγνωστα. Δυστυχως μονο σε επισημο service με τα κατάλληλα διαγνωστικα θα δεις τι φταίει.
Zenor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Γειά σου Βασίλη. Έχει πρόβλημα σε κάποιο dataline της cpu η της NAND η κάποιο βραχυκυκλωμα. 99% έχει κάνει μπανακι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα