Προς το περιεχόμενο

Corsair 400Q Νέο PC CASE + Νέα radiators + Reservoir

Constantine.Ko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα ,

έχοντας κουραστεί αρκετά από το σκάλισμα σκέφτομαι να αποχωριστώ το Corsair 600T και να φορτώσω τα πάντα σε ένα πιο αθόρυβο - διακριτικό κουτάκι όπως πχ το Corsair 400Q

Τα κομματάκια που έχω είναι τα εξής :

Intel i7 7700k

MSI Krait x3 z170

Corsair 16Gb DDR4

EVGA NVidia GTX980ti

Samsung 850evo 500gb SSD

Thermaltake 1500Watt PSU

τα παραπάνω αυτή τη στιγμή ψύχονται με EKWB σε CPU και GPU από 120mm + 240mm + 200mm Ψυγείων μέσω μιας PWM D5 σε ένα παρακμιακό reservoir της XSPC

Προτίθεμαι να αντικαταστήσω τα ψυγεία και το reservoir αν δεν είναι τα ιδανικά για το νέο σύστημα , επιπλέον με την αλλαγή θα κάνω και delid.

Αυτή στη στιγμή δουλεύουν 1460Mhz GPU και 4700Mhz CPU , η GPU θα παραμείνει στα ίδια , το CPU ελπίζω να σηκώσει στα 5000Mhz "δροσερά" μετά το delid.

Θα ήθελα ιδέες-απόψεις για το κουτάκι που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω καθώς και τον ιδανικό συνδυασμό ψυγείων ανεμιστήρων reservoir κλπ

Ο στόχος είναι ένα σχετικά αθόρυβο μηχάνημα σε αυτά τα επίπεδα overclock

Αυτονόητο πως εναλλακτικές προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες αν ταιριάζουν με το ύφος της αλλαγής που επιδιώκω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Αρχικά είναι πολύ κρίμα να χάσεις την εγγύηση του επεξεργαστή για 300 mhz που αν δεν ασχολησαι με benchmark συνέχεια πρακτικά το όφελος είναι ανύπαρκτο,

Για ρεζερβουαρ πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις (κυλινδρικό? Σε 5,25 θύρες-άκυρο μιας και δεν έχει 5,25 θέσεις)

Για εμένα για ρεζερβουαρ για το κουτί σου να δεις κάτι που να ενσωματωσει την αντλια

Όπως το https://www.ekwb.com/shop/ek-xres-100-revo-d5-acetal σε συνδυασμό με βάση για να βιδώσει πάνω στο μπροστινό ψυγείο

Όσο για τα ψυγεία ψάχνεις ανάλογα τους χώρους του κουτιού σου

Για ψυγεία από ότι βλέπω περνει ένα 360 μπροστά και ένα 240 πάνω (ίσως έχεις περιορισμό στο πάχος του μπροστινού ψυγείο για να χωρέσει το 240 πάνω

• Like 1

1. Για το delid θα το λάβω σοβαρά υπόψη , είχα ξεχάσει εντελώς το ζήτημα της εγγύησης... ευχαριστώ

2. Ρεζερβουάρ από τη στιγμή που δεν θα έχω 5.25 προφανώς πάμε σε κυλινδρικό , η βάση για να κουμπώσει πάνω στο ψυγείο είναι πολύ καλή ιδέα.

3. Για να τοποθετηθεί ψυγείο 240 επάνω πρέπει να καταργηθεί η ηχομόνωση οπότε με βλέπω για 360/280 εμπρός (δεν ξέρω ποιο να επιλέξω..) και 120 πίσω

Σαν εναλλακτική το κουτάκι Phanteks Eclipse Series P400S ξέρουμε τι λέει ;

• Moderators

1. Για το delid θα το λάβω σοβαρά υπόψη , είχα ξεχάσει εντελώς το ζήτημα της εγγύησης... ευχαριστώ

2. Ρεζερβουάρ από τη στιγμή που δεν θα έχω 5.25 προφανώς πάμε σε κυλινδρικό , η βάση για να κουμπώσει πάνω στο ψυγείο είναι πολύ καλή ιδέα.

3. Για να τοποθετηθεί ψυγείο 240 επάνω πρέπει να καταργηθεί η ηχομόνωση οπότε με βλέπω για 360/280 εμπρός (δεν ξέρω ποιο να επιλέξω..) και 120 πίσω

Σαν εναλλακτική το κουτάκι Phanteks Eclipse Series P400S ξέρουμε τι λέει ;

Δεν το ήξερα για την μόνωση οπότε κοίτα για τουλάχιστον 45μμ 360 μπροστά και 120 πίσω

https://www.ekwb.com/shop/ek-uni-pump-bracket-120mm-fan

Μαζί με αυτό το το παραπάνω ρεζερβουαρ θα είσαι μια χαρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...