tarantules Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Σε windows 7 θέλω το σύμβολο του € να μπορεί να μπαίνει με τον default συνδυασμό πλήκτρων (Alt+Ctrl+E) είτε είμαι σε Αγγλικό πληκτρολόγιο είτε σε Ελληνικό. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν είμαι σε Ελληνικό και αν γράφω σε αγγλικό αναγκάζομαι να το γυρίσω σε ελληνικό πρώτα , να βάλω το σύμβολο και μετά να το ξαναγυρισω σε αγγλικό πράγμα το οποίο είναι σπαστικό. Σε αγγλικό πληκτρολόγιο ο συνδυασμός (Alt+Ctrl+E) δεν είναι δεσμευμένος με κάποιο χαρακτήρα και θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος τρόπος να έμπαινε και εκεί το σύμβολο του €
Parasomnia Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δοκίμασε να τρέξεις το autohotkey με το παρακάτω .ahk script-ακι #NoEnv ; Recommended for performance and compatibility with future AutoHotkey releases. ; #Warn ; Enable warnings to assist with detecting common errors. SendMode Input ; Recommended for new scripts due to its superior speed and reliability. SetWorkingDir %A_ScriptDir% ; Ensures a consistent starting directory. ^!E::Send € ; Οι πρώτες 4 γραμμές είναι από το template του autohotkey και η τελευταία γραμμή πρέπει να κάνει αυτό που θέλεις.
tarantules Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το δοκίμασα και δεν το κάνει.Θα ήθελα επέμβαση σε registry όμως και όχι λύση τύπου hotkey.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα