Greygore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 xtrmsnpr το πρόβλημα δεν είναι το τι δίνουνε αλλά πως το δίνουνε. Το κάνουν με το στανιό και φαίνεται. Υπάρχουν παιχνίδια που υπάρχει νόημα και δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα και υπάρχουν παιχνίδια που είναι τόσο "καθοδηγούμενα" (όπως το πρόσφατο στο μυαλό μου Life is strange) και τόσο "στα μούτρα" σου που είναι που είναι εκνευριστικό στην καλύτερη των περιπτώσεων. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν το ζήτημα δεν είχε υπαρκτές πολιτικές διαστάσεις και δεν υπήρχε πραγματική ομάδα από αυτούς τους απατεώνες να κράζουν μέρα νύχτα για ανύπαρκτα θέματα και ταυτόχρονα να είναι και μη-πελάτες. Το ίδιο συμβαίνει και σε αυτό το παιχνίδι, αισθάνομαι εξ'αρχής ότι μας το φέρνουν "στα μούτρα". Δεν είμαι καθόλου κατά δυνατών γυναικών, αν μη τι άλλο μια κοπελίτσα ονόματι April Ryan ήταν η πρώτη gaming αγάπη μου ενώ οι ταινίες της εποχής 70-90s είχαν πραγματικά σοβαρές δυνατές γυναίκες. Σεξουαλικότητα είναι αδιάφορη (όπως ένα παιχνίδι Rogue Trooper θα έλεγε). Η συγκεκριμένη παρουσία στο παιχνίδι είναι μια βεβιασμένη κακογουστιά. Εσύ αν θες πάρτο, εμένα πάντως από σίγουρο πελάτη με έβαλε στην "άκρη" τώρα. Κάτσε ρε συ, αυτό το "με το στανίο" απο που προκύπτει; Η Billie Lurk υπήρχε ως χαρακτήρας απο το πρώτο Dishonored (σαν protege του Daud, στο 2ο Brigmore Witches παίζει αρκετά μεγαλύτερο ρόλο), και θεματικά η χρήση της ως πρωταγωνίστρια θεωρώ ακολουθεί τα DLC του πρώτου παιχνιδιού (όπου παίζεις ως Daud αντί με τον Corvo). Τώρα, για τα περί χρώματος/σεξουαλικών προτιμήσεων, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εφ'όσον είναι καλογραμμένη σαν χαρακτήρας, αλλά η συγκεκριμένη θυμάμαι απο το πρώτο game είναι το θεματικό ανάλογο της Emily (η οποία έχει σαν role model τον Corvo, ενώ η Billie έχει τον Daud κ.τ.λ.) οπότε το βρίσκω ενδιαφέρον να δω πως θα παίξουν με τους παραλληλισμούς με την Emily (το version απο το Dishonored 2 main campaign). Για να είμαι ειλικρινής, αν με ένοχλησε κάτι είναι η αλλαγή της voice actor (καλή και άγια η Rosario Dawson αλλά προτιμούσα την VA του πρώτου Dishonored). 4
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τι διάολο αλτσχάιμερ έχω; Δεν την θυμάμαι καθόλου τη συγκεκριμένη και έχω παίξει το πρώτο και συγκεκριμένα και το DLC με τις μάγισες.
Greygore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Στο High Chaos του Brigmore Witches story είναι και assassination target αν θυμάμαι σωστά Ίσως δεν την θυμάσαι γιατί στο base game φοράει μια recolored έκδοση της default στολής των Whalers (κόκκινη αν δεν κάνω λάθος). (edit: Brigmore Witches, etc) 1
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Την έκανα ένα γρήγορο ψάξιμο, από ότι βλέπω δεν είναι major χαρακτήρας ή απλά δεν την παρουσίασαν αρκετά. Την έφαγε η μαρμάγκα. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση της στο πρώτο δεν έχει καμιά σχέση με την εμφάνιση της στο δεύτερο. Θα ήθελα να διατηρούσαν την ίδια εικόνα έτσι όπως τις βλέπω. Η δεύτερη έκδοση της είναι κακόγουστη, χοντροκομμένη και μου θυμίζει έντονα Dante από το τελευταίο DMC. 1
Greygore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 To ότι η βιομηχανία γενικά έχει μια τάση να αλλάζει designs στο πιο edgy, την έχει (βλ. και το reveal trailer του Beyond Good & Evil 2) - αλλά τουλάχιστον απο άποψη shoehorning τουλάχιστον, δεν είναι τόοοοσο τραγικό... To "ωραίο" με την Billie πάντως είναι πως, απο όσο θυμάμαι, δεν παίρνει τα powers της απο τον Outsider, οπότε υπάρχει αρκετό "ψωμί" απο άποψη lore για να παίξουν οι σεναριογράφοι (και more than likely, να κάνουν επικό fail και να αφήσουν πολλά και διάφορα plot holes ανεξήγητα )
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Κάπου εδώ παίζεται το παιχνίδι. Male και Female gamers έχουν πλέον τα ίδια ποσοστά, ενώ αυξάνεται συνεχώς η διείσδυση των γυναικών στον τομέα της δημιουργίας των video games. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το φύλο και η σεξουαλικότητα των χαρακτήρων. Η σεξουαλικότητα παντελώς αδιάφορη, το φύλο όχι γιατί πολύ απλά δεν μπορώ ως άντρας ειλικρινά να δεθώ με τον γυναικείο χαρακτήρα σε ένα game, παρόλα αυτά αγαπημένα μου games έχουν γυναίκες ως ήρωες όπως για παράδειγμα το Metroid και TR αλλα παρόλα αυτά θα προτιμούσα άντρα, αυτό που δεν μου αρέσει όμως καθόλου και το αποφεύγω είναι η γέλια παρουσίαση κάποιον χαρακτήρων για αγαμιτους gamers όπως για παράδειγμα το Bayonetta που απλά ξερνάω. Αυτό που έκανε το DH2 ήταν το καλύτερο, δηλαδή όχι μονο σου δίνει την επιλογή αλλα στην αιτιολογεί κιόλας αλλα σου δίνει και διαφορετικό gameplay, παρόλα αυτά και τις δυο φορες πάλι με Corvo έπαιξα γιατί ειδικά στα fps λόγο immersion αποφεύγω γυναίκες αλλα είναι τελείως personal taste. Έχω πολλούς γνωστούς που κάνουν γυναίκες chars αλλα αυτό με τα nude mods το βρίσκω sad, imho as always p.s. Btw η Billie μέχρι και ένα σημείο νόμιζα ήταν άντρας και ήμουν fine να τον σουβλίσω, όταν έβγαλε την μάσκα το ξανά σκέφτηκα 1
Bagerisu Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν ένας γυναικείος χαρακτήρας αποκτήσει πρωταγωνιστικό - δυναμικό ρόλο αυτομάτως χάνει μέρος της θυληκότητας του. Λες και το κοντό μαλλί σε συνδιασμό με τα άγρια χαρακτηριστικά του προσώπου δίνουν παραπάνω chakra... Από κει και πέρα, όπως είπε και ο Greygore, αν ο χαρακτήρας είναι καλογραμμένος όλα τα άλλα για μένα δεν έχουν σημασία. Αρκεί να με σεβαστούν ως αγοραστή και μην μου πετάξουν στη μάπα ακόμα ένα μισοτελειωμένο παιχνίδι με αμέτρητα προβλήματα... Όσο για τη σεξουαλικότητα, προς το παρόν δεν έχω δει παιχνίδι να σε βάζει με το ζόρι να παίξεις LGBT χαρακτήρα παρά μόνο σου δίνουν την επιλογή. Καλό είναι να υπάρχουν τέτοιες επιλογές, ας αρχίσουμε να βλέπουμε και λίγο πιο πέρα 2
panagiotis54 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 ωραια η συζητηση αλλα το επαιξε κανενας τελικα πως του φανηκε? το εχω εδω και καιρο αλλα η main χαρακτηρας και δεν με πειθει αλλα και οι δυναμεις της δεν μου αρεσουν...τι να πω ειχα συνηθισει τις κλασσικες υποθετω...και αρα δεν προχωραω το story
panagiotis54 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 δεν το τερματισα καν....ειδα το τελος στο youtube τελικα, εντελως underwhelming για μενα τουλαχιστον,καλα ειδικα το τελος!με την ελειψη chaos system απλα σκοτωνεις χαλαρα οποιον θες χωρις καποιο αντικτυπο και καποια lvls εχουν αυτο στο μυαλο τους οτι θα σκοτωσεις ειναι σχεδον, σχεδον αδυνατον να το κανεις αλλιως, ο daud δεν υπηρχε καν τα powers της ειναι okay απλα και σαν χαρακτηρας δεν μου εκανε ποτε κλικ.....οποτε ερχονται ολα και δενουν, δεν θα το αγοραζα καν, το 2ο μου αρεσε παρα πολυ εφαγα 40ωρο στανταρακι πανω του παρολο που πολλοι ελεγαν πως δεν ειναι τοσο καλο οσο το 1ο...εδω παντως απλα δεν... ασε που ειχα δει και αυτο το αρθρο και ειχα καταπορωθει http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2017/09/27/the-virtual-life-why-the-outsider-is-one-of-gamings--greatest-characters.aspx?utm_content=buffer001bc&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
Alastor192 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το τελειωσα σημερα,σαν στορυ θα ψαξω στο ιντερνετ τι παιχτηκε γιατι ουτε και γω πολυκαταλαβα(δεν διαβαζα βεβαια ολα τα notes και books). Γενικα εμενα μ'αρεσε παντως. Επαιξα καμια 6-7 ωρες μεχρι να το τελειωσω και οι πιστες ηταν καλες,το A.I μαλιστα νομιζω βελτιωθηκε γιατι με βρισκαν πιο ευκολα ενω παιζω stealth. Νομιζω οποιος ειναι fan του Dishonored θα του αρεσει(με εξαιρεση τον κυριο απο πανω ). 1
Pitsifrikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Εδω πηγαν να κανουν τον Link απο το Zelda Jason-Αντιγονη και θα κολωσουν αλλου?Ακομα δε ξερω πως τη γλυτωσε τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα