Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Dishonored: Death of the Outsider is a new standalone game, releases on September 15th Η Bethesda ανακοίνωσε το Dishonored: Death of the Outsider το οποίο είναι ένα καινούργιο stand-alone παιχνίδι και θα κυκλοφορήσει φέτος στις 15 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το παιχνίδι οι παίχτες έχουν τον ρόλο της Billie Lurk και έχουν ως σκοπό να σκοτώσουν τον Outsider. https://www.youtube.com/watch?v=mQuHpdUbq6U
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μας έχουν βομβαρδίσει με γυναικεία leads τον τελευταίο καιρό παντού, λες και έχει καμια σημασία, κουραστικό tbh. 2
kostool13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Black: Check Female: Check LGBT: 99% Check (κρίνοντας από κόμμωση και manface) Μπράβο Bethesda so brave and progressive 7
Jastonas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Και στο Dishonored 2 που παίζω τώρα βλέπω πολύ γυναίκα ρε παιδί μου... καταντάει όχι απλά κουραστικό... ενοχλητικό πλέον. Πολύ πιστευτός χαρακτήρας 1
Alastor192 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 με τους sjw να τα χεις καλα μπας και κανεις πωλησεις.....δεν εχω προβλημα με τα black leads,αλλα οταν κατι γινεται για politically correct λογους κανει μπαμ 1
kostool13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 με τους sjw να τα χεις καλα μπας και κανεις πωλησεις.....δεν εχω προβλημα με τα black leads,αλλα οταν κατι γινεται για politically correct λογους κανει μπαμ Να σου πω κάτι αν αποσκοπούσαν στις πωλήσεις θα χωνευόταν πιο εύκολα... οι επιχειρήσεις πάντα περισσότερο κέρδος θέλουν. Το χειρότερο είναι ότι αυτά τα καραγκιοζιλίκια τους κοστίζουν πωλήσεις... και εκεί αρχίζεις να αναρωτιέσαι τι σόι ατζέντα είναι αυτή που θέλουν να σπρώξουν, που κάνει μια επιχείρηση να ΜΗΝ ενδιαφέρεται στη μεγιστοποίηση του κέρδους προκειμένου να την προωθήσει... 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Να σου πω κάτι αν αποσκοπούσαν στις πωλήσεις θα χωνευόταν πιο εύκολα... οι επιχειρήσεις πάντα περισσότερο κέρδος θέλουν. Το χειρότερο είναι ότι αυτά τα καραγκιοζιλίκια τους κοστίζουν πωλήσεις... και εκεί αρχίζεις να αναρωτιέσαι τι σόι ατζέντα είναι αυτή που θέλουν να σπρώξουν, που κάνει μια επιχείρηση να ΜΗΝ ενδιαφέρεται στη μεγιστοποίηση του κέρδους προκειμένου να την προωθήσει... Ίσως χάνουν περισσότερα άμα δεν τα κάνουν αυτά, εγώ και εσύ για παράδειγμα που ναι το βρίσκουμε κουραστικό αλλα στο τέλος της ημέρας στα @@ μας θα το αγοράσουμε γιατί δεν είμαστε κομπλεξικοί ώστε να δίνουμε σοβαρή σημασία σε ανούσια πράγματα όπως δίνει το συγκεκριμένο κολλημένο group ανθρώπων, idk tbh είναι αστεία η όλη φάση. Επίσης δεν ξέρω κατά ποσο παίζει ρολο το ισάριθμο ποσοστό των gamers σήμερα, ίσως μεγάλη, who knows.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 με τους sjw να τα χεις καλα μπας και κανεις πωλησεις.....δεν εχω προβλημα με τα black leads,αλλα οταν κατι γινεται για politically correct λογους κανει μπαμ Υπάρχει το εξής πρόβλημα, οι sjw δεν αγοράζουν. Είναι non-πελάτες και επειδή δεν ευχαριστιούνται με τίποτα είναι ανώφελο να στοχεύεις σε αυτούς. Καθαρά για να γλυτώσουν "κράξιμο" από sjw sites το κάνουν και επειδή και αυτοί έχουν μπει στο bandwagon της πολιτικορεκτίλας. Φούσκα είναι και θα σκάσει φυσικά αλλά μέχρι να γίνει αυτό δυστυχώς θα καταστραφούν πολλά παιχνίδια. Μακάρι πάντως όλα τα παιχνίδια που το κάνουν ψυχαναγκαστικά να πατώσουν εμπορικά μπας και μάθουν ορισμένα πράγματα τα μεγάλα κεφάλια. 2
Alastor192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 ε αυτο λεω και εγω,οι sjw επιρεαζουν....και το θεμα ειναι πως πολλοι απο αυτους εχουν εισχωρησει σε διαφορα δημοφιλη και "αντικειμενικα" σαιτ ειτε λεγονται gamespot,polygon η youtubers με πολυ κοινο που τους ακολουθει....αν τα χεις καλα με τα media,ειναι το νουμερο ενα για την επιτυχια του παιχνιδιου.
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μίρλα σας πιάνει, μίρλα κάθε φορά . σιγά μην καταστραφούν τα παιχνίδια επειδή θα παίξεις με έναν έγχρωμο,Κινέζο και θηλυκό χαρακτήρα.. Κινδυνολογήστε λίγο να δω κάτι. Και αν θέλετε και τόσο πολύ να μιλήσουμε για τον εμετικό όρο που έχει γίνει γαϊτανάκι εδώ και οι mods δεν κάνουν τίποτα,ας μιλήσουμε..: Δείτε μια ωραία τοποθέτηση με την ανάλυση του τρέιλερ, που αν ήταν όπως τα λέγατε,στην τελική σκηνή του trailer θα έσωζε κάποιον έγχρωμο,δεν το κάνει..στο τελευταίο σφάξιμο δείχνει να σφάζει έγχρωμο ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να χε στην θέση του έναν καυκάσιο.. Το άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι, πόσοι παίζετε rpg ή mmorpg και φτιάχνετε γυναικείους χαρακτήρες και παίζετε αντί για αντρικούς; Ψυχραιμία,μπορείτε πάντοτε να μην το αγοράσετε το παιχνίδι..είμαι σίγουρος πως θα είστε στην μειοψηφία αυτής της δικαιολογίας,και είμαι σίγουρος πως οι devs θα κοιμούνται τα βράδια ήρεμα,ακόμα και αν δεν βρίσκεται στον λογαριασμό σας το παιχνίδι Προσωπικά μου αρέσει να χει δυναμικούς θηλυκούς χαρακτήρες και σε ταινίες και σε παιχνίδια,έχουν την φάση τους..άσχετα αν δεν είναι προσεγμένοι σαν χαρακτήρες συνήθως(βλέπε wonderwoman ) Το ότι επειδή είναι μόδα και το προστάζει ο καιρός να μας ενοχλεί πιο πολύ πρέπει.. γιατί η διαφορετικότητα δεν πρέπει να είναι μόδα,μιας και οι μόδες έρχονται και παρέρχονται..Είναι κάτι μόνιμο,υπαρκτό της κοινωνίας μας. Τα του παιχνιδιού τώρα,δεν ξέρω αν θα ήθελα τόσο σύντομα ένα νέο dishonored..ας το έδιναν σαν expansion του 2... Ήδη έκαναν και καιρό μέχρι να το στρώσουν. 1
Damachi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Πανω κατω ξερουμε : θα εχει το φερεντζε του Denuvo , θα θελει 1 χρόνο patches για να στρωσει , και θα είναι και LGBT friendly
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τα του παιχνιδιού τώρα,δεν ξέρω αν θα ήθελα τόσο σύντομα ένα νέο dishonored..ας το έδιναν σαν expansion του 2... Ήδη έκαναν και καιρό μέχρι να το στρώσουν. Standalone DLC των 30 euro (24 key) είναι Xtr Fuckin Beth σε λίγο θα χρεώνει και (mods) τον καθαρισμό των πτωμάτων που αφήνεις πίσω. Παρακαλάω να φύγει αυτή η εταιρία από τα soul sucking πλοκάμια της Bethesda. 1
kostool13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 σιγά μην καταστραφούν τα παιχνίδια επειδή θα παίξεις με έναν έγχρωμο,Κινέζο και θηλυκό χαρακτήρα.. Κινδυνολογήστε λίγο να δω κάτι. Χαχα ναι, δεν είναι λες και έχουν καταστραφεί ήδη franchises όπως το Dragon Age ή το Mass Effect γιατί το μισό προσωπικό της Bioware πλέον έχει επιλεχθεί με βάση το πόσο "progressive" είναι και όχι πραγματικά skills... Τώρα ο χαρακτήρας σου μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε από τα 127 sexual identities που έχουμε εφεύρει, απλά δε θα έχει facial animation... μικρό το τίμημα. 5
panther_512 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Επίσης δεν ξέρω κατά ποσο παίζει ρολο το ισάριθμο ποσοστό των gamers σήμερα, ίσως μεγάλη, who knows. Κάπου εδώ παίζεται το παιχνίδι. Male και Female gamers έχουν πλέον τα ίδια ποσοστά, ενώ αυξάνεται συνεχώς η διείσδυση των γυναικών στον τομέα της δημιουργίας των video games. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το φύλο και η σεξουαλικότητα των χαρακτήρων. 4
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 xtrmsnpr το πρόβλημα δεν είναι το τι δίνουνε αλλά πως το δίνουνε. Το κάνουν με το στανιό και φαίνεται. Υπάρχουν παιχνίδια που υπάρχει νόημα και δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα και υπάρχουν παιχνίδια που είναι τόσο "καθοδηγούμενα" (όπως το πρόσφατο στο μυαλό μου Life is strange) και τόσο "στα μούτρα" σου που είναι που είναι εκνευριστικό στην καλύτερη των περιπτώσεων. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν το ζήτημα δεν είχε υπαρκτές πολιτικές διαστάσεις και δεν υπήρχε πραγματική ομάδα από αυτούς τους απατεώνες να κράζουν μέρα νύχτα για ανύπαρκτα θέματα και ταυτόχρονα να είναι και μη-πελάτες. Το ίδιο συμβαίνει και σε αυτό το παιχνίδι, αισθάνομαι εξ'αρχής ότι μας το φέρνουν "στα μούτρα". Δεν είμαι καθόλου κατά δυνατών γυναικών, αν μη τι άλλο μια κοπελίτσα ονόματι April Ryan ήταν η πρώτη gaming αγάπη μου ενώ οι ταινίες της εποχής 70-90s είχαν πραγματικά σοβαρές δυνατές γυναίκες. Σεξουαλικότητα είναι αδιάφορη (όπως ένα παιχνίδι Rogue Trooper θα έλεγε). Η συγκεκριμένη παρουσία στο παιχνίδι είναι μια βεβιασμένη κακογουστιά. Εσύ αν θες πάρτο, εμένα πάντως από σίγουρο πελάτη με έβαλε στην "άκρη" τώρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα