blackm76 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μετα θα δεις τι βγαζει στο τερματικο οταν παει να ζητησει τον κωδικο και δεν το βγαζει, οποτε θα δουμε τι παιζει. Δεν κλεινεις το τερματικο. Αν το κλεισεις θα κλεισει και η εφαρμογη που ανοιξε απο αυτο. ενταξει απλα πρεπει να φυγω ..θ το κανω κατα τις 7-8 η ωρα και θα σας πω τα αποτελεσματα.ευχαριστω. 1
tsofras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Επειδή δεν προλαβαίνω να το διαβάσω , το πρώτο αποτέλεσμα στο google για mint 17 με ακριβώς ίδιο πρόβλημα με το δικό σου https://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=90&t=170332 Δες μήπως βρείς κάτι
blackm76 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 παιδια εδωσα σε τερματικο sudo mintupdate και μου ανοιξε τον διαχειριστη ενημερωσεων ως υπερχρηστη.και εκανε τις ενημερωσεις κανονικα.εβαλα και κωδικο ολα καλα.εχω μια ιδεα....να παω στις εφαρμογες εκκινησης και να αλλαξω την εντολη απο mintupdate se sudo mintupdate ωστε οταν ανοιγει να δορτωνει κατευθειαν ως διαχειρηστει ωστε να γινονται οι ενημερωσεις η ειναι λαθος σκεψη;; παιδια εδωσα σε τερματικο sudo mintupdate και μου ανοιξε τον διαχειριστη ενημερωσεων ως υπερχρηστη.και εκανε τις ενημερωσεις κανονικα.εβαλα και κωδικο ολα καλα.εχω μια ιδεα....να παω στις εφαρμογες εκκινησης και να αλλαξω την εντολη απο mintupdate se sudo mintupdate ωστε οταν ανοιγει να δορτωνει κατευθειαν ως διαχειρηστει ωστε να γινονται οι ενημερωσεις η ειναι λαθος σκεψη;; παιδια το δοκιμασα και δεν δουλευει τελικα με αυτον τον τροπο.καμια ιδεα κανεις;;;μονο απο τερματικο λειτουργει δινοντας sudo mint-update[sudo] password for stergios: και ανοιγει κανονικα βαζω κωδικο και λειτουργει.αλλιως δεν δουλευει...τι φταιει θα σκασω εσπασε το κεφαλι μου....
Le Perv Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εμενα το mintupdate-launcher εχει χρονοκαθυστερηση 20. Στα "Προγραμματα εκκινησης". Για δοκιμασε το.
blackm76 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εμενα το mintupdate-launcher εχει χρονοκαθυστερηση 20. Στα "Προγραμματα εκκινησης". Για δοκιμασε το. αυτη ειναι η εντολη που δεν δουλευει. μονο με sudo mintupdate απο τερματικο λειτουργει αλλα οταν αλλαζω την εντολη απο την εφαρμογη εκκινησης δεν λειτουργει. πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο και δεν ξερω γιατι.....θα σκασω.
Le Perv Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Βρε φιλε, κανε μια χαρη. Πηγαινε "Μενου/Διαχειριση Συστηματος/Χρηστες και Ομαδες". Μπορεις να το τρεξεις το προγραμμα, για αρχη? Βλεπω κατι παραξενο σε μενα. Υ.Γ. Ή μαλλον ασε το καλυτερα. Τωρα προσπαθω να χαλασω το δικο μου. Μπας και βγαλουμε ακρη.
jim_p Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ο σκοπος ηταν να τρεξεις το mintupdate σκετο, χωρις sudo, ωστε οταν θα σου ζητουσε κωδικο να βλεπαμε τι βγαζει στο τερματικο για να κανουμε debugging. Aν μπορεις να το κανεις τωρα, καντο. Αλλιως περιμενε να κατεβασω καμια καλυτερη ιδεα για το πως θα αλλαξεις τη συντομευση ωστε να τρεχει παντα με sudo...
blackm76 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Jim έχω την εντύπωση ότι με mintupdate σκέτο δεν τρέχει και με mintupdate-launcher σκέτο ανοίγει αλλά θα το κάνω αύριο για σιγουριά και θα σας πω τι βγάζει. Και αν κατεβάσεις καλύτερη ιδέα μέχρι αύριο όπως λέτε ενημερώστε με... Θα ψάξω και εγώ και θα ξαναδοκιμάσω αύριο.
jim_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το mint εχει εγκατεστημενο το gksu? Θα το δεις με ενα apt-cache policy gksu πχ $ apt-cache policy gksu gksu: Installed: (none) Candidate: 2.0.2-9+b1 Θα λεει στο installed την εκδοση που λεει και στο candidate. Αν ναι λοιπον, ανοιγεις τη συντομευση του mintupdate sudo gedit /usr/share/applications/mintupdate.desktop βρισκεις τη γραμμη που λεει Exec=mintupdate και την κανεινς Exec=gksudo mintupdate Σωζεις και κλεινιες. Και απο εδω και περα, η συντομευση του mintupdate απο το μενου θα ανοιγει με sudo. Βεβαια, εχει ενα προβλημα ολο αυτο. Στην επομενη ενημερωση του mintupdate, το αρχειο θα ξαναγραφτει και θα πρεπει να κανεις τη διαδικασια παλι.
blackm76 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 παιδια εχω gksudo να δεστε... apt-cache policy gksugksu: Εγκατεστημένα: 2.0.2-9ubuntu1 Υποψήφιο: 2.0.2-9ubuntu1 Πίνακας Έκδοσης: *** 2.0.2-9ubuntu1 500 500 http://archive.ubuntu.com/ubuntu xenial/universe i386 Packages 100 /var/lib/dpkg/status εκανα και αυτο που ειπατε και παλι δεν διορθωθηκε.εκανα και επανεκκινηση και παλι δεν διορθωθηκε.και το ξαναεκανα οπως ηταν πριν....δεν ξερω τι να κανω πραγματικα......εχω τρελαθει...
jim_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εχεις. Εκει που λεω λεω "gksudo mintupdate" βαλε σκετο "gksu mintupdate"...
blackm76 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εχεις. Εκει που λεω λεω "gksudo mintupdate" βαλε σκετο "gksu mintupdate"... το δοκιμασα αλλα παλι δεν εγινε τιποτα.βασικα το εκανα το δοκιμασα και δεν εγινε.ανοιγει κατευθειαν δηλαδη ο διαχειρηστης ενημερωσεων αλλα δεν ζηταει κωδικο. δεν ξερω τι να πω ...σηκωνω τα χερια ψηλα..... αλλα δεν καταλαβαινω ενα πραγμα...για ποιο λογο να το παθει αυτο;;;;αφου ολα λειτουργουσαν κανονικα.ξαφνικα εγινε.
jim_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το να πεταξεις το mintupdate ή εστω να μην το χρησιμοποιεις, και να βαλεις ενα synaptic και να κανεις ολες τις δουλειες (εγκατεσταση, απεγκατασταση και ενημερωση) απο εκει το σκεφτεσαι?
blackm76 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ούτε αυτά τα χρειάζομαι γιατί κάνω τις αναβαθμίσεις από τερματικό αλλά γιατί να μην δουλεύει; ξέρεις είμαι λίγο τιτιζεις.... Θέλω όλα να δουλεύουν στην εντέλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα