Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 13/6/2017 στις 6:48 ΜΜ, vairass είπε

Το απολυτο Game ..εχω την εκδοση Full HD και παιζω οποτε εχω χρονο στο ιντερνετ...

Η full hd εκδοση που εχεις ειναι για το age of empires 2 και τα expansions του.Το αρθρο αναφερεται στο age of empires 1.

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 13/6/2017 στις 7:09 ΜΜ, jessejames είπε

Η full hd εκδοση που εχεις ειναι για το age of empires 2 και τα expansions του.Το αρθρο αναφερεται στο age of empires 1.

ναι αλλα δεν παυει να ειναι παιχνιδαρα και το 1...το εχω και σε γνησιο και 1 και 2 και ολα τα exp  στην παλια συσκευασια τσαντας :)

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 13/6/2017 στις 6:33 ΜΜ, Ghost_Rider είπε

Σαν το AoM...

Το AoM δεν είχε καλή αναβάθμιση γραφικών κατά την άποψή μου. Απλά πρόσθεσαν πολλά environmental effects αντί να αυξήσουν και να κάνουν πιο λεπτομερή τα πολύγωνα στα unit και στα κτήρια ...

Δημοσ.
  Στις 13/6/2017 στις 7:52 ΜΜ, jmirko15 είπε

Αγαπώ ΑΟΕ αλλά Win10+Windows Store lol.

Do you know retail...?I love retail versions!!!

Ήδη ξεκινάω οικονομίες για i7/1080 <3

Δημοσ.

Ένα από τα παιχνίδια που με έκαναν να ασχοληθώ με τους υπολογιστές. Αυτή η σειρά και το πρώτο warcraft.

Ατέλειωτες ώρες στα internet cafe με παρέα 5-6 άτομα...

Ομαδικό παιχνίδι, πραγματική διασκέδαση

• Like 5
Δημοσ.
  Στις 13/6/2017 στις 6:32 ΜΜ, invisiblesurfer είπε

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν βγαινουν sequels του παιχνιδιού, αφού έχει φανατικό κοινό

μικρο περιθωριο κερδους σε μια παρακμασμενη αγορα, αποκλειστικη στην PC πλατφορμα.

με αλλα λογια, την συμφερει την MS να επενδυσει σε εναν καινουργιο console τιτλο για το Xbox της, παρα σε ενα καινουργιο AOE σηκουελ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι διαφορά έχει απο το Age of Empires HD που βγηκε πριν μερικά χρόνια;

Δημοσ.
  Στις 13/6/2017 στις 7:06 ΜΜ, markos9 είπε

Εννοείται day-one αγορά! Αναμνήσεις πολλές... μιας και είμαστε η γενιά του 90 :) Μακάρι να το κάνουν και στο 3.

Ενα απ τα καλυτερα games της τοτε εποχης. Της γενιας του 90 κ εγω το χαρηκα οπως και πολλα αλλα, ομως σαν αυτο δεν υπηρχε. Ευχαριστως αγορα !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...