Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις δεν σου φτάσει η μνήμη για το παιχνίδι  :fear: .......... καλώς ήρθες στον κόσμο των 10-15FPS  .

( εμπειρία από HD4850 σε CF με 512MB )  

• Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αααα τωρα το ειδα το like σου στο σχολιο του. εισαι και εσυ ενας απο αυτους που πρεπει να ρωταω τι bugjet θα εχω ?? συγνωμι δεν το καταλαβα

Λυπάμαι μονάχα που κάθησα και ασχολήθηκα όσο ασχολήθηκα με την πάρτη σου, διαβάζοντας μόνο και μόνο αυτό σου το σχόλιο.

Και μια συμβουλή, όταν την λες κάπου, προσπάθησε να είσαι ορθογραφημένος ή τουλάχιστον βάζε και κανα κεφαλαίο που και που.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Προσπαθω να κοψω απο αλλου. οχι απο gpu spu. απο τα υπολοιπα που εχω μπορω να βαλω κατι πιο οικονομικο. ειπα οτι θα βαλω μονο SSD 240gb και πιο αργα εναν HDD. καποιο αλλο παρτ να αλλαξω απο το build ?

Να μη κοψεις...καλυτερα να μαζεψεις παραπανω να βγαλεις ισορροπημενο συστημα.

• Like 2
Δημοσ.

Για να πεσουν τα FPS πρεπει να ξεπερασεις αρκετα το οριο της μνημης της καρτας γραφικων και παιζει ρολο μετα και η ram του pc ποσο γρηγορη και αρκετη ειναι.

Μπορει με 2-3 ρυθμισεις επισης στα γραφικα του εκαστοτε game να μειωσεις τις απαιτησεις σε vram

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α πες ότι έχεις την 3Gb, είπα και εγώ... Τόσο επιμονή!!!

Δεν έχουν διαφορά μόνο στην μνήμη Captain!!!

Το bench που παρεθεσε ο αλλος να μου αποδειξει οτι δεν ειναι καλη το ειδες??? 

Καλυτερα rx 480 580 4γιγα παρα 1060 3 γιγα κ ας βγαλει κ καντιλες απο την αλλεργεια ο αλλος. :P

Δεν θα βγαλω καντιλες, συμφωνω, καλυτερα 480 / 580 4gb. Ποσο εχουν ομως εχεις δει? Και αυτες 50 ευρω πανω ειναι. Το bench που ο ΙΔΙΟΣ μου παρεθεσες για να μου αποδειξεις την κατωτεροτητα της 1060 το ειδες??? Τις εριχνε στα αυτια σε επιδοσεις της 480. Στο μονο game που ειχε θεμα ηταν mirrors edge σε hyper textures σε 1440p αναλυση. 

Αν στοχευεις στο 1080p @ 60 fps τα 3gb ΠΟΛΥ σπανια να σου δημιουργησουν προβλημα, για τον απλουστατο λογο οτι για να πιασεις 60fps σε ολα τα games θα πρεπει να ριξεις καποια settings, αρα και παιρνει ανασες η Vram. Ειδικα το ghost recon που ανεφερες, ουτως η αλλος για να κρατησεις τα frames στο 60 θα πρεπει να κλεισεις μπολικα settings. Παρε και ενα bench σε αυτο το game με τις 2 καρτες διπλα διπλα. Δες αυτο ακριβως που σου εγραψα, οτι η 6αρα στα ιδια ακριβως σημεια τρωει 700 mb παραπανω. Ο λογος ειναι οτι δεν κανει recycle τα textures αλλα τα κραταει αποθηκευμενα απλα επειδη εχει μπολικη μνημη. Οι επιδοσεις των 2 ειναι μεταξυ 2-5 fps διαφορα. 

https://www.youtube.com/watch?v=U636mVtrX0c

Στην τελικη, δεν του προτεινω οπως λανθασμενα λετε να παρει την 3αρα. Του προτεινω ΑΝΤΙ της 570 στα 250€ να παρει την 3αρα στα 220€. Και εγω που τωρα σκεφτομαι να την αλλαξω, το σκεφτομαι λογω επιδοσεων (δεν πιανει 60fps σε τιγκα settings) και οχι λογω Vram. Δηλαδη οι επιδοσεις της θα ειναι obsolete πριν η Vram την μπουκωσει. Για οποιον διαφωνει, επιχειρηματα με στοιχεια / benchmark. Η προσωπικη σας αποψη και τα adhominems ειναι αδιαφορα. 

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.

Εχεις μεγαλο δικιο σε αυτο. Ποσό που διαθέτουμε : 850 euro

Ρε παιδια μισο λεπτο γιατι παλι βλεπω και ξεφυγε αλλο ενα θεμα και γραφονται οτι να ναι.

Βλεπω και μιλαμε για 850ευρω για υπολογιστη που χρειαζεται οθονη.

Ο adtakhs εκανε μια πολυ ωραια συνθεση στα χρηματα αυτα και οπως βλεπουμε στα χρηματα αυτα και να θελεις δεν χωραει η 1060 6gb.

Αρα γιατι επιμενετε ορισμενοι χωρις λογο?

AMD R5 1600 (213€)

ASROCK AB350M PRO4 (90€)

G. SKILL 8GB DDR4 3000Mhz (70€)

SANDISK 240GB SSD SATA III (84€)

GIGABYTE GTX 1050TI 4GB DDR5 (142€)

ENERMAX MAX PRO 500WATT (52€)

ZALMAN Z1 NEO (38€)

LG 24MB56HQ (144€)

-------------------------------------------------------------------

Σύνολο 835€ !

Σου φτιάχνω και άλλο ένα με μικροαλλαγές για δυνατότερη κάρτα.

EDIT:

AMD R5 1600 (213€)

ASROCK AB350M PRO4 (90€)

G. SKILL 8GB DDR4 2800Mhz (64€)

SANDISK 240GB SSD SATA III (84€)

Asus Radeon RX 570 4GB Expedition (215€)

CORSAIR VS 550 (43€)

AEROCOOL QS-240 (30€)

Philips 240V5QDSB (129€)

-------------------------------------------------------------------

Σύνολο 866€ !

Το δεύτερο είναι δυνατότερο. 

Για τιμές σε CPU-MOBO-RAM ,δες το κατάστημα 

http://diktyo.xyz/index.php?route=product/category&path=1_6

Τα υπόλοιπα είναι τιμές skroytz.

• Like 3
Δημοσ.

Ας μην παρει και τιποτα στην τελικη και ας τα φαει στις π@υτανουλες τα φραγκακια! :-D

Η λυση δοθηκε μια χαρα απο την αρχη απο τον adtakhs αλλα εδω εχουμε το κλασσικο συνδρομο του οπου λαλουν πολλα κοκορια...αργει να ξημερωσει... :-)

Το λεγομενο μπερδεγουεϊ που λεμε....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...