Masma Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Σε αυτα τα λεφτα, rx570, με ποναει η ψυχη μου λιγο. Κατα τα αλλα, απτο build δυσκολο να κοψεις απο καπου. Πολυ οριακα εισαι. μονο ssd θa κοψω ανγκαστικα. αυτη ειναι η λυση Σε 1600 καλύτερα που έχει και ψύκτρα και έρχεται και φθηνότερα . ναι και εγω για αυτο το σκεφτηκα Όχι 250 και 4αρα 570. Ληστεία είναι... οποτε ποια καρτα προτεινεις στα χρηματα αυτα?
adtakhs Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 μονο ssd θa κοψω ανγκαστικα. αυτη ειναι η λυση ναι και εγω για αυτο το σκεφτηκα οποτε ποια καρτα προτεινεις στα χρηματα αυτα? https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=most-popular&keyphrase=rx580 RX580 όταν φτάνεις τα 250€ 1
Masma Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=most-popular&keyphrase=rx580 RX580 όταν φτάνεις τα 250€ αυτη εχει 263 και οπως παμε θα παω σε GTX1060 6GB που εχει 285. για να πω εκει πρεπει να κοψω απο αλλου.. μπορω να κοψω στο build που εκανα απο καπου αλλου εκτος gpu και cpu (για να παρω την 1060)????? εβγαλα τον ssd οποτε επεσα 88 ευρω. απλα το build το θελω στα 750 γιατι χρειαζομαι κια οθονη δυστυχως
koolisk6 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 να κοψεις απο δω,να κοψεις απο κει.... κοψε κανα φρεντο καλυτερα ή το καπνισμα για να παρεις τα σωστα πραγματα 2
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/647020-new-pc/?do=findComment&comment=55764719 Ετσι μπραβο 2 2 τα θεματα να ανοιγονται 3
Masma Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 να κοψεις απο δω,να κοψεις απο κει.... κοψε κανα φρεντο καλυτερα ή το καπνισμα για να παρεις τα σωστα πραγματα το budjet συγκεκριμενο ειναι οποτε αν δεν εχεις κατι να προτεινεις τα χαζα σχολια να λειπουν. φαντασου πηρες και ike για την εξυπναδα που ειπες. αλλη φορα θα σας ρωταω τι χρηματα θα δωσω. http://www.insomnia.gr/topic/647020-new-pc/?do=findComment&comment=55764719 Ετσι μπραβο 2 2 τα θεματα να ανοιγονται Δεν απαντησε ανθρωπος στο αλλο θεμα και εχω ζητησει να διαγραφει. επισης εδω αλλο ρωτησα αλλα αυτοι που ηθελα να βοηθησουν μου ειπαν να πω ολοκληρωμένο συστημα για να βρουμε μια λύση. οποτε σορρυ
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 το budjet συγκεκριμενο ειναι οποτε αν δεν εχεις κατι να προτεινεις τα χαζα σχολια να λειπουν.Και γιατί άνοιξες δεύτερο θέμα είπαμε;
Masma Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Και γιατί άνοιξες δεύτερο θέμα είπαμε; Ανοιξα διαφορετικο θεμα απλα καποιοι που ηθελαν να βοηθησουν μου ειπα πως δεν μπορεις να ψαχνεις ενα ενα τα part αλλα ολοκληρομενο το συστημα. (εγω δεν ειμαι σχετικος οπως ολοι εσεις οποτε δεν το ηξερα) οποτε μιλησα για το build που θελω να κανω εδω. Y.Γ, Στο αλλο θεμα δεν απαντησε ανθρωπος και επισης εχω ζητησει να διαγραφει. μπορειτε να ηρεμησετε εφοσον δεν ξερετε τι παιζει η τουλαχιστον να δειτε πως ασχολουμε και δεν ανοιξα δεν θεμα για πλακα. Και γιατί άνοιξες δεύτερο θέμα είπαμε; αααα τωρα το ειδα το like σου στο σχολιο του. εισαι και εσυ ενας απο αυτους που πρεπει να ρωταω τι bugjet θα εχω ?? συγνωμι δεν το καταλαβα
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 μπορειτε να ηρεμησετε εφοσον δεν ξερετε τι παιζει η τουλαχιστον να δειτε πως ασχολουμε και δεν ανοιξα δεν θεμα για πλακα. Προφανως και δεν μπορουμε να μυρισουμε τα νυχια μας οτι ζητησες διαγραφη. Βεβαια και παλι θα μπορουσες να ανεφερες εξ αρχης το αλλο θεμα να εγραφαν εκει τα οποια σχολια. Επισης να σε ενημερωσουμε μιας και εισαι νεο μελος οτι απαγορευεται απο τους κανονες του forum να ανοιγονται ιδια θεματα σε συντομο χρονικο διαστημα αρα δεν γραφουμε οτι γραφουμε τυχαια... 2
Masma Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Προφανως και δεν μπορουμε να μυρισουμε τα νυχια μας οτι ζητησες διαγραφη. Βεβαια και παλι θα μπορουσες να ανεφερες εξ αρχης το αλλο θεμα να εγραφαν εκει τα οποια σχολια. Επισης να σε ενημερωσουμε μιας και εισαι νεο μελος οτι απαγορευεται απο τους κανονες του forum να ανοιγονται ιδια θεματα σε συντομο χρονικο διαστημα αρα δεν γραφουμε οτι γραφουμε τυχαια... Μα δεν σε ειρωνεύτηκα και ευχαριστώ για την ενημέρωσή. πραγματικά σορρυ. απλα δεν θα ανοιγα ιδιο θεμα ετσι και αλλιως. Για τον επεξεργαστη ηθελα να ρωτησω αλλα κατέληξε ετσι τελικα
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μα δεν σε ειρωνεύτηκα και ευχαριστώ για την ενημέρωσή. πραγματικά σορρυ. απλα δεν θα ανοιγα ιδιο θεμα ετσι και αλλιως. Για τον επεξεργαστη ηθελα να ρωτησω αλλα κατέληξε ετσι τελικα Για τον επεξεργαστη η λυση ειναι απλη. Ryzen 5 1600 αν θες το value for money μιας και ειναι και φθηνοτερος του intel και σε καλυπτει σε ολα. intel i5 αν θες το κατι παραπανω αποκλειστικα και μονο για χρηση στα παιχνιδια. Εγω προσωπικα αν ηταν να αγορασω σημερα στον ryzen θα πηγαινα γιατι δεν καθομαι 24ωρες μπροστα απο ενα pc να παιζω παιχνιδια,ολο και κατι αλλο θα κανω ταυτοχρονα.
koolisk6 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 μονο ssd θa κοψω ανγκαστικα. αυτη ειναι η λυση Προφανως ειναι το πρωτο σου pc ή εχεις ελαχιστη εμπειρια.... οταν η αποφαση σου ειναι να κοψεις τον ssd σε καινουριο συστημα σημαινει οτι δεν εχεις ξαναδουλεψει με τετοιο "πραμα" και δε ξερεις τι κανει..... καλυτερα να μην εχεις μηχανικο κ να εχεις μονο ssd κ ας χωραει 3-4 παιχνιδια μονο 1
Masma Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Προφανως ειναι το πρωτο σου pc ή εχεις ελαχιστη εμπειρια.... οταν η αποφαση σου ειναι να κοψεις τον ssd σε καινουριο συστημα σημαινει οτι δεν εχεις ξαναδουλεψει με τετοιο "πραμα" και δε ξερεις τι κανει..... καλυτερα να μην εχεις μηχανικο κ να εχεις μονο ssd κ ας χωραει 3-4 παιχνιδια μονο Καταλαβαινω τι λες και εχω ssd στο laptop. ναι πρωτο μου build ειναι. ισως εχεις δικιο. να παρω τον ssd και μετα να παρω εναν μεγαλο σκληρο. Απο αυτα που εχω να αλλαξω καποιο part με καποιο φθινοτερο.? Για τον επεξεργαστη η λυση ειναι απλη. Ryzen 5 1600 αν θες το value for money μιας και ειναι και φθηνοτερος του intel και σε καλυπτει σε ολα. intel i5 αν θες το κατι παραπανω αποκλειστικα και μονο για χρηση στα παιχνιδια. Εγω προσωπικα αν ηταν να αγορασω σημερα στον ryzen θα πηγαινα γιατι δεν καθομαι 24ωρες μπροστα απο ενα pc να παιζω παιχνιδια,ολο και κατι αλλο θα κανω ταυτοχρονα. και εγω το ιδιο οποτε ναι κατεληξα στον ryzen 5 1600. Πιστευω θα με καλύψει. Σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Απο αυτα που εχω να αλλαξω καποιο part με καποιο φθινοτερο.?(περα απο επεξεργαστη που ειπαμε και καρτα γραφικων) Υ.Γ σκεφτομαι βεβαθα και στην καρτα την GTX1060 6GB αλλα θα το δουμε(ειναι ακριβη για το budjet μου) Απλα ελεγα να ειναι στα 750 το build γιατι θελω και οθονη ;p
strawman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παρε 1060 3gb λοιπον που θα σου ερθει λιγο φτηνοτερα απο την 570.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα