Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 7 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου το κάνει κ εμένα αλλά νομίζω είναι θέμα hardware.Εγω έχω i7 920 με 12gb ram κ gtx1060 3gb....αν έχεις κ εσύ παλαιό pc είμαστε για αναβάθμιση

Δημοσ.
21 ώρες πριν, CarlitoGR είπε

Φίλε μου το κάνει κ εμένα αλλά νομίζω είναι θέμα hardware.Εγω έχω i7 920 με 12gb ram κ gtx1060 3gb....αν έχεις κ εσύ παλαιό pc είμαστε για αναβάθμιση

Όχι φίλε,δεν είναι θέμα hardware. Ή έχει πρόβλημα το παιχνίδι ή κάτι τρέχει με τα windows ή κάτι άλλο κάνει conflict.Δεν εξηγήται αλλιώς.

. Όποτε *** το κάνει.Σήμερα έπαιξα 2 ώρες απροβημάτιστα.

Και όχι δεν έχω παλαιό pc.Παίζω με 120+ fps & gsync στα 1440p με το σύστημα της υπογραφής, και δεν έχει frame drops ούτε και δειχνει να τραβάει κάποιο ζόρι την ώρα που το κάνει...

• 1 μήνα μετά...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Forza Motorsport 7 προβλημα έναρξης

Επειδή έκανα καινούρια εγκατάσταση windows ,ξαναεγκατέστησα το game από το store αλλά δεν άνοιξε ποτέ

Μένει εδώ :

222.PNG.299e33060b9490f2b7fcfffd81a9c616.PNG

Ρωτάω μπας και έχει τύχει σε κάποιον και υπάρχει λύση. Από ξενα φορουμ κάποιες λύσεις τύπου να κάνεις εγκατάσταση κάποιο άλλο app από store ,clean app cache κλπ,δεν δούλεψαν

Αλλιώς θα δοκιμάσω το βράδυ uninstall-> install μπας και..

• 7 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα.

υπαρχει επιλογη, στο online κομματι να ανταγωνιζεσαι μονο ατομα με τιμονιερα?

γενικα υπαρχει ελληνικο comunity για το forza που να διοργανωνει αγωνες?

Επεξ/σία από DjAde
Δημοσ.
7 ώρες πριν, DjAde είπε

υπαρχει επιλογη, στο online κομματι να ανταγωνιζεσαι μονο ατομα με τιμονιερα?

Τι να σου πω πάντως εγώ με τιμονιέρα δεν μπορώ να παίξω με πληκτρολόγιο λίγο καλύτερα δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του πώς οδηγείται ένα όχημα στο fm7, το gameplay είναι ότι να ναι, μπλοκάρισμα τροχών και slide με abs σε ευθεία, υποστροφή στην κορυφή του apex με ελάχιστο γκάζι και να χάνει την πρόσφυση λες και πατάει σε πάγο, ενα συνεχές powerslide και να πέφτουν πάνω σου οχήματα AI και να σε στέλνουν εκτός πίστας κλπ, δε ξέρω έχω συνηθίσει από ACC και κανονική οδήγηση και αυτό είναι εντελώς arcade αλλά και ηλίθιο το gameplay του ειδικά η αίσθηση της αδράνειας του οχήματος και της συμπεριφοράς του, δηλαδή πόσο χειρότερο είναι το horizon p.x.?

Δημοσ.

Δοκιμασες να βαλεις το steering νορμαλ και να δοκιμασεις τιμονιερα?

Γιατι το simulation το εχουν για   τα gamepad για να ειναι πιο σιμ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι arcade racer...

Να βάλω να παίξω το motorsport 7, με βοήθειες, ή θα φάω ξενέρα και σε κάθε στροφή θα με πετάει έξω στα λαγκάδια;

Επεξ/σία από Bermudakias33
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bermudakias33 είπε

Είμαι arcade racer...

Να βάλω να παίξω το motorsport 7, με βοήθειες, ή θα φάω ξενέρα και σε κάθε στροφή θα με πετάει έξω στα λαγκάδια;

βάλτο, είναι μίξη και έχει και rewind :)

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εν όψη αναμονής του 8, αξίζει η αγορά του 7 αυτήν την περίοδο; 

Γενικά είμαι φαν του horizon, το τελευταίο motorsport ότι ασχολήθηκα είναι το 4 (στο 360)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
9 ώρες πριν, d_gkal είπε

Κάθε φορά που τρακάρεις ή φεύγεις εκτός πίστας πρέπει να κάνεις rewind. Αυτό απενεργοποιειται;

Οχι δεν σε αναγκαζει να κανεις rewind. Απενεργοποιείται ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...