LJordanakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Θα ήθελα να ενημερώσω για όποιον το θέλει, μιας και έχει sale λόγω Black Friday, μην το παίρνετε από το Store στα 45 ευρώ. Μέσω του Amazon το οποίο το έχει 40 δολάρια θα σας βγει γύρω στα 35 ευρω και λιγότερα. Απλά βάλτε στο account του Amazon ότι είστε Αμερική και μπορείτε να πάρετε digital code που ενεργοποιήται στο store.
doctorser Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγω το πήρα αλλα μου κανει κατι κουλα εκει που πας στην πιστα χάνονται τα γραφικα... Το κανει σε αλλον αυτό?
bvb7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Και σε μενα εχει θεματακια. Αντιθετα με τα βιντεο του youtube, σε ultra καταφερα να το τρεξω μονο σε 1080 με default τα advanced settings 1
GIOVINCO Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το εχει προσφορα (45 ευρω) και λεω να το τσιμπησω. Ξερει κανεις αν κανει ΑΥΤΗ η καρτα για windows store?
Despotas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Χωρίς να γνωρίζω 100% θεωρώ πιο σίγουρες αυτές: https://www.skroutz.gr/c/875/video_game_cards.html?from=catspan&keyphrase=Microsoft+Windows+Card
GIOVINCO Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ναι τις ειδα απλα το θεμα ειναι πως δεν εχω καρτα, μονο μετρητα, κ τα σκρουτζομαγαζα αυτα μου πεφτουν λιγο μακρια, σε αντιθεση με τις xbox καρτες που εχει στις γνωστες αλυσιδες. Σ ευχαριστω παντως.
GIOVINCO Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τελικα βρηκα Windows Store Card στα Seven Spots, αν ενδιαφερεται καποιος. Εχει τα παντα, μεχρι και shark cards για το gta
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από ΔημητρηςΜπιστιολης 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 παιδιά γιατί τα αμάξια δεν στρίβουν και πρέπει να φρενάρω 500 μετρά πιο πριν για να στρίψω?
just getting started Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 κλείσε πρώτα τα ασσιστς να δεις μήπως βελτιωθεί η κατάσταση αλλιώς αν το αμάξι που έχεις θέμα είναι awd χαλάρωσε λιγο τα μπροστινά arb, springs, dampers και αυξησε λιγο το μπροστινό down force επίσης μπορείς να βάλεις κι άλλο αρνητικό camper μπροστά και να αυξήσεις λιγο το toe out στους μπροστά τροχούς τέλος παίξε λιγο με το differential Αλλα σε awd δεν έχω ιδέα τι βοηθάει και τι όχι σαν εσχατη λύση γυρνα λιγο το power bias στους πίσω τροχους απλα πρόσεχε πόσο χαλαρώνεις οτιδήποτε έχει να κάνει με αναρτήσεις γιατί μπορεί να τερματισουν σε κάποια ανωμαλία του εδάφους και να χάσεις απότομα τον έλεγχο
therock Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Εχω μια ηλιθια ερωτηση. Πριν επιλεξω παιχνιδι παντα κοιταω βαθμολογιες απο gamerankings καθως προκυπτουν απο το μεσο ορο πολλων reviewer. Δεν ειναι να πεις οτι καποιος ξμπαρκος εβαλε 2/10 στο forza Οποτε ειναι αχρηστο παιχνιδι, η ενας αλλος να βαλει 10++ και να πεις ειναι αριστουργημα. Εχεις ετσι μια πιο σφαιρικη εικονα Το θεμα ειναι πως παρατηρω γενικοτερα, αλλα κυριως και προς το συγκεκριμενο οτι οι βαθμολογιες σε σειρα ετων πεφτουν. Αυτο σημαινει οτι καποτε που δεν υπηρχει κορεσμος τις διναν πιο απλοχερα η οτι υπαρχει πολυ επαναληψη και περα απο τα γραφικα δεν υπαρχουν αξιολογες αλλαγες https://www.gamerankings.com/browse.html?site=&cat=0&year=0&numrev=3&sort=0&letter=&search=forza+motorsport Δε πιστευω δηλαδη πως το 1 ειναι το καλυτερο και επειτα το 3 και 4.
Acmilangr2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μπόρεσε κάνεις να το βάλει σε HDR να δουλέψει σωστά χωρίς να έχει ξεθωριασμενα χρώματα;
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, therock είπε Εχω μια ηλιθια ερωτηση. Πριν επιλεξω παιχνιδι παντα κοιταω βαθμολογιες απο gamerankings καθως προκυπτουν απο το μεσο ορο πολλων reviewer. Δεν ειναι να πεις οτι καποιος ξμπαρκος εβαλε 2/10 στο forza Οποτε ειναι αχρηστο παιχνιδι, η ενας αλλος να βαλει 10++ και να πεις ειναι αριστουργημα. Εχεις ετσι μια πιο σφαιρικη εικονα Το θεμα ειναι πως παρατηρω γενικοτερα, αλλα κυριως και προς το συγκεκριμενο οτι οι βαθμολογιες σε σειρα ετων πεφτουν. Αυτο σημαινει οτι καποτε που δεν υπηρχει κορεσμος τις διναν πιο απλοχερα η οτι υπαρχει πολυ επαναληψη και περα απο τα γραφικα δεν υπαρχουν αξιολογες αλλαγες https://www.gamerankings.com/browse.html?site=&cat=0&year=0&numrev=3&sort=0&letter=&search=forza+motorsport Δε πιστευω δηλαδη πως το 1 ειναι το καλυτερο και επειτα το 3 και 4. Οταν βγηκε το εν λογω παιχνιδι οι περισσοτεροι θυμαμαι οτι ελεγαν οτι ενιωθαν οτι επαιζαν μια απο τα ιδια με το προηγουμενο Forza 6,γιαυτο και οι χαμηλοτερες βαθμολογιες/κριτικες. Λογικο βεβαια αν σκεφτουμε οτι σε αυτη την γενια εχουν ηδη κυκλοφορησει 3 Forza Motorsport και του χρονου ισως δουμε και αλλο ενα. Ε ποσες διαφορες πια να εχουν μεταξυ τους,λογικο καποια στιγμη ορισμενοι να κουραστηκαν απο τα ιδια και τα ιδια,χωρις να σημαινει οτι εγιναν χειροτερα τα παιχνιδια.
mcrae13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει κανεις προβλήματα με στιγμιαία freezes την ώρα του αγώνα? Μου το έχει κάνει κάμποσες φορές,ας πούμε μια φορά την ημέρα σε 2-3 ώρες gaming. Άλλοτε διαρκεί μισό δευτερόλεπτο και άλλοτε μπορει 2 δευτερόλεπτα. Σαν να freezάρει απότομα και μολις ξεκολάει συνεχίζει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε(οχι lag) . Το έχει κάνει και σε online που εκει τον πίνεις Είδα και άλλους στο ιντερνετ να έχουν θεμα αλλά χωρίς λύση... Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από mcrae13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα