bvb7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Βγηκε μεγαλο update https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postsm820383_FM7-Release-Notes--UPDATED-Nov--3--2017--9-56-a-m.aspx#post_820383
GIOVINCO Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 επειδη πρωτη φορα αγοραζω απο win store ενταξει την μισθοδοσιας δεν τη δεχεται, γιατι δεν μου δεχεται ομως και την χρεωστικη του ιδιου λογαριασμου? :/
logistoulis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 επειδη πρωτη φορα αγοραζω απο win store ενταξει την μισθοδοσιας δεν τη δεχεται, γιατι δεν μου δεχεται ομως και την χρεωστικη του ιδιου λογαριασμου? :/ Ο λογαριασμός σου είναι ελληνικός; Κοίτα μην έχεις δηλώσει Αμερική όταν έφτιαξες το μαιλ σου πριν 3000 χρόνια γιατί εγώ κάτι τέτοιο είχα κάνει 2
doctorser Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 TO εχει αγορασει καποιος να μας πει εντυπωσεις σε pc ?
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 TO εχει αγορασει καποιος να μας πει εντυπωσεις σε pc ? Εχει δωρεαν demo αν σε ενδιαφερει να δεις ο ιδιος το παιχνιδι.
doctorser Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Το εχω ηδη βαλει .... απλα διαβασα για διαφορα θεματα και δεν θελω να μεινω με το forza7 στο χερι δεν περισευουν για πλακα τα 70.....
doctorser Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Υπαρχει περιπτωση να το βρω καπου σε retail μορφη;
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το εχω ηδη βαλει .... απλα διαβασα για διαφορα θεματα και δεν θελω να μεινω με το forza7 στο χερι δεν περισευουν για πλακα τα 70..... Με το ιδιο σκεπτικο ειμαστε και οι περισσοτεροι και οχι κουτατο δεν υπαρχει πουθενα για pc οπως και κανενα exclusive της MS.
doctorser Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Εχω τα χρηματα μετρητα υπαρχει καποιος τροπος για καποιον που εχει τα χρηματα να τα βαλει οπως παλιοτερα στην σονυ και να το αγορασει ονλινε;
LJordanakos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Για όποιον θέλει να το αγοράσει υπομονή καμιά 10αριά μέρες, στις προσφορες της Black Friday θα πέσει στα 40 ευρώ.
Despotas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Εχω τα χρηματα μετρητα υπαρχει καποιος τροπος για καποιον που εχει τα χρηματα να τα βαλει οπως παλιοτερα στην σονυ και να το αγορασει ονλινε; Όπως ανέφερε και ο Fulgore παραπάνω, το παιχνίδι πωλείται μόνο online για PC και μέσω του Store των Win10. Άρα αγορά μόνο με κάρτα ή Paypal κλπ.
doctorser Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Για όποιον θέλει να το αγοράσει υπομονή καμιά 10αριά μέρες, στις προσφορες της Black Friday θα πέσει στα 40 ευρώ. σιγουρα;;;; πληροφορια εκ των εσω;Όπως ανέφερε και ο Fulgore παραπάνω, το παιχνίδι πωλείται μόνο online για PC και μέσω του Store των Win10. Άρα αγορά μόνο με κάρτα ή Paypal κλπ. Λεφτα με καρτα για το winstoreοπως αγοραζες για σονυ απο public δε γινετε;
LJordanakos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Έβγαλε ανακοίνωση η ίδια η MS στο site για xbox news. Οπότε κάργα σίγουρο και εγώ περιμένω να το ψωνίσω. 1
Despotas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 σιγουρα;;;; πληροφορια εκ των εσω; Λεφτα με καρτα για το winstoreοπως αγοραζες για σονυ απο public δε γινετε; Λογικά με αυτό θα κάνεις δουλειά αλλά δεν το έχω δοκιμάσει: https://www.skroutz.gr/c/875/video_game_cards.html?from=catspan&keyphrase=Microsoft+Windows+Card
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα