Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 7 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα σαπάκια οι NV δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν :P

Forza-7-GPU.png

Στο DEMO παιζει 4Κ με + x8MSAA στα 60 fps με 980Ti (1.440Μhz / 8.000Ghz)...

Δημοσ.

Forza motorsport 6στο pc δεν βγήκε ποτέ. Υπάρχει το forza 6 apex που απλά έχει μερικές πίστες.

Όσον αφορά το pre order θα πρότεινα 2 πράγματα

1)περιμενε όλα τα review

2)τσεκαρε τι παίζει με το κάθε παιχνίδι από πλευράς dlc.

λαθος υπαρχει το   forza 6 motosport apex  premium edition  το ειχα αγορασει στα 20 ευρω αν θυμαμαι καλα.. λογω των windows 10 . μεσα απο το store των windows.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα.Το προχωρησε κανεις? Σου προτεινει αλλαγες στην δυσκολια οσο κερδιζεις οπως το horizon?

Δημοσ.

Μπορείς να επιλέξεις δυσκολία οποιαδήποτε στιγμή θέλεις, ακόμα και πριν κάθε αγώνα και το ίδιο ισχύει και για τις βοήθειες.

Δε σου το προτείνει αυτόματα όμως σαν το horizon, από όσο έχω δει τουλάχιστον.

Δημοσ.

Το ξερω αλλα ηθελα να το παω οπως το horizon γιατι εχω καιρο να παιξω και οταν αλλαξα τις βοηθειες με δυσκολεψε λιγο. Παντως σαν πρωτη εντυπωση φαινεται πολυ καλο.

Δημοσ.

Μπορείς να επιλέξεις δυσκολία οποιαδήποτε στιγμή θέλεις, ακόμα και πριν κάθε αγώνα και το ίδιο ισχύει και για τις βοήθειες.

Δε σου το προτείνει αυτόματα όμως σαν το horizon, από όσο έχω δει τουλάχιστον.

Σου το προτείνει αμα συνεχιζεις να κερδιζεις με διαφορα . Το μεγαλυτερο φαουλ ειναι οταν φτανεις να θες καινουργια κατηγορια και δεν εχεις αρκετα credits - και εκει σου "προτείνει"  να πας στα lootboxes /crates

• Like 2
Δημοσ.

Για να δουμε θα μπει σε καμια εκπτωση να τιμηθει? Πρωτο επισημο forza motorsport στο pc ειναι και παρολες τις οποιες βλακειες της εταιρειας με τα lootboxes,αυτη την στιγμη η σειρα forza(μαζι με το horizon φυσικα)ειναι το μεγαλυτερο χαρτι/exclusive της εταιρειας.

Δημοσ.

Το infinite save bug πότε θα το φτιάξουν? Έλεος. Τέτοια τραγικά προβλήματα πρέπει να φτιάχνονται μέσα σε μια βδομάδα.

Μου βγήκε η πίστη να αναγκάζομαι να κάνω force close και επανεκκίνηση εφαρμογής κάθε φορά που θέλω να αναβαθμίσω ή να αλλάξω χρώμα σε αυτοκίνητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...