king_k Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 ο χειρισμος του ετσι βαρυς ειναι? αν κανει τοση ωρα να στριψει με το αναλογικο δε βλεπω πως θα ειναι playable με το gamepad. Εκτος αν κατι δεν καταλαβαινω καλα. Δοκιμασε να παιξεις με cockpit cam, ειναι πιο ευκολος ο χειρισμος και πιο ωραια η αισθηση. Κι εγω το ιδιο επαθα οταν δοκιμασα στον 1ο αγωνα με εξωτερικη καμερα, το αμαξι εδειχνε πολυ απροθυμια στην αλλαγη κατευθυνσης και γενικα εχει ενα τεχνητο heavy feeling ειδικα κατα το φρεναρισμα. Μαλλον το εφτιαξαν ετσι για να τονισουν το ''sim'' προσανατολισμο του.
hitman69 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Να πω τα αρνητικα του παιχνιδιου: 1. Τα πολυγωνα στα αμαξια ειναι λιγα, και των αντιπαλων απο λιγα εως ελαχιστα οσο η αποσταση μεγαλωνει. 2. Το recostructuring στα πολυγωνα των αμαξιων ειναι τραγικο με βαση την αποσταση απο το οχημα σου. 3. Damage model, απλα δεν υπαρχει. Ουτε ροδες, προφυλακτηρες, καθρεφτες, καπο και λοιπα φευγουν, ουτε φαναρια και παμπριζ σπανε. Το τσαλακωμα στο αμαξωμα ειναι ανυπαρκτο. 4. Η Α.Ι ακομα και στο πιο δυσκολο ευκολα οριοθετειται σε πιστες σαν το Nirburgring GP. Πας με ελαχιστα χλμ και κανεις πισω σου ενα τρενακι. 5. Οι πιστες και αυτες ειναι low details. 6. Χτυπαω πισω απο ferrari με 200 χλμ στην 180 στροφη του Nirburgring και το αποτελεσμα ειναι εγω στην αμμοπαγιδα και το ferrari σαν να μην εγινε τιποτα πηρε την στροφη κανονικοτατα. Ουτε ο κωλος της δεν σηκωθηκε απο την στουκα... Ενα αναβαθμισμενο Forza 6 βασισμενο στο να τρεχει 60 fps σε ολες τις συνθηκες στο XBOX ONE X....τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.... Με την 980Ti στα 1.450Mhz ακομα και σε 4K που το παιζω τρεχει αερα στα ULTRA....
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τα γραφικά καλά είναι αλλά νομίζω δεν πιάνει το PCars 2..
hitman69 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τα γραφικά καλά είναι αλλά νομίζω δεν πιάνει το PCars 2.. Δεν ακουμπαει Project Cars 1 στο PC, για 2 μιλας εσυ.... Ειδικα τα αμαξια στο Pcars αποτελουνται απο 300.000 πολυγωνα ανεξαρτητου ποσο απεχουν απο την εικονα στα Ultra και στο PC VERSION. Στις κονσολες ειναι στα 90.000 το κεντρικο και τα αντιπαλα πεφτουν και μεχρι στα 10.000 Στο forza 7 μιλαμε για κατω απο 100.000 το κεντρικο και τα αλλα μπορει να φτανουν εως και μερικες δεκαδες στο Ultra. Το Nirburging GP στο Pcars ειναι σαφως ανωτερο οπτικο απο το Forza 7, που ειναι τερμα στις πατιτουρες... Στο PCars 2 οι σημαντικοτερες αλλαγες οπτικα που εχω δει απο τα βιντεο ειναι: - Φυσικοτερη παλετα χρωματων - Καλυτερο και ομαλο Godrays στο φωτισμο - Φυσικοτερο και πιο πλουσιο γρασιδι - Φυσικοτερα δεντρα με πολυ ογκο. Για πρωτη φορα σε racing. - Καλυτερα καιρικα φαινομενα με εξομοιωση του αερα. - Περισσοτερες λεπτομεριες στις πιστες.
Anastazio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Project cars εχει μακραν το χειροτερο μοντελο ελαστικου και αναρτησεων που εχει υπαρξει σε game που θελει να λεγεται sim,τουλαχιστον το forza εχει αποδεχτει τον τιτλο simcade και παιζεται ευχαριστα με controller,το project cars ειναι αστειο με controller και κακο με τιμονι.Τα γραφικα του φορζα ειναι μια χαρα αλλα το demo τουλαχιστον δεν παιζεται σε i5,η 1080τι ειναι καπου στο 40% usage και ο ι5 6600κ στο 120 ξερωγω...
hitman69 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Project cars εχει μακραν το χειροτερο μοντελο ελαστικου και αναρτησεων που εχει υπαρξει σε game που θελει να λεγεται sim,τουλαχιστον το forza εχει αποδεχτει τον τιτλο simcade και παιζεται ευχαριστα με controller,το project cars ειναι αστειο με controller και κακο με τιμονι.Τα γραφικα του φορζα ειναι μια χαρα αλλα το demo τουλαχιστον δεν παιζεται σε i5,η 1080τι ειναι καπου στο 40% usage και ο ι5 στο 120 ξερωγω... Στο project cars 2 μια μεγαλη αλλαγη ειναι η αισθηση των αμαξιων με το χειριστηριο και με τιμονι, που στο project cars 1 οχι ολα τα αμαξια, αλλα ισως τα περισσοτερα ειχαν μεγαλο θεμα με το χειριστηριο και με το τιμονι. Οσο για το τιμονι ηθελε πειραγματα για να ερθει στα ισα του. Τι προβλημα εχεις με τον I5 ? Εγω και με 4 threads στον 6700Κ τρεχει νερο...
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικά δεν θα 'ναι OC'ed ο i5 του και επειδή το παιχνίδι βαράει 100% στους core 0 και 1 έχει θέμα.
Anastazio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Θα το τσεκαρω οταν βγει για pc,μου αρεσε περισσοτερο το pc1 οταν ηταν στην alpha αλλα το χαλασαν πολυ στο release,δε ξερω ποιο ειναι το προβλημα,εχω stutter,fps drops κατω απο τα 60 για μεγαλο διαστημα ενω στο gpu usage ειναι στο 40% και το cpu συνηθως 100...δεν εχω τσεκαρει ραμ usage που ειναι στα 8 και θα παραμεινει γιατι μαλλον θα γινει αλλαγη combo cpu/mobo/ram με dimm λογικα αλλης συχνοτητας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το PC σου γενικότερα ;
Spartan117 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το PC σου γενικότερα ; Όταν δεν βλέπεις να αναφέρονται μνήμες είναι σχεδόν πάντα μνήμες. Ειδικά σε αυτά τα games με πολλά αμάξια σε πιστες. F1 2017: 2666 αριστερά, 3466 δεξιά. 1
king_k Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Imo συγκρινεται 2 παιχνιδια του ιδιου ειδους αλλα αρκετα διαφορετικης φιλοσοφιας. Το forza ειναι ραλακι τυπου gran tourismo με γκαραζ, συλλογη αυτοκινητων και cinematic feeling/scenario με εμφαση στον εντυπωσιασμο και λιγοτερο στο pure driving. Το Pcars δεν εχει ουσιαστικο career, διαλεξτε tier, μπειτε, οδηγηστε, σκουπιστε....τελειωσατε..... Ολο το effort εχει δωθει σε graphs και mechanics.
toxotis70 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 εχω κατεβασει το demo απο windows store, σε win 10, το παιχνιδι τρεχει αρχικα και μετα κολλαει στην εισαγωγικη οθονη , μετα το press Enter to start .... καμια ιδεα γιατι ?
toxotis70 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 AB ? δεν εχω τιποτα ανοιχτο. Κολλαει εκει που προσπαθει να κανει syncing, στην αρχη .
hitman69 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 AB ? δεν εχω τιποτα ανοιχτο. Κολλαει εκει που προσπαθει να κανει syncing, στην αρχη . Για το AfterBurner λεω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα