Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 7 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό δεν το απενεργοποιει τελείως; 

Εγώ θέλω όταν τρακαρω να ΜΗΝ με αναγκάζει να γυρισω πισω αλλά να συνεχίζω κανονικά τον αγωνα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Αυτό δεν το απενεργοποιει τελείως; 

Εγώ θέλω όταν τρακαρω να ΜΗΝ με αναγκάζει να γυρισω πισω αλλά να συνεχίζω κανονικά τον αγωνα

Κατσε γιατι εχω πολυ καιρο να το παιξω και σημερα το ξανακατεβασα στο pc και ακομα δεν το ξεκινησα..

Τι ενοεις σε αναγκαζει να γυρισεις πισω;

Απο τι θυμαμε αν θες πατας το rewind η αν θες συνεχιζεις μετα το τρακαρισμα.

Δημοσ.

Ώπα κάτσε 

ΑΝ θες γυρίζεις πίσω;;;  Γιατί λίγο που το προχώρησα μετά από τρακάρισμα δεν έφυγε το μήνυμα press Y to rewind.. 

Δηλαδή μετά από λίγο φεύγει;;; Δε το δοκίμασα...

Δημοσ.

καποιο τιπ για οσους ξεκιναμε τωρα το παιχνιδι;

παντως καμια σχεση στο χειρισμο, σε σχεση με το forza. στο δευτερο εχω κλειστα ολα τα βοηθηματα και οδηγαω πολυ καλα. στο motorsport αναγκαστικα ολα στο ΟΝ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, d_gkal είπε

καποιο τιπ για οσους ξεκιναμε τωρα το παιχνιδι;

παντως καμια σχεση στο χειρισμο, σε σχεση με το forza. στο δευτερο εχω κλειστα ολα τα βοηθηματα και οδηγαω πολυ καλα. στο motorsport αναγκαστικα ολα στο ΟΝ 

είναι semi-sim το motorsport 7, λογικό..το horizon είναι arcade

• 2 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πήγα να (ξανά)κατεβάσω σήμερα το Forza Motorsport 7, λέω κ γω να θυμηθώ τα παλία, τι αμάξια έχω και τα λοιπά. Δε το έβρισκα πουθενά. Ψάχνω στο ιντερνετ, λέει το έχουν αφαιρέσει από το store απο το 2021, λόγω των συμβολαίων με τις εταιρειες αυτοκινητων. ΩΩΩπααα ρε. Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα.. Σκάσαμε ένα 60αρι+ αν θυμάμαι καλά και το τραβάνε έτσι απλά; δε δίνουν σαν αποζημίωση τίποτα πίσω; στα ριπαπά τους;

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Levs είπε

Πήγα να (ξανά)κατεβάσω σήμερα το Forza Motorsport 7, λέω κ γω να θυμηθώ τα παλία, τι αμάξια έχω και τα λοιπά. Δε το έβρισκα πουθενά. Ψάχνω στο ιντερνετ, λέει το έχουν αφαιρέσει από το store απο το 2021, λόγω των συμβολαίων με τις εταιρειες αυτοκινητων. ΩΩΩπααα ρε. Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα.. Σκάσαμε ένα 60αρι+ αν θυμάμαι καλά και το τραβάνε έτσι απλά; δε δίνουν σαν αποζημίωση τίποτα πίσω; στα ριπαπά τους;

Αν το είχες αγοράσει πριν το Σεπτέμβρη 2021, θα πρέπει να βρίσκεται στη βιβλιοθήκη σου και ακόμα playable.

Αναφορά σε κείμενο

However, after September 15, players who already own Forza Motorsport 7 will still be able to download and play the game and its associated content as normal. In addition, features like multiplayer and online services will still be accessible for those who own the game.

https://forza.net/news/forza-motorsport-7-is-leaving-the-microsoft-store

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...