d_gkal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 6 hours ago, chrisgewrgi said: Οχι δεν σε αναγκαζει να κανεις rewind. Απενεργοποιείται ναι Πώς το απενεργοποιω;
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, d_gkal είπε Πώς το απενεργοποιω; Δεν θυμαμε ακριβως νομιζω στα settings η στα assist. Εχει να το κλεισεις. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Λίγο έψαξα χτες το βράδυ, δε βρήκα κάτι.
d_gkal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Αυτό δεν το απενεργοποιει τελείως; Εγώ θέλω όταν τρακαρω να ΜΗΝ με αναγκάζει να γυρισω πισω αλλά να συνεχίζω κανονικά τον αγωνα
chrisgewrgi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 30 λεπτά πριν, d_gkal είπε Αυτό δεν το απενεργοποιει τελείως; Εγώ θέλω όταν τρακαρω να ΜΗΝ με αναγκάζει να γυρισω πισω αλλά να συνεχίζω κανονικά τον αγωνα Κατσε γιατι εχω πολυ καιρο να το παιξω και σημερα το ξανακατεβασα στο pc και ακομα δεν το ξεκινησα.. Τι ενοεις σε αναγκαζει να γυρισεις πισω; Απο τι θυμαμε αν θες πατας το rewind η αν θες συνεχιζεις μετα το τρακαρισμα.
d_gkal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Ώπα κάτσε ΑΝ θες γυρίζεις πίσω;;; Γιατί λίγο που το προχώρησα μετά από τρακάρισμα δεν έφυγε το μήνυμα press Y to rewind.. Δηλαδή μετά από λίγο φεύγει;;; Δε το δοκίμασα...
d_gkal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 καποιο τιπ για οσους ξεκιναμε τωρα το παιχνιδι; παντως καμια σχεση στο χειρισμο, σε σχεση με το forza. στο δευτερο εχω κλειστα ολα τα βοηθηματα και οδηγαω πολυ καλα. στο motorsport αναγκαστικα ολα στο ΟΝ
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, d_gkal είπε καποιο τιπ για οσους ξεκιναμε τωρα το παιχνιδι; παντως καμια σχεση στο χειρισμο, σε σχεση με το forza. στο δευτερο εχω κλειστα ολα τα βοηθηματα και οδηγαω πολυ καλα. στο motorsport αναγκαστικα ολα στο ΟΝ είναι semi-sim το motorsport 7, λογικό..το horizon είναι arcade
d_gkal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δεν αντιλέγω, μια επισήμανση έκανα! Είναι λίγο περίπλοκο το μενού ή έμαθα το φορμα του horizon;;;
murcielago580 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Ειναι δωρεαν ακομα το παιχνιδι μεσω του game pass?
Mpiftekis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Στις 18/12/2020 στις 6:48 ΜΜ, murcielago580 είπε Ειναι δωρεαν ακομα το παιχνιδι μεσω του game pass? Ναι.
Levs Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Πήγα να (ξανά)κατεβάσω σήμερα το Forza Motorsport 7, λέω κ γω να θυμηθώ τα παλία, τι αμάξια έχω και τα λοιπά. Δε το έβρισκα πουθενά. Ψάχνω στο ιντερνετ, λέει το έχουν αφαιρέσει από το store απο το 2021, λόγω των συμβολαίων με τις εταιρειες αυτοκινητων. ΩΩΩπααα ρε. Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα.. Σκάσαμε ένα 60αρι+ αν θυμάμαι καλά και το τραβάνε έτσι απλά; δε δίνουν σαν αποζημίωση τίποτα πίσω; στα ριπαπά τους;
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, Levs είπε Πήγα να (ξανά)κατεβάσω σήμερα το Forza Motorsport 7, λέω κ γω να θυμηθώ τα παλία, τι αμάξια έχω και τα λοιπά. Δε το έβρισκα πουθενά. Ψάχνω στο ιντερνετ, λέει το έχουν αφαιρέσει από το store απο το 2021, λόγω των συμβολαίων με τις εταιρειες αυτοκινητων. ΩΩΩπααα ρε. Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα.. Σκάσαμε ένα 60αρι+ αν θυμάμαι καλά και το τραβάνε έτσι απλά; δε δίνουν σαν αποζημίωση τίποτα πίσω; στα ριπαπά τους; Αν το είχες αγοράσει πριν το Σεπτέμβρη 2021, θα πρέπει να βρίσκεται στη βιβλιοθήκη σου και ακόμα playable. Αναφορά σε κείμενο However, after September 15, players who already own Forza Motorsport 7 will still be able to download and play the game and its associated content as normal. In addition, features like multiplayer and online services will still be accessible for those who own the game. https://forza.net/news/forza-motorsport-7-is-leaving-the-microsoft-store 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα