Stelios_Rjk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παίδες, Σκέφτομαι να πάρω το Samsung Galaxy On7 από aliexress αλλά φοβάμαι μην το μετανιώσω. Έχει κανείς εμπειρία στο τι να προσεξω? Βλέπω και γράφουν διάφορα για τη Rom και εάν τη θες original να το επισημάνεις κλπ. Θα με ενδιέφερε να έχει Ελληνικά και εγκατεστημένο google play store. Εάν αυτό δεν συμβαίνει μπορώ να το κάνω εγώ? Αν τυχόν ξέρει κανείς να το δίνουν εγχώρια καινούριο στα 250-280ευρώ παρακαλώ να το αναφέρει. Το παίρνω από εδώ και τέλος. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
stelios18120 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Θα το μετανιώσεις Θα περάσει τελωνείο και μετά θα πληρώσεις πολλά € Επίσεις δεν θα έχεις εγγύηση,αν πάθει και θα τρέχεις σαν τρελός Και γενικά πολλά ακόμα μείον που δεν αξίζει να γράψουμε αλλά. 250-280€ που ζητάς δεν θα το βρεις. Πάρε κάποιο άλλο σε αυτό το ποσό.
Stelios_Rjk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το θεμα ειναι οτι το ειχα πετυχει στα 280 στο skroutz. Τελωνείο νομίζω με DHL δεν πατάει, σωστά?
jimisvog Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το θεμα ειναι οτι το ειχα πετυχει στα 280 στο skroutz. Τελωνείο νομίζω με DHL δεν πατάει, σωστά? Με DHL περνάει 100% τελωνείο. Ίσως με απλό post να υπαρχει περιπτωση να το γλιτώσεις αλλα δεν θα το ρισκαρα σε καμια περιπτωση
Dantε Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Για ενα 50αρικο δε θα το σκεφτομουν και θα το παιρνα απο εδω. Να ηταν μεγαλυτερη η διαφορα,να σου λεγα.
kodorevi8ulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τελωνείο νομίζω με DHL δεν πατάει, σωστά? αυτό είναι το αστείο της ημέρας πάντως να ξες τεσπα είσαι σίγουρος για των πωλητή ; γενικά δεν είμαι υπέρ τέτοιων αγορών από ali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα