Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι σε ενοχλεί σε βαθμο που να μιλάς χωρις τροπους και να γίνεσαι αγενής με εκφράσεις του τύπου ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΙΑΤΟ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ, επηδη καποιος δεν ξερει να κανει flash το bios φιλε μου ειναι προβλημα σοβαρό στο χαρακτήρα σου... εχεις θεματα πανε να τα κοιτάξεις δεν εισαι καλά, ξερω ενα καλο γιατρό αμα θέλεις, και συγνωμη που δεν εχουμε ολοι τις γνωσεις σού, δεν το συνεχίζω εισαι και μεγαλος άνθρωπος απο ότι ειδα να πω οτι εισουν κανα πιτσιρικας οκ... τεσπα Ευχαριστώ γθα την βοήθεια καλη συνέχεια

ναι φιλε μου ολα στο πιατο τα θες και στα βαζω κ κανεις κ τη μουρη σου

γιατι σου λεω εξ αρχης γενικα ποια ειναι η λυση του προβληματος σου και λες "αστο",

απο κει καταλαβαινω πως δε το κατεχεις και δε ψαχνεις κ λιγο μονος σου,

σου δινω επειτα αναλυτικα με links τι να κανεις

και σε ενοχλει το υφος μου

οκ whatever 

Δημοσ.

ναι φιλε μου ολα στο πιατο τα θες και στα βαζω κ κανεις κ τη μουρη σου

γιατι σου λεω εξ αρχης γενικα ποια ειναι η λυση του προβληματος σου και λες "αστο",

απο κει καταλαβαινω πως δε το κατεχεις και δε ψαχνεις κ λιγο μονος σου,

σου δινω επειτα αναλυτικα με links τι να κανεις

και σε ενοχλει το υφος μου

οκ whatever

Και οτι δεν το κατέχω και δεν θελω να το ψάξω παραπέρα σε ενόχλησε τοσο πολυ ?? Ειπα οτι αν ηταν κατι πιο απλο θα το έκανα, δεν εχω γνώση για flash και δεν εχω και χρονο λογο δουλειας να το ψαξω παραπερα ουτε την υπομονή, εσενα γιατι σε πείραξε τοσο πολυ αυτό ?? Δεν ειμαι υποχρεωμένος να κανω οτι μου πουν στο φορουμ οπως δεν εισαι και εσυ στο να απαντάς στην απορια του καθενα, ρωτησα κατι μου απαντησες εσυ και κάποιοι αλλοι ειπα Ευχαριστώ και διάλεξα το τι θα κανω με τις επιλογές που εχω, εσυ 35 χρονον άνθρωπος ενοχλήθηκες επηδη μου φαίνετε δύσκολο το να κανω αναβάθμιση το bios και έστειλες τρίτο μνμα με βιντεάκι πως γίνετε και ειρωνικό ύφος.., ας διαβασουν και οι υπόλοιποι την συζήτηση μας και να δουμε ποιός εχει δίκιο φιλε μου...
Δημοσ.

δεν με ενοχλησε ουτε μ ενδιαφερει,

το επιθετικο υφος γραφης ηταν να σε προτρεψει να ασχοληθεις,

ξερεις ποσοι με ζαλιζουν απο κοντα κιολας με παρομοια θεματα?

ξερεις ποσοι φοβουνται να πατησουν ενα κουμπι νομιζοντας οτι μπορει να γινει μπαμ κ να σκασει το pc?

σ αυτους εχω μαθει να ειμαι επιθετικος στις συμβουλες ωστε να τους "προσβαλλω" και να τους αναγκασω να ασχοληθουν λιγο και μονοι τους να ψαχτουν...

οπως σου ειπα δεν εχω κατι προσωπικο με σενα το στυλ μου ειναι τετοιο,καθενας εχει την τρελα του οπως ξερεις......

Δημοσ.

δεν με ενοχλησε ουτε μ ενδιαφερει,

το επιθετικο υφος γραφης ηταν να σε προτρεψει να ασχοληθεις,

ξερεις ποσοι με ζαλιζουν απο κοντα κιολας με παρομοια θεματα?

ξερεις ποσοι φοβουνται να πατησουν ενα κουμπι νομιζοντας οτι μπορει να γινει μπαμ κ να σκασει το pc?

σ αυτους εχω μαθει να ειμαι επιθετικος στις συμβουλες ωστε να τους "προσβαλλω" και να τους αναγκασω να ασχοληθουν λιγο και μονοι τους να ψαχτουν...

οπως σου ειπα δεν εχω κατι προσωπικο με σενα το στυλ μου ειναι τετοιο,καθενας εχει την τρελα του οπως ξερεις......

Ρε φιλε μου ουτε εγω εχω κατι προσωπικό μαζι σου απλα δεν χρειάζεται να γίνεσαι ουτε επιθετικός ούτε προσβλητικός χωρις λόγο, και εγω ολη μερα δουλεια ανχος πίεση μπαινω ινσομνια για να χαλαρώσω οχι να με προσβάλουν χωρις λόγο, τέλος πάντων ας το αφήσουμε εδω και πολυ το τραβήξαμε, ολα καλα απο μενα φιλε μου δεν εχω κατι μαζι σου, καλη συνέχεια και καλο βράδυ

Δημοσ.

ε καλα δε σε ειπα και καμπουρη,μη παρεξηγησαι τοσο ευκολα

ενα ρημαδι bios ομως τωρα οποτε εχεις χρονο θα κατσεις να ασχοληθεις  ;)

δες τη συνολικη εικονα μη το παιρνεις προσβλητικα

το αποτελεσμα ας βγει καλο απο αυτη τη συζητηση

καλη επιτυχια σου ευχομαι

Δημοσ.

Και η συνολική εικόνα είναι:

Φλασάρετε άφοβα το bios της μητρικής σας, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Είναι πανεύκολο και απόλυτα ασφαλές. Μην δίνετε σημασία στις προειδοποιήσεις του κατασκευαστή:

WARNING!!!!! DON'T FLASH WHEN YOUR SYSTEM IS RUNNING FINE!!!! 
DON'T FLASH IF YOU DON'T KNOW WHAT YOU ARE DOING!!!!

https://www.msi.com/files/pdf/How_to_flash_the_BIOS.pdf

Κι αν κάποιος(του οποίου δεν γνωρίζουμε τις τεχνικές γνώσεις και εμπειρία) διστάσει να το κάνει, τον αποπέρνουμε και τον ειρωνευόμαστε. Κι αν(δικαίως) αντιδράσει, τον βάζουμε να μας ζητήσει και συγνώμη από πάνω.

Who cares, δική μας είναι η μητρική?  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Και η συνολική εικόνα είναι:

Φλασάρετε άφοβα το bios της μητρικής σας, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Είναι πανεύκολο και απόλυτα ασφαλές. Μην δίνετε σημασία στις προειδοποιήσεις του κατασκευαστή:

WARNING!!!!! DON'T FLASH WHEN YOUR SYSTEM IS RUNNING FINE!!!! 
DON'T FLASH IF YOU DON'T KNOW WHAT YOU ARE DOING!!!!

https://www.msi.com/files/pdf/How_to_flash_the_BIOS.pdf

Κι αν κάποιος(του οποίου δεν γνωρίζουμε τις τεχνικές γνώσεις και εμπειρία) διστάσει να το κάνει, τον αποπέρνουμε και τον ειρωνευόμαστε. Κι αν(δικαίως) αντιδράσει, τον βάζουμε να μας ζητήσει και συγνώμη από πάνω.

Who cares, δική μας είναι η μητρική?  :-D  :-D

Εσύ γράφεις άλλο. Γράφεις για δισταγμό. Άλλο δεν γνωρίζω πως να το κάνω και άλλο διστάζω να το κάνω.

Δημοσ.

το ολο ρισκο σε αναβαθμιση του bios ειναι στα 30 δευτερολεπτα που γινεται ο προγραμματισμος να  μην υπαρξει διακοπη ρευματος.

εφ οσον δεν υπαρχει UPS.

αν κανεις κατι λαθος π.χ. λαθος αρχειο  απλα δε σ αφηνει

και ναι, "your system is not running fine" αν ειναι msi και καθε φορα που το ανοιγεις βλεπεις αντι για αυτο, turbo-x.

μονο κ μονο ψυχολογικα δε θα τ αντεχα να το βλεπω καθε μερα.....

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/6/2017 στις 10:51 ΜΜ, pateras88 είπε

Ρε φιλε μου ουτε εγω εχω κατι προσωπικό μαζι σου απλα δεν χρειάζεται να γίνεσαι ουτε επιθετικός ούτε προσβλητικός χωρις λόγο, και εγω ολη μερα δουλεια ανχος πίεση μπαινω ινσομνια για να χαλαρώσω οχι να με προσβάλουν χωρις λόγο, τέλος πάντων ας το αφήσουμε εδω και πολυ το τραβήξαμε, ολα καλα απο μενα φιλε μου δεν εχω κατι μαζι σου, καλη συνέχεια και καλο βράδυ

Έψαχνα λύση στο ίδιο πρόβλημα και την βρήκα! Βέβαια περσινά ξυνά σταφύλια, μια και η ανάρτησή είναι τριετίας... Αν ωστόσο έχεις ακόμα πρόβλημα, η MSI μου έδωσε την λύση (για το H310MPRO VH PLUS). 

Κατέβασετο ftp://jerryuser:[email protected]/DATA/DATA0706/AFUEW592.rar   και το αρχείο που θα έπρεπε να έχει το bios (το turbox ήταν 7C13IM5.130 ενώ το εργοστασιακό 7C13IMS.130)  και αποσυμπίεσέ τα σε ένα φλασάκι.

Άνοιξε από τα Windows ένα command prompt ,βρες το φλασάκι (πχ. Ι:) και πληκτρολόγησε AFUEWX64.EXE (ΝΈΟ ΒΙΟS), στην περίπτωσή μου ήταν  Ι:>AFUEWX64.EXE 7C13IMS.130 /p /b /n /l

Αυτό ήταν.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...