Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια πηρα μια μητρική απο πλασιο και οποτε ανοίγω το pc βγαζει το λογότυπο turbo x πως γινεται να το ξανακανω κανονικο ??? 

η μιτρικη ειναι

MSI H110M Pro-VH

ευχαριστω

Δημοσ.

χαχα εχει ανακατευτει το πλαισιο και στις msi,

απ οτι θυμαμαι εκανε custom boot screens σε ecs και foxconn μητρικες,

θα πρεπει να πας στο site της μητρικης κ να κατεβασεις το τελευταιο bios της msi και να το φλασαρεις

για να φυγει το turbox και να μπει της msi

Δημοσ.

Πιθανότατα υπάρχει επιλογή στο bios της μητρικής και μπορείς να το απενεργοποιήσεις("show boot logo" είναι η επιλογή, ή κάτι παρόμοιο).

• Like 1
Δημοσ.

Το δοκιμασα φιλε μου εφυγε το turbo x απλα δεν δειχνει τπτ μαυρη εικονα και ξεκινάει,

Το del δεν πατάμε στις msi για να μπουμε bios ??

Δημοσ.

Δεν έχω αυτή τη μητρική, οπότε δε γνωρίζω ακριβώς τι επιλογές σου δίνει το bios. Λογικά θα έπρεπε να εμφανίζονται τα μηνύματα του bios σε μαύρη οθόνη. Μήπως υπήρχε καμία επιλογή quick boot ή κάτι παρόμοιο όπου δεν τα εμφανίζει? Αν μπορείς να μπεις στο bios(συνήθως είναι το del και το f2 γι' αυτό το σκοπό) μπορείς να την αλλάξεις. Αν δε μπορείς να μπεις τότε κάνεις bios reset(υπάρχουν οδηγίες για το πως στο manual της μητρικής) για να το επαναφέρεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις(θα επανέλθει και το turbox εννοείται). 

Δημοσ.

Δεν έχω αυτή τη μητρική, οπότε δε γνωρίζω ακριβώς τι επιλογές σου δίνει το bios. Λογικά θα έπρεπε να εμφανίζονται τα μηνύματα του bios σε μαύρη οθόνη. Μήπως υπήρχε καμία επιλογή quick boot ή κάτι παρόμοιο όπου δεν τα εμφανίζει? Αν μπορείς να μπεις στο bios(συνήθως είναι το del και το f2 γι' αυτό το σκοπό) μπορείς να την αλλάξεις. Αν δε μπορείς να μπεις τότε κάνεις bios reset(υπάρχουν οδηγίες για το πως στο manual της μητρικής) για να το επαναφέρεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις(θα επανέλθει και το turbox εννοείται).

Θα το ψαξω φιλε μου ευχαριστώ για την βοήθεια, αν και ετσι με μαυρη εικονα μονο δεν με πειράζει μια χαρα ειναι λογικα θα το αφήσω έτσι

Δημοσ.

τοσο δυσκολο ειναι να αναβαθμισεις το bios?

αν δε νιωθεις,καποιον γνωστο δεν εχεις να σκαμπαζει λιγο?

εχει αναλυτικες οδηγιες εξαλλου στο support της msi,ολα στο πιατο τα θελεις?

https://www.msi.com/Motherboard/support/H110M-PRO-VH.html#down-bios

https://www.youtube.com/watch?v=LRyFMf0D9Lc

• Like 2
Δημοσ.

τοσο δυσκολο ειναι να αναβαθμισεις το bios?

αν δε νιωθεις,καποιον γνωστο δεν εχεις να σκαμπαζει λιγο?

εχει αναλυτικες οδηγιες εξαλλου στο support της msi,ολα στο πιατο τα θελεις?

https://www.msi.com/Motherboard/support/H110M-PRO-VH.html#down-bios

https://www.youtube.com/watch?v=LRyFMf0D9Lc

Χαλάρωσε ρε φιλος μην τρελαίνεσαι δεν τα θελω ολα στο πιάτο, απλα ειπα αν ηταν μια απλη δουλεια να την εκανα, τώρα δεν μπαινω στην διαδικασία για αναβάθμιση bios γιατι δεν ξερω να το κάνω,

Πανε πιες καμια μπύρα να ηρεμησεις εδω ηρθες να βγαλεις τα νευρα σου

• Like 1
Δημοσ.

που τα ειδες τα νευρα,δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου,

απλα εδωσα τη λυση να μαθαινουν και αλλοι ενημερωτικα αν το χρειαστουν,

οι ασχετοι κ αυτοι που θεωρουν το flash bios πυρηνικη φυσικη, ας μεινουν με τουβλο-χ logo.....

ή να πληρωσουν τεχνικο να τους το φτιαξει....

δε φτανει που σε βοηθαμε θες και να μας την πεις κ απο πανω....

Δημοσ.

οι ασχετοι κ αυτοι που θεωρουν το flash bios πυρηνικη φυσικη, ας μεινουν με τουβλο-χ logo.....

Το οτι σε ενοχλεί σε βαθμο που να μιλάς χωρις τροπους και να γίνεσαι αγενής με εκφράσεις του τύπου ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΙΑΤΟ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ, επηδη καποιος δεν ξερει να κανει flash το bios φιλε μου ειναι προβλημα σοβαρό στο χαρακτήρα σου... εχεις θεματα πανε να τα κοιτάξεις δεν εισαι καλά, ξερω ενα καλο γιατρό αμα θέλεις, και συγνωμη που δεν εχουμε ολοι τις γνωσεις σού, δεν το συνεχίζω εισαι και μεγαλος άνθρωπος απο ότι ειδα να πω οτι εισουν κανα πιτσιρικας οκ... τεσπα Ευχαριστώ γθα την βοήθεια καλη συνέχεια

Δημοσ.

μην βαζεις πληθυντικο, σε σενα την ειπε και δικιο εχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...