Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς θα κάνεις μικρότερο oc.Έτσι και αλλιώς πιθανότατα να μην μπορείς καν να φτάσεις λόγω ψύκτρας κλπ,κλπ...

Υπάρχει καταπόνεση αλλά γενικά οι επεξεργαστές αντέχουν.Λογικό να είναι στο 100%.

Δημοσ.

φιλε Dr_73 δεν εχει τρομερη καταπονεση το cpu ομως ετσι? εβλεπα το video k σχεδον δεν πεφτουν καθολου κατω απο 90%.

Δεν έχει ανάγκη . Πολύ πριν πάθει ζημιά , θα τον έχουμε εγκαταλείψει. Ισοδύναμο με τον i7 870 παίρνεις από ebay με 55 ευρώ (τον X3470 , που παίζει πιο άνετα από i5) .

Προσωπικά αυτό θα κάνω στο συγκεκριμένο σύστημα , για να το κρατήσω μέχρι να δω τους διαδόχους των kaby lake και του socket 1151.

Δημοσ.

εκτος απο gtx 1050ti προτεινετε καποια αλλαη καρτουλα? υπολογιζω κατι να μου μεινει μελοντικα αρα στα λεφτα υπολογιζω κανα 400αρη?

και μια χαζη ερωτηση ρε παιδια.. εψαξα την gtx 1050ti που ειναι 4gb και η gtx1060 που ειναι 3gb και αυτη τον 3gb ειναι πιο ακριβη. Γιατι αυτο?

• Like 1
Δημοσ.

εκτος απο gtx 1050ti προτεινετε καποια αλλαη καρτουλα? υπολογιζω κατι να μου μεινει μελοντικα αρα στα λεφτα υπολογιζω κανα 400αρη?

και μια χαζη ερωτηση ρε παιδια.. εψαξα την gtx 1050ti που ειναι 4gb και η gtx1060 που ειναι 3gb και αυτη τον 3gb ειναι πιο ακριβη. Γιατι αυτο?

Η 1060 3gb παρα ειναι κομμενη.Για cs go πας καλυτερα σε amd καρτα και με 400-500ε που λες παιρνεις και οθονη 1080p 144Hz (απο eu χωραει σιγουρα) που θα ειναι μεγαλη αναβαθμιση για αυτα που παιζεις.Σκεψου το.

Δημοσ.

Είναι πιο ακριβή γιατί είναι και πιο δυνατή. Η μνήμη σαν νούμερο σκέτο δεν λέει τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.

σε 1080Ρ μια χαρα θα εισαι και με την 1050Τι.  ακομα καλυτερα, και πιο futureproof με την 1060. παιρνεις την μεγαλυτερη-δυνατοτερη που αντεχει η τσεπη σου.

οι αντιστοιχες απο AMD ειναι οι RX570-580, αλλα πλεον ειναι δυσευρετες......!!!! 

απαντηση στη "χαζη"  ερωτηση, με μια εξισου πολυ απλουστευμενη ερωτηση.  γιατι ειναι πιο ακριβο το Golf απο το Polo....??? 

Δημοσ.

Γιατι ειναι αρκετα πιο γρηγορη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...