Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο forum. Νομιζω ηρθε η ωρα να αρχισω σιγα σιγα την αναβαθμιση του pc μου.

Τωρα εχω :

cpu: intel core i5 760 @ 2.80

m/b: gigabyte P55A-UD3

ram: corsair 8gb

καρτες: 2x Gigabyte hd radeon 6870 1gb

Η πρωτη αλλαγη σκεφτομαι να γινει σε cpu m/b και να παω σε ryzen 1500x ή 1600x και μια mb asus prime pro x370. Μετα θα παω σε καρτουλα γραφικων καμια ψυκτρα cpu και αν χρειαζετε Ram.

To pc κατα κυριο λογω παιζει games.οχι πλεον πολυ λογω ελειψη χρονου

Θα ηθελα την γνωμη-γνωση σας γιατι δεν κατεχω καθολου.Βαζω και αρχειο απο cpu-z τα χαρακτηριστικα του αν παρελειψα να πω κατι

Σας ευχαριστω πολυ

PANPAN-PC.html

Δημοσ.

Έχω ίδιο σύστημα , με i5 750 . Ξεκίνα με κάρτα γραφικών . Την οποία άλλωστε δεν θα χάσεις και σε μελλοντικό σύστημα.

Επίσης πες μας τι κουτί έχεις. Στο δικό μου, coolermaster 690 που έχει υποδοχή για πλαϊνό ανεμιστήρα, με έναν 14άρη να φυσάει πάνω στη μαμά ψύκτρα της cpu, έκανα overclock του i5 750 στα 3,6GHz σταθερά και δεν ξεπερνάει τους 59 C , στα πιο βαρά παιχνίδια (idle 19 C , τώρα το καλοκαίρι). Αν δεν έχεις πλαϊνό , μπορείς να πάρεις μία ψύκτρα που επίσης δεν την χάνεις σε μελλοντικό σύστημα.

Ενημερωτικά, το δικό μου με gtx 1060 3gb παίζει τα πάντα .

Στην ενότητα overclock υπάρχει παλιότερο θέμα που μου είχαν προτείνει settings για oc.

Αν θες μπορώ να σου ανεβάσω και εδώ τα settings.

Δημοσ.

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να σου κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις.

+1

Γραψε και budget,παραδειγματα χρησης ,ποια οθονη εχεις,αν εχεις ssd κλπ .Δε θα το δουν ολοι το αρχειο.

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Απο οθονη εχω μια lg w2361.

To κουτι ειναι της cooler master το οποιο δεν ξερω ποιο ειναι..ειναι αρκετα μεγαλο με πλαινο ανεμιστηρα στο καπακι

Το budget μου το υπολογιζω γυρω στο 400 μαξ 500ευρω για επεξεργαστη και μητρικη

Τα παιχνιδια που παιζω ειναι counter strike global το οποιο οκ το παιζω και τωρα κανενα προβλημα. αυτο που παιζω τωρα και κολλαει ειναι το just cause 3. συνηθως fps παντως,

οθονη θεωρω οτι δεν χρειαζεται να αλλαξω.

keyboard εχω logitech g19 σκεφτομαι να παρω ενα μηχανικο ck 108

καρτες θα αλλαξω αργοτερα , η συνθεση του pc θα γινει σε καταστημα. εχω βρε ενα στο κεντρο της αθηνας με χρεωση 10ευρω

Λειτουργικο συστημα δεν με νοιαζει θα τα βαλω μονος.

για overclock δεν θα ηθελα να κανω δεν εχω κανει ποτε 

τελος mouse εχω deathadder 3500dpi της razer δεν σκεφτομαι να αλλαξω

Θα ηθελα την γνωμη σας να φυγω απο intel και να παω σε amd ryzen 1500x 1600x

Δημοσ.

Θα φτιάξεις δηλαδή καινούργιο σύστημα και θα βάλεις τις ... 6870 1gb ;

Ρίξε μια ματιά εδώ σε ποια κατηγορία παίζουν οι κάρτες.

Δημοσ.

Όντως λάθος προτεραιότητες έχεις.Πρώτα πάρε gpu.Βάλε από gtx 1050ti αν και προτιμότερο 1060 (rx πλέον απλησίαστες) και που ξέρεις ίσως την γλυτώσεις φθηνά.Η κάρτα όπως σωστά ειπώθηκε θα μείνει και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά άμεσα.Και λίγο oc αν ρίξεις θα σε βοηθήσει(και λίγα mhz να ανέβεις κέρδος θα ναι) 

Δημοσ.

αρα λετε πρωτα να παω σε καρτα γραφικων και μετα να αλλαξω cpu και motheboard αν χρειαστει?

100% 

Σκέψου ότι απλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Αντε να ξεκουραστεί και λίγο το τροφοδοτικό :-D  

Δημοσ.

αρα λετε πρωτα να παω σε καρτα γραφικων και μετα να αλλαξω cpu και motheboard αν χρειαστει?

Εγώ σου είπα με μία κάρτα θα παίζεις όπως είσαι ! Με ελάχιστο oc στον επεξεργαστή που έχεις , θα παίζεις ακόμη καλύτερα.ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ ΠΑΝΤΩΣ και επεξεργαστή των 2000 ευρώ να βάλεις, δεν θα παίζεις με αυτές που έχεις τώρα.

Δες gaming σε i5 760@3,6GHz (αριστερά)

https://www.youtube.com/watch?v=dk4prT31DnU

Δημοσ.

budget εδωσα μονο για cpu και m/b.. αλλα τωρα που μ. αλλαξατε τα δεδομενα δεν ξερω πρεπει να αρχιζω να ψαχνω καρτουλα..

φιλε Dr_73 δεν εχει τρομερη καταπονεση το cpu ομως ετσι? εβλεπα το video k σχεδον δεν πεφτουν καθολου κατω απο 90%.

η αληθεια καρτουλα ηθελα να αλλαξω γιατι με εχουν ταλαιπωρησει αυτες. δεν υποστηριζονται. παντως με βγαλανε ασπροπροσωπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...