Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. προσφατα μου εδωσαν μια tv-monitor της SAMSUNG (UE22D5000).... Tην εχω συνδεσει με hdmi αλλα εχω θεμα με τα γραφικα... σε παιχνιδια η βιντεο ειναι παραπολυ καλη!!!! αλλα οταν ειμαι στο fb η εδω στο φορουμ τα κειμενα που προσπαθω να διαβασω μου βγαζουν τα ματια... βοηθεια σας παρακαλω!!!

Δημοσ.

οχι οχι ειναι παραξενα τα γραματα με σκιες... βγαζουν ματι.. post-270499-0-75375200-1497370476_thumb.png  post-270499-0-83012900-1497370489_thumb.png

στην 1 ειναι με hdmi... δεν ξερω αν μπορειτε να καταλαβετε την διαφορα... λογο αναλυσεις... :(

Δημοσ.

Δες τις ρυθμίσεις του μόνιτορ από τα κουμπιά που έχει από κάτω. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις και θα το φτιάξεις όπως σου αρέσει

• Moderators
Δημοσ.

Από ότι βλέπω σε διάφορες σελίδες αναφέρετε σαν tv όχι σαν tv-monitor, σε αρκετές τηλεοράσεις υπάρχει αυτί το πρόβλημα, το κείμενο δεν είναι καθαρό, πολύ πιθανό να να μην μπορέσεις να το βελτιώσεις πολύ

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον και καθολου δεν θα φτιαξει... :( ελεγα μηπως ειχε καποιος παρομοιο προβλημα και το εφτιαξε.... εγω δοκιμασα τα παντα... δεν... με dvi δουλευει αψογα... απλα επιδει ηθελα και ηχο ελεγα να βαλω hdmi... σας ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον σας!!!

Δημοσ.

Αφου λες ότι με DVI δουλεύει άψογα υποπτεύομαι ότι είναι κάποια ρύθμιση στην τηλεόραση... Ρύθμιση Motionflow, βαθύτερο μαύρο κτλ κτλ.

Δοκίμασε να βάλεις την τηλεόραση σε game mode (λειτουργία παιχνιδιού) για το hdmi αυτό.

Δημοσ.

Αρκετές κάρτες γραφικών υποστηρίζουν μεταφορά ήχου μέσω dvi, οποτε με ενα απλό dvi-hdmi adapter που ίσως ήδη να έχεις θα παίξει.

(Αν εχω καταλάβει το πρόβλημα σωστα...)

Εννοω να φυγεις απο την dvi εξοδο της gpu, μετα dvi->hdmi adapter και μετα με hdmi cable μεχρι την εισοδο hdmi της tv.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...