GhostDel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : δεν ειναι θεμα το ποσο απλα θελω ενα PC να παει 144fps το CS: GO Χρήση υπολογιστή : κυριως CS:GO , Dota, WowΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. εχω μια 24αρα 60hz BENQ αλλα θα αγοραστει μια 144hz 24αρα συντομα, καμια πρόταση;Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? μπαΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κατερινη ειμαιΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? διαφορετικαΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? μονος με λιγο κοπο Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . μπαεχω σκληρο δισκο και midi tower το οποιο το εχω καμια 8 χρονια, αλλα δεν πιστευω να υπαρξει καποιο προβλημα.... ειναι ευρυχωρο κλπ δουλευουν τα κουμπια, καποιοι ανεμιστηρες και αυτα, τι λετε θα χρειαστω καινουργιο κουτι? τα αλλα μην τα κοιτατε ειναι αρχαια Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2017 από GhostDel
Lecter D Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Εγώ οταν αγοράζω κατι καινούργιο δεν μπορώ να το βαλω σε παλιο κουτι ... Σκέψου δηλ οτι τώρα ήθελα να αγοράσω case και λέω καλά θα αγοράσω case και θα εχω παλιά πράγματα μέσα ; ε και τελικά θα κάνω ολική αναβάθμιση . Ψυχαναγκασμος .Και μια απορία γιατί στα 144 fps συγκεκριμένα ;
GhostDel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Εγώ οταν αγοράζω κατι καινούργιο δεν μπορώ να το βαλω σε παλιο κουτι ... Σκέψου δηλ οτι τώρα ήθελα να αγοράσω case και λέω καλά θα αγοράσω case και θα εχω παλιά πράγματα μέσα ; ε και τελικά θα κάνω ολική αναβάθμιση . Ψυχαναγκασμος . Και μια απορία γιατί στα 144 fps συγκεκριμένα ; Eνταξει τοτε και κουτι θελουμε, ολα μεσα! Δεν υπαρχει διαφορα με τα 60? ΑΝ υπαρχει η απαντηση ειναι πως θελω να μαι ο καλυτερος
jeandoumpier Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Από Visionstudio Θεσσαλονίκης. Η πρώτη σύνθεση είναι με amd επεξεργαστή, και σχετικά δυνατή κάρτα γραφικών. Η δεύτερη με intel+1050ti, σύνθεση που επίσης θα σε καλύπτει άνετα στα παιχνίδια που παίζεις με λιγότερα χρήματα. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2017 από jeandoumpier 3
Millennium Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ghostdel ακομα φτιαχνεις συστημα ; Ή ειναι αλλο αυτο; Με 144hz εχεις διαφορα σε smoothness σε οτι χρηση και αν κανεις,εχεις καλυτερη αξιοποιηση του (καλυτερου) hardware και γενικα βοηθανε και στα online παιχνιδια. Για οθονη ρωτα εδω,γραψε επισης αν μπορεις να παρεις απο eu http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/ 1
GhostDel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ghostdel ακομα φτιαχνεις συστημα ; Ή ειναι αλλο αυτο; Με 144hz εχεις διαφορα σε smoothness σε οτι χρηση και αν κανεις,εχεις καλυτερη αξιοποιηση του (καλυτερου) hardware και γενικα βοηθανε και στα online παιχνιδια. Για οθονη ρωτα εδω,γραψε επισης αν μπορεις να παρεις απο eu http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/ δυστυχως εγιναν πολλα απο τοτε που ειχα ξανακανει topic και αλλαξαν τα δεδομενα, μπορω να παρω απο οπουδηποτε συστημα δεν εχω θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα