voltmod Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Η θυγατρική της Huawei, Honor ανακοίνωσε το νέο Honor 9, με οθόνη που υποστηρίζει την εκτεταμένη χρωματική γκάμα DCI-P3 (χρησιμοποιείται επίσης στα iPhone 7 και Galaxy S8) και έχει διαγώνιο 5,15 ιντσών ενώ υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels. Η συσκευή βασίζεται στο Kirin 960 SoC της θυγατρικής της Huawei, HiSilicon που βρίσκεται και στα Mate 9 και P10, και συνοδεύεται από μία γενναιόδωρη ποσότητα RAM στα 6GB καθώς και από αποθηκευτικό χώρο 64GB ή 128GB. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι επεκτάσιμος μέσω κάρτας μνήμης microSD που τοποθετείται σε hybrid slot αφού υποστηρίζεται και δυνατότητα dual SIM από το Honor 9. Στο πίσω μέρος, η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες που βασίζονται σε αισθητήρες των 12 Megapixels και των 20 Megapixels, και ο συνδυασμός τους προσφέρει 2 x οπτικό ζουμ και λειτουργίες bokeh και portrait. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 8,0 Megapixels. Μαζί με το Honor 9, ανακοινώθηκε και το Huawei Pay, η λύση mobile πληρωμών της Κινέζικης εταιρείας που λειτουργεί σε συνδυασμό με NFC, και που υποστηρίζεται βεβαίως από τη συσκευή. Το νέο smartphone υποστηρίζει επίσης WiFi 802.11ac και 4G VoLTE ενώ στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά και μπαταρία 3200mAh. Θα κυκλοφορήσει σε Grey, Blue και Amber Gold από τις 16 Ιουνίου στην Κίνα με τιμή €355 για το μοντέλο με τα 64GB storage και €395 για το μοντέλο με τα 128GB storage. Site: GSMArena
Alani13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το πίσω μέρος είναι ευθύγραμμο ή καμπυλωτό; Ωραίο φαίνεται πάντος (πίσω) το μπροστά με χαλάει..
~mxls~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δυνατά specs, αλλά δεν είναι αυτο το ζητούμενο.Και τώρα σφαίρα πάει. Το μονο που θα ήθελα να βελτιώσουν σε σχέση με το Honor 8 είναι ηχείο και λήψεις βίντεο. 1
basilis_k6 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 τούμπανο και ομορφο αλλα στα μπέζελα το έχουν χάσει το παιχνίδι. Δυστυχως ακόμα υπάρχει και το s7...
ziaba Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δυνατά specs, αλλά δεν είναι αυτο το ζητούμενο.Και τώρα σφαίρα πάει. Το μονο που θα ήθελα να βελτιώσουν σε σχέση με το Honor 8 είναι ηχείο και λήψεις βίντεο. χωρίς ois κιόλας μην περιμένεις πολλά πολλά
ChimairaX Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δεν είμαι από τους χρήστες που θέλουν το κινητό για μαγκιά κλανιά ή για χόμπυ ή για να έχω την αιχμή της τεχνολογίας (πχ ακόμα με Samsung Note 3 είμαι εδώ και 3.5 χρόνια) αλλά τούτο εδώ το ασημί νομίζω με κέρδισε. Τι μου προτείνετε για τα Χριστούγεννα αλλαγή το Note 3 με αυτό ή αλλαγή τον FX8320 με Kaby Lake; (μάλλον για i7, υπολογίζουμε στο δεύτερο και κάποια -πολλά- λεφτά παραπάνω λόγω motherboard + ram) ΥΓ: Πρόμο wallpaper ο κινέζος Σάκης Ρουβάς;
Agnwstos_X Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τουλαχιστον ειναι φθηνο. Οχι οτι θα επερνα ποτε Κινεζια, ή ακομα χειροτερα, θυγατρικη της αλλα τουλαχιστον δε το πουλανε κατι 700+ αρια.
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Φθηνο; κατσε να ερθει εδω τις τιμες που βλεπεις ειναι Κίνας
Nakligan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τουλαχιστον ειναι φθηνο. Οχι οτι θα επερνα ποτε Κινεζια, ή ακομα χειροτερα, θυγατρικη της αλλα τουλαχιστον δε το πουλανε κατι 700+ αρια. Δεν νομίζω ότι τα huawei θεωρούνται πλέον κινεζιές On topic τώρα, πολύ δυνατό, με specs του P10 στην μισή τιμή! Ξέρουμε πότε θα έρθει προς τα εδώ και σε τι τιμή;
~Palpatin~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Έγινε και η Huawei Κινεζια!!! Βρε παιδιά πριν γράψετε κάτι τουλάχιστον ενημερωθείτε λίγο. 2
Dudadidos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Kaby Lake ψηλε... τι besel είναι αυτά ; είπαμε, κόψτε κάτι...
dimi_p Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το πίσω μέρος είναι ευθύγραμμο ή καμπυλωτό; Ωραίο φαίνεται πάντος (πίσω) το μπροστά με χαλάει.. δεν ειναι τυχαιο οτι προμοταρουν την πισω οψη (το μπροστα ειναι ενα κακο αντιγραφο απο τα δεκαδες που υπαρχουν)
damoclesword Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Κρίμα που έφυγε από τη μόδα το μεταλλικό ματ. Αυτά με τα γυαλιστερά φινιρισματα δεν μου αρέσουν καθόλου
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Σκίζει. Τιμή "σωστή", χαρακτηριστικά υπερτούμπανο και η γνωστή ποιότητα κατασκευής και ποιότητα εξαρτημάτων της Huawei/Honor. Το μόνο πράγμα που χωλαίνει αυτή η εταιρία είναι στην συνέπεια της σε ότι αφορά τα updates αλλά ειλικρινά τώρα ποιος ενδιαφέρετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα