Προς το περιεχόμενο

Macbook Memory Usage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το Macbook Pro 2015 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη χρήση της μνήμης RAM.

"Τρέχοντας" μόνο τον broswer(είτε safari,είτε chrome) η χρήση της RAM εκτοξεύεται στα ουράνια, είτε έχοντας μόνο δύο "tabs" ανοικτά, είτε 4-5. Έψαξα στο διαδίκτυο και άλλοι λένε ότι το παθαίνουν και ότι είναι λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας και η χρήση του kernel_task. Προτείνουν το smc_fan για τη αλλαγή των στροφών του ανεμιστήρα αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα, αφήστε που μειώνει τη ζωή του ανεμιστήρα. Γνωρίζει κάποιος πιθανά αίτια και τί θα μπορούσα να κάνω; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

post-447617-0-05129700-1497361381_thumb.png

Δημοσ.

Ti addons εχεις, επισης ολα τα pluggins τα εχεις να τρεχουν by default ?

preferences -> privacy -> content settings -> flash αλλαξε το σε click to play

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ti addons εχεις, επισης ολα τα pluggins τα εχεις να τρεχουν by default ?

preferences -> privacy -> content settings -> flash αλλαξε το σε click to play

Στο path που δίνεις σε έχασα, πού βρίσκονται αυτά?

Το αρχικό ποστ χτύπησε και δω ένα καμπανάκι, έχω το ίδιο θέμα και πήρα κάποια screenshots γιατί σκόπευα να ανοίξω ίδιο θέμα. Λοιπόν με ανοιχτό browser με μοναδικό tab ειδησεογραφικό σάιτ, μνήμη firefox στα 838 MB και kernel task 699 MB.

Δημοσ.

στα preferences του chrome ειναι οτι εγραψα παραπανω, ο κερνελ ειναι φυσιολογικο πλεον να τρωει αρκετη μνημη

Δημοσ.

Αυτη ειναι η δουλεια της ram στο macOS. Αδεια δεν εχει καμια χρησιμότητα. Το λες και μονος σου, ειτε 1 ειτε 5 tabs το ιδιο φορτομενη ειναι. Ανοιξε κι ενα photoshop να δεις παλι εκει θα ειναι. Αυτο συμβαινει απο el capitan και μετα και δεν ειναι κατι που πρεπει να σας ανησυχει!!

Δημοσ.

εγω σε ενα μακ μινι του 2014 αυτο της υπογραφης που ειναι το πιο απλο απο ολα τα μοντελα με 4 γκιγκα ραμ οταν ανοιγω σαφαρι γινεται το λεγομενο memory leak ακομη και με 2 καρτελες γονατιζει τη ραμ

αναγκαστικα μεχρι να το διορθωσουν γιατι το εχουν  και αλλοι το  προβλημα χρησιμοποιω τον οπερα που ειναι ενας καθολα εξαιρετικος πλοηγος

• Like 1
Δημοσ.

εγω σε ενα μακ μινι του 2014 αυτο της υπογραφης που ειναι το πιο απλο απο ολα τα μοντελα με 4 γκιγκα ραμ οταν ανοιγω σαφαρι γινεται το λεγομενο memory leak ακομη και με 2 καρτελες γονατιζει τη ραμ

αναγκαστικα μεχρι να το διορθωσουν γιατι το εχουν  και αλλοι το  προβλημα χρησιμοποιω τον οπερα που ειναι ενας καθολα εξαιρετικος πλοηγος

o opera μου αρεσει αρκετα και τον εχω σαν δευτερο μετα τον chrome, ειδικα το save battery ειναι τρομερο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτη ειναι η δουλεια της ram στο macOS. Αδεια δεν εχει καμια χρησιμότητα. Το λες και μονος σου, ειτε 1 ειτε 5 tabs το ιδιο φορτομενη ειναι. Ανοιξε κι ενα photoshop να δεις παλι εκει θα ειναι. Αυτο συμβαινει απο el capitan και μετα και δεν ειναι κατι που πρεπει να σας ανησυχει!!

κανει πολυ θορυβο το μηχανημα παντως οταν συμβαινει αυτο, τα δινει ολα. Σιγουρα να μην ανησυχω; Επειδη εχω παλιο μηχανημα στο οποιο εκανα αναβαθμιση το λεω.
Δημοσ.

κανει πολυ θορυβο το μηχανημα παντως οταν συμβαινει αυτο, τα δινει ολα. Σιγουρα να μην ανησυχω; Επειδη εχω παλιο μηχανημα στο οποιο εκανα αναβαθμιση το λεω.

Δες λίγο

Εικόνα 1η. Σε 3 διαφορετικά desktops, ανοιχτά 5 tabs safari, ένα tab chrome και 15 εικόνες στο photoshop

post-224362-0-77381400-1497628965_thumb.png

Εικόνα 2η. Σε 3 διαφορετικά desktops, ανοιχτά 10 tabs safari, 5 tabs chrome και 15 εικόνες στο photoshop

post-224362-0-42053700-1497629014_thumb.png

Εικόνα 3η. Σε 3 διαφορετικά desktops, ανοιχτά 10 tabs safari και 5 tabs chrome μονο

post-224362-0-51142800-1497629149_thumb.png

Εικόνα 4η. 5 tabs Safari

post-224362-0-55997900-1497629358_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...