Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Χρειαζομαι λιγο γνωμες για ενα apu που σκεφτομαι να παρω λογω του οτι πεφτει το ρευμα εδω εχθες ειχαμε μπλακ αουτ και εχουμε και καφε που και που. Προφανως θελω να προστατεψω το 1000 ευρω υπολογιστη μου μαζι με την οθονη και εναν εξωτερικο σκληρο. Επειδη δεν εχω ιδεα απο τασεις και τετοια σας δινω τις εξης πληροφοριες. 
Το πισι ειναι 650watt

Ο σκληρος ειναι ενας western digital elements 4tb που δε ξερω τι watt καταναλωνει και δε μπορω να βρω απο πισω καπου, λεει μονο 12v.

H οθονη ειναι ψευτια και οπου ναναι θα παρω καινουργια και θελω το apu  να πιανει και αυτη, η παρον οθονη ειναι 100-240v και 0.8Α και 1.6Α αλλα δεν εχω ιδεα τι σημαινουν αυτα. 
Παρακαλω καποιος τα φωτα του γιατι εχθες εγινε χαζομαρα με το πισι και νομιζω εκαψε το τροφοδοτικο μου, οποτε θελω κατι καλο αλλα value for money , επισης υπαρχει καποιος τροπος να δω αν δουλευει η mobo η αν καηκε χωρις να συνδεσω τροφοδοτικο? (το εχω στειλει για ελεγχο και πιθανη αντικατασταση) Επισης, το τροφοδοτικο μου εχει over voltage και under voltage protection , οποτε δικαιολογηται να σκαει στα καλα καθουμενα? Ασχετα με το τι κανει το ρευμα επειδη στο μανουαλ λεει οτι στη περιπτωση ανωμαλιας ρευματος το τροφοδοτικο κλεινει, τωρα αν αυτο συνεπάγεται με ενα δυνατο τσαφ και μια σπιθα δε ξερω δε γραφει κατι τετοιο. Ειναι φυσιολογικο? Ετσι λειτουργει? Ειναι ενα corsair rmx 650watt , απο τα καλυτερα της αγορας κατεμε. Ευχαριστω. ( Αν ακουγομαι πουθενα ειρωνικος δεν ειμαι απλα εχω περιεργια δε δικαιολογω ενα τοσο ακριβο τροφοδοτικο με μια ανωμαλια στο ρευμα να σκαει) Οταν λεω σκαει δεν πεταχτηκαν κομματια ουτε καπνοι, ενα παρα πολυ δυνατο τσαφ με μια σπιθα και επεσε και το ρευμα του σπιτιου μαζι.  

*επισης να προσθεσω πως στο δωματιο του πισι εχει μονο μια πριζα και εχω πολλα ηλεκτρικα μεσα, μπορω να συνδεσω τη πριζα με ενα πολυμπριζο ασφαλειας και να συνδεσω το apu επανω στο πολυμπριζο?

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο σου εχει εγγυηση η οχι?  

Δανεικο τροφοδοτικο χρειαζεσαι για να δεις αν δουλευει το motherboard.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...