Cocor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σας. Έχω βρει ενα βιντεακι απο youtube και το κατεβασα σε μορφη mp4 και με το visual sub εφτιαξα τους υποτιτλους και ολα μια χαρα. Τωρα θέλω να τους ενσωματωσω στο βιντεο ετσι ωστε οταν ανοιγει να ειναι ενα αρχειο. Βρηκα ενα προγραμμα το freemake video converter και οταν παω να κανω merge στην αναπαραγωγη οι υποτιτλοι μου εμφανιζονται σαν συμβολα και οχι στα ελληνικα. Δεν ξερω αν εχω κανει κατι λαθος με το coding η αν δεν το υποστηριζει το προγραμμα. Θα το αφηνα ετσι αλλα το χρειαζομαι το βιντεο μαζι με τους υποτιτλους ενσωματωμενους για να μπει σε ενα ολοκληρωμενο βιντεο για παρουσιαση. Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει αν εχει καποια ιδεα??
accipio Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αποθήκευσε τους υπότιτλους με κωδικοποίηση utf-8 (αν δεν είναι ήδη) και ξαναδοκίμασε. Εναλλακτικά δοκίμασε ενσωμάτωση με το FormatFactory.
Cocor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αποθήκευσε τους υπότιτλους με κωδικοποίηση utf-8 (αν δεν είναι ήδη) και ξαναδοκίμασε. Εναλλακτικά δοκίμασε ενσωμάτωση με το FormatFactory. Του άλλαξα την κωδικοποιηση και μου ους εμφανιζει κανονικα. Τώρα εχω άλλο θεμα μου εμφανιζονται πολυ μεγαλοι και πιανουν το μισο βιντεο. Ευχαριστώ παντως για την βοηθεια αν δεν μπορω να κανω κατι για το μεγεθος θα το αφησω ετσι!
accipio Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Νομίζω ότι στο Freemake δεν μπορείς να ρυθμίσεις το μέγεθος, όμως στο FormatFactory μπορείς.
micos000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Στο freemake πρέπει να "πάρεις" το subtitle pack για να χειριστείς τους υπότιτλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα