WizNick Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Τι είχες; Κάτσε για το aoe 1 μιλάς; Δεν θυμάμαι να υπήρχε τέτοιος λαός ούτε στο 1 ούτε στο 2. Ναι, γραψε λαθος. Teutons εννοουσα. Και ηταν στο AOE2 ...αχ ειναι πολλα τα χρονια, γερασα!
4saken Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 http://www.pcgamer.com/age-of-empires-definitive-edition-delayed-until-next-year-for-more-in-depth-testing/
firepc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 και εμεις οι κακομοιρηδες περιμενουμε το 4 και αυτοι ριξαν delay στο 1 Οποτε φαντασου που ειμαστε ακομα 1
_Theo_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, firepc είπε Βγαινει 20 Φεβρουαριου Αγορά day one!
neggo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα ήταν η μέρα που έγινε διαθέσιμο στην Ελλάδα. Το βρήκα κατεβασμένο ήδη στον υπολογιστή μου αλλά είναι αργό και κολλάει. Ξέρει κανείς πως μπορεί να λυθεί; Δηλ. δεν έχει καμία σχέση με την ταχύτητα του παρακάτω βίντεο¨. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από neggo
greg4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Πολλά μονάστερα στο windows store πάντως... θα περιμένω
_Theo_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Και εγώ, γιατί θέλω να το έχω στο Steam.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Age of Empires: Definitive Edition could release on Steam at some point in the future 1
Bourdoulas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Υπομονή έναν χρόνο και θα το έχει και το Steam μετά τις πενιχρές πωλήσεις που θα κάνει στο store.
FrankyGR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μάπα το καρπούζι. Το περίμενα πως και πως να θυμηθώ τα παλιά αλλά δυστυχώς μόνο στα γραφικά αξίζει ..........
Zaytsev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Ξαναζεσταμένη σούπα μέχρι 10€ δίνω. Αναμονή για το καινούριο κι ΑΝ έχει καλές κριτικές και δεν είναι beta.
Undertaker25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το έπαιξα και γω και πράγματι, το μόνο θετικό είναι τα γραφικά. Το pathfinding είναι τραγικό αφού δε ξέρω και γω πόσες φορές έστειλα πλοία κάπου και μετά από λίγο τα βρήκα κολλημένα στη στεριά (!). Το ΑΙ μέτριο. Σε μια στιγμή, είδα 5-6 αλλιευτικά ακίνητα στο ναυπηγείο επειδή το κοπάδι των ψαριών είχε εξαντληθεί αλλά δεν πήγαιναν μόνα τους σε άλλα κοπάδια που βρίσκονταν ελάχιστα πιο δίπλα. Επίσης, δε ξέρω μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση αλλά τα textures ειναι όμορφα μόνο σε συγκεκριμένο ζουμ. Ελάχιστα να το ανεβάσω, θαμπώνουν και αλλοιώνονται. Τέλος θα μπορούσαν να προσθέσουν και μια λειτουργία για αυτόματη ανανέωση των κτημάτων και να μην χρειάζεται να το κάνουμε μόνοι μας κάθε φορά. Στα μειον και το τεράστιο μέγεθος. 17GB για αυτόν τον τίτλο είναι αδικαιολόγητα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Undertaker25 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα