Προς το περιεχόμενο

Age of Empires: Definitive Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι είχες; Κάτσε για το aoe 1 μιλάς; Δεν θυμάμαι να υπήρχε τέτοιος λαός ούτε στο 1 ούτε στο 2. :P

Ναι, γραψε λαθος. Teutons εννοουσα. Και ηταν στο AOE2 ...αχ ειναι πολλα τα χρονια, γερασα!

• 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα ήταν η μέρα που έγινε διαθέσιμο στην Ελλάδα. Το βρήκα κατεβασμένο ήδη στον υπολογιστή μου αλλά  είναι αργό και κολλάει. Ξέρει κανείς πως μπορεί να λυθεί; Δηλ. δεν έχει καμία σχέση με την ταχύτητα του παρακάτω βίντεο¨.

Επεξ/σία από neggo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έπαιξα και γω και πράγματι, το μόνο θετικό είναι τα γραφικά. Το pathfinding είναι τραγικό αφού δε ξέρω και γω πόσες φορές έστειλα πλοία κάπου και μετά από λίγο τα βρήκα κολλημένα στη στεριά (!). Το ΑΙ μέτριο. Σε μια στιγμή, είδα 5-6 αλλιευτικά ακίνητα στο ναυπηγείο επειδή το κοπάδι των ψαριών είχε εξαντληθεί αλλά δεν πήγαιναν μόνα τους σε άλλα κοπάδια που βρίσκονταν ελάχιστα πιο δίπλα.  Επίσης, δε ξέρω μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση αλλά τα textures ειναι όμορφα μόνο σε συγκεκριμένο ζουμ. Ελάχιστα να το ανεβάσω, θαμπώνουν και αλλοιώνονται. Τέλος θα μπορούσαν να προσθέσουν και μια λειτουργία για αυτόματη ανανέωση των κτημάτων και να μην χρειάζεται να το κάνουμε μόνοι μας κάθε φορά.

Στα μειον και το τεράστιο μέγεθος. 17GB για αυτόν τον τίτλο είναι αδικαιολόγητα.

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...