Προς το περιεχόμενο

Age of Empires: Definitive Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε εσένα λειτούργησε; γιατί εμένα με το που βάλω το Mail το οποίο πρέπει να επιβεβαιώσεις, μου γράφει Processing και δεν κάνει τίποτα ούτε μου έρχεται mail.

Δοκιμασε ξανα αλλα απο Edge αν εχεις. Με Chrome κολλαγε και σε μενα. Βεβαια απο εκεινη την ωρα δεν εχει ερθει ακομα το επιβεβαιωτικο mail για να αρχισω.

Δημοσ.

Δοκιμασε ξανα αλλα απο Edge αν εχεις. Με Chrome κολλαγε και σε μενα. Βεβαια απο εκεινη την ωρα δεν εχει ερθει ακομα το επιβεβαιωτικο mail για να αρχισω.

Το δοκίμασα με τον Edge, μου ήρθε Mail στον φάκελο Spam και επιβεβαίωσα το Newsletter.. now what? θα περιμένουμε λογικά να μας επιλέξουν? 

Δημοσ.

Το δοκίμασα με τον Edge, μου ήρθε Mail στον φάκελο Spam και επιβεβαίωσα το Newsletter.. now what? θα περιμένουμε λογικά να μας επιλέξουν?

https://forums.ageofempires.com/discussion/54/age-of-empires-insider-program-faq

Υπομονη τωρα και μακαρι να ειμαστε στους τυχερους που θα επιλεξουνε.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα όχι ακόμη. Μου στείλανε το Σάββατο ενα survey με διάφορες ερωτήσεις (αν έχω πάρει μέρος σε άλλες beta, αν έχω παίξει άλλα παιχνίδια του franchise κλπ) και μου ζητήθηκε να ανεβάσω και τα αποτελέσματα του dxdiag.

Δημοσ.

Μπα όχι ακόμη. Μου στείλανε το Σάββατο ενα survey με διάφορες ερωτήσεις (αν έχω πάρει μέρος σε άλλες beta, αν έχω παίξει άλλα παιχνίδια του franchise κλπ) και μου ζητήθηκε να ανεβάσω και τα αποτελέσματα του dxdiag.

στα ιδια και εγώ..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πολύ καλό. Κρίμα που δεν μπορείς να φτιάξεις πύλες για καλύτερη προστασία, αλλά ούτε και στο αρχικό μπορούσες.

Δημοσ.

Εγώ δε βλέπω σημαντική διαφορά...

Τα textures έχουν αλλάξει. Η κίνηση είναι σαν του C3PO...

Έχω ήδη το HD version, οπότε για 4K δεν ψήνομαι.

Προλαβες και καταλαβες το gameplay απο το trailer 20 δευτερολεπτων;

Γιατι κατα τ'αλλα μιλαμε για παιχνιδι στρατηγικης, στο οποιο το gameplay ειναι το νουμερο 1, μακραν απο τα υπολοιπα.

ΥΓ> Και ιδιο gameplay με το AOE 1 να εχει, τα γραφικα που βλεπω ειναι λογος αγορας. Ηδη ψηθηκα να εγκαταστησω το AOE 1 βασικα.

• Like 1
Δημοσ.

Μακράν το καλύτερο Age Of Empires της σειράς.

Χρόνια ήλπιζα να το επαναφέρουν, ύστερα από τις αντίστοιχες εκδόσεις για AOE 2 και Age Of Mythology.

Θα τιμηθεί σίγουρα.

Δημοσ.

Με τα σύγχρονα γραφικά πάντως μου κάθεται λίγο περίεργο που βλέπω τετράγωνο περίγγραμμα στις επιλεγμένες μονάδες.Ειδικά στα πλοία.  :fear:

Δεν ξέρω, είμαι πολύ παράξενος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω για παντα θα θυμαμαι ενα online game AOE2 που ειχα παιξει γυρω στο 2000 με μοντεμ 33.6kbps συγχρονισμενο στα 21.6k...Διαρκεσε 10.5 ωρες, ηταν σε πολυ μεγαλο μεγεθος χαρτη και ειχα ξεκινησει 8 ατομα νομιζω. Επικο παιχνιδι, ημουν ο τελικος νικητης, ο ενας αντιπαλος που ειχε μεινει στο τελος ειχε σκορπισει σε ολο τον χαρτη και εφτιαχνε βασεις και δεν μπορουσα να τον αποτελειωσω...Ειχα Teutons που ειχαν το overpowered special unit Teutonic Knight (που εφαγε nerf στο ΑΟΕ2HD). 

Το AOE2HD ειναι απο τα παιχνιδια με τις περισσοτερες ωρες played στο steam..

Επεξ/σία από WizNick
  • Like 2
Δημοσ.

Ειχα Titans που ειχαν το overpowered special unit (που εφαγε nerf στο ΑΟΕ2). 

Τι είχες; Κάτσε για το aoe 1 μιλάς; Δεν θυμάμαι να υπήρχε τέτοιος λαός ούτε στο 1 ούτε στο 2. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...