Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή φαίνεται πολύ δυνατή συσκευή! Είναι λίγο παραπάνω από το budget βεβαια, και είναι και το ίδιο παντοφλα με το huawei. Ο snapdragon 820 είναι καλύτερος από τον Kirin 650?

Ναι είναι καλύτερος​

Με 15€ περίπου που θα δώσεις παραπάνω νομίζω αξίζει καλύτερα από το P9 lite.

Εε όχι και παντόφλα,ούτε καν που θα το καταλάβεις....

Για να μην μπλέξει με rom και ιστορίες ας πάρει την Global Edition που είναι μία χαρά και εχει την εγγύηση της infoquest.

Global και εγγύηση από την Info quest δεν έχει .

Ελληνικό μενού όμως έχει κανονικά από το Kaizer store

Δημοσ.

Global και εγγύηση από την Info quest δεν έχει .

Ελληνικό μενού όμως έχει κανονικά από το Kaizer store

Τι ακριβώς σημαίνει Global και εγγύηση από την Info quest?

Επίσης τα ελληνικά με ενδιαφέρουν μόνο στο πληκτρολόγιο, όλα τα άλλα αρκεί να είναι αγγλικά. Θά έχω πρόβλημα σε αυτό με το MI5?

Μάλλον θα επιλέξω μεταξύ αυτού και του P9 Lite!

Δημοσ.

Τι ακριβώς σημαίνει Global και εγγύηση από την Info quest?

Επίσης τα ελληνικά με ενδιαφέρουν μόνο στο πληκτρολόγιο, όλα τα άλλα αρκεί να είναι αγγλικά. Θά έχω πρόβλημα σε αυτό με το MI5?

Μάλλον θα επιλέξω μεταξύ αυτού και του P9 Lite!

Η Global είναι που παίρνει ,ota updete,έχει Ελληνικά υποστηρίζει την μπαντα B20 για το 4G.

Η εγγύηση(2 χρονια)από την Info quest υποστηρίζεται από συγκεκριμένα κινητά που φέρνουν συγκεκριμένα καταστήματα τις Ελλάδας .

Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα με το Mi5.

Και Αγγλικό μενού να έχει (που λέει ο λόγος )με ένα πληκτρολόγιο από το Play store κάνεις την δουλειά σου άνετα.

Το ξέρω γιατί είχα Xiaomi και ήταν με Άγγλο/Κινεζικό μενού και έτσι έγραφα .

Χτύπα το άφοβα .

• Like 1
Δημοσ.

Άμα το πάρεις από μαγαζιά που τα προμηθεύει η infoquest είναι η global edition (800αρα band,ota updates,ελληνικο μένου δηλαδή) και έχει εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα το πάρεις από μαγαζιά που τα προμηθεύει η infoquest είναι η global edition (800αρα band,ota updates,ελληνικο μένου δηλαδή) και έχει εγγύηση.

Άντε πάλι τα ίδια .......

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Η INFOQUEST!!!!!!!

post-330623-0-53478100-1497456292_thumb.jpeg

δεν έρχεται επίσημα στην ελλάδα το mi5 οπότε από οπου και να το πάρεις η εγγύηση είναι κινέζικη.

1 χρόνω εγγύηση,θα το στείλει το κατάστημα Κίνα αν πάθει κάτι .

Τουλάχιστον το Kaizer shop επειδή λέει ότι έχει Ελληνικό μενού ας το πάρει από εκεί καλύτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...