logokrimenos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ψάχνομαι αυτό τον καιρό να μεταφερθώ απο wind καρτοσυμβόλαιο που είμαι σε κάποια άλλη εταιρεία, θα προτιμούσα cosmote ή vodafone λόγω του οτι η wind δεν πιάνει σήμα στην περιοχή που εργάζομαι. Αυτό που με νοιάζει είναι να υπάρχει κάποιο πακέτο για ομιλία προς άλλα δίκτυα. Επειδή έχω να ασχοληθώ εδώ και 2 χρόνια με αυτά, έχετε να προτείνετε κάτι?
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ψάχνομαι αυτό τον καιρό να μεταφερθώ απο wind καρτοσυμβόλαιο που είμαι σε κάποια άλλη εταιρεία, θα προτιμούσα cosmote ή vodafone λόγω του οτι η wind δεν πιάνει σήμα στην περιοχή που εργάζομαι. Αυτό που με νοιάζει είναι να υπάρχει κάποιο πακέτο για ομιλία προς άλλα δίκτυα. Επειδή έχω να ασχοληθώ εδώ και 2 χρόνια με αυτά, έχετε να προτείνετε κάτι? Το CU της Vodafone δες,αλλα αμα σε ενδιαφερει η περιαγωγη καλυτερα στη Cosmote.Εχει δωρεαν εισερχομενες στην Ε.Ε. και μπορεις με αγορασμενα πακετα τα οποια εχουν λεπτα προς ολους να τα χρησιμοποιησεις στη περιαγωγη.Cu ή Whats Up δες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα