angelosxatz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Καλημερα σε ολους..επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα τους s8 θα ηθελα καποιες διευκρινησεις.. Βλεπω την τιμη του να εχει πεσει κατακορυφα πανω απο 250 ευρω της αρχικης,θεωρειτε λογικη αυτη τη μειωση;και στις αλλες ναυαρχιδες υπηρχε τετοια κατασταση; Ακουω ακομη για το λογισμικο του android οτι δεν παιρνει ανανεωσεις και κατι τετοια..δηλαδη και το καινουριο ios που μπαινει σε κινητα 4-5 χρονων ειναι λογικο;δεν κολλανε αυτα;ποια η ουσια να παιρνει ενα κινητο το καινουριο λογισμικο αν δεν το σηκωνει; Στο θεμα ηχου,δηλαδη ποσο κακο ηχειο εχει;ποσο χειροτερο απο το iphone 6 που εχω τωρα;; Αυτα τα λιγα παιδια..ευχαριστω
AggelosTz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τα android κινητά χάνουν παρά πολύ γρήγορα σε αξία μεταπώλησης γιατί η τιμή του καινούργιο πέφτει συνέχεια μήνα με το μήνα.Επειδη βγαίνουν παρά πολλά μοντέλα ταυτόχρονα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η αξία τους πέφτει σημαντικά .Δεν είναι όπως το iphone που έχει χαλαρά υποστήριξη τουλάχιστον μία 5ετια. Κυκλοφορεί ένα μοντέλο σε δύο εκδόσεις και τέλος κάθε χρόνο . Η αξία μεταπώλησης τους κατά την γνώμη μου εξαρτάται από την υποστήριξη, την ποιότητα κατασκευής του μοντέλου και φυσικά ότι τα iphone δεν έχουν αντίπαλο στο ios (δεν είναι η samsung μόνο στα αντροιντ είναι δεκάδες εταιρείες που βγάζουν για αντροιντ πλατφόρμα). Μην βιαστείς να το αγοράσεις πάντως. Υποστήριξη σε αντροιντ θα είσαι τυχερός αν πάρεις για 2 χρόνια σε ναυαρχίδα . Το αντροιντ φυσικά παίρνει ανανεώσεις ΟΙ συσκευές δεν παίρνουν την τελευταία έκδοση αντροιντ πάντα γιατί οι εταιρείες θέλουν να πουλάνε νέα μοντέλα με την τελευταία έκδοση αντροιντ.Οταν βλέπεις ότι νέες συσκευές με ίδια ή κατώτερα σπεκ έχουν τελευταία έκδοση ενώ κινητά εξάμηνου ή χρονου όχι τότε καταλαβαίνεις ..... 1
angelosxatz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τα android κινητά χάνουν παρά πολύ γρήγορα σε αξία μεταπώλησης γιατί η τιμή του καινούργιο πέφτει συνέχεια μήνα με το μήνα.Επειδη βγαίνουν παρά πολλά μοντέλα ταυτόχρονα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η αξία τους πέφτει σημαντικά .Δεν είναι όπως το iphone που έχει χαλαρά υποστήριξη τουλάχιστον μία 5ετια. Κυκλοφορεί ένα μοντέλο σε δύο εκδόσεις και τέλος κάθε χρόνο . Η αξία μεταπώλησης τους κατά την γνώμη μου εξαρτάται από την υποστήριξη, την ποιότητα κατασκευής του μοντέλου και φυσικά ότι τα iphone δεν έχουν αντίπαλο στο ios (δεν είναι η samsung μόνο στα αντροιντ είναι δεκάδες εταιρείες που βγάζουν για αντροιντ πλατφόρμα). Μην βιαστείς να το αγοράσεις πάντως. Να περιμενω να πεσει και αλλο η να μην κανω την αγορα καθολου; η αληθεια ειναι οτι και εγω iphoνακιας ειμαι αλλα αυτη ο οθονη που εχουν τα ατιμα τα samsung την κοιτας και χαζευεις..πολυ πισω η σε αυτο το κομματι Τα android κινητά χάνουν παρά πολύ γρήγορα σε αξία μεταπώλησης γιατί η τιμή του καινούργιο πέφτει συνέχεια μήνα με το μήνα.Επειδη βγαίνουν παρά πολλά μοντέλα ταυτόχρονα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η αξία τους πέφτει σημαντικά .Δεν είναι όπως το iphone που έχει χαλαρά υποστήριξη τουλάχιστον μία 5ετια. Κυκλοφορεί ένα μοντέλο σε δύο εκδόσεις και τέλος κάθε χρόνο . Η αξία μεταπώλησης τους κατά την γνώμη μου εξαρτάται από την υποστήριξη, την ποιότητα κατασκευής του μοντέλου και φυσικά ότι τα iphone δεν έχουν αντίπαλο στο ios (δεν είναι η samsung μόνο στα αντροιντ είναι δεκάδες εταιρείες που βγάζουν για αντροιντ πλατφόρμα). Μην βιαστείς να το αγοράσεις πάντως. Υποστήριξη σε αντροιντ θα είσαι τυχερός αν πάρεις για 2 χρόνια σε ναυαρχίδα . Το αντροιντ φυσικά παίρνει ανανεώσεις ΟΙ συσκευές δεν παίρνουν την τελευταία έκδοση αντροιντ πάντα γιατί οι εταιρείες θέλουν να πουλάνε νέα μοντέλα με την τελευταία έκδοση αντροιντ.Οταν βλέπεις ότι νέες συσκευές με ίδια ή κατώτερα σπεκ έχουν τελευταία έκδοση ενώ κινητά εξάμηνου ή χρονου όχι τότε καταλαβαίνεις ..... Και αυτο ειναι κακο, δηλαδη να μην παιρνει ανανεωσεις μια παλια συσκευη; εγω θα ελεγα πως δεν ειναι και τοσο
kalogero Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αν δεν έχεις θέμα με την πλατφόρμα (iOS - android) ... από iPhone 6 να πας σε Samsung s8 είναι πολύ λογική κίνηση και αναβάθμιση... Πλέον πιστεύω το μεγάλο ποσοστό που έχει πέσει η τιμή του είναι δέλεαρ.. δεν πρόκειται να πέσει σε τέτοιο βαθμό στο μέλλον ... σιγά σιγά θα ροκανίζεται η τιμή του πια .. 1
angelosxatz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αυτο φιλε οπως το ειπες, στην τιμη του δεν ξερω αν υπαρχει κατι πιο ανταγωνιστικο..το μονο θεμα ειναι βεβαια αυτη η μεταβαση απο ios σε android...δεν ξερω καθολου πως θα ειναι σε βαθος χρονου(γιατι εχω συνηθισει παρα πολυ το ios ειναι η αληθεια),αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα!
slk200gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αυτο φιλε οπως το ειπες, στην τιμη του δεν ξερω αν υπαρχει κατι πιο ανταγωνιστικο..το μονο θεμα ειναι βεβαια αυτη η μεταβαση απο ios σε android...δεν ξερω καθολου πως θα ειναι σε βαθος χρονου(γιατι εχω συνηθισει παρα πολυ το ios ειναι η αληθεια),αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα! Μην σε φοβιζει καθολου,εγω 8 χρονια ios και πρωτη φορα περσυ σε android μου φανηκε γελοια η μεταβαση,ειχα και εγω αγχος οπως εσυ αλλα τελικα ηταν πολυ πιο ευκολο αμεση μεταφορα ολων τον αρχειων απο το iphone στο samsung 1
kalogero Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Εντάξει αυτό είναι καθαρά θέμα δικό σου φίλε μου Άλλοι πάνε από iOS σε adroind και δεν ξαναγυρνάνε και ποτέ ...άλλοι δεν συνηθίζουν και επανέρχονται .. 1
angelosxatz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ευχαριστω παιδια για τις αποψεις..θα το τσιμπησω ειναι σχεδον βεβαιο..το θεμα ειναι να περιμενω μεχρι τελη του μηνα να πεσει και αλλο;αλλα ποσο να παει δεν νομιζω δηλαδη ,κανα 10ευρω κατω..
kalogero Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τι να πεθάνεις Σάββατο τι Κυριακή πρωί ... Άντε παρτο τώρα που γουσταρεις να το ευχαριστηθείς ! 2
AggelosTz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Η μετάβαση είναι μύθος. Χρησιμοποιώ δύο συσκευές αυτόν τον καιρό η μία iphone η άλλη android και δεν υπάρχει θέμα. Έχω τις ίδιες εφαρμογές και στα δύο και όπως χειρίζομαι το ένα έτσι χειρίζομαι και το άλλο. 2
angelosxatz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ναι ρε παιδια ολα στο μυαλο νομιζω ειναι τελικα...
slk200gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ναι ρε παιδια ολα στο μυαλο νομιζω ειναι τελικα... εγω θα ελεγα οτι καποιοι μας το βαλανε στο μυαλο,9 μηνες το σκεφτομουν εγω ,ρωτουσα εδω ρωτουσα εκει και η συνηθης απαντηση ειναι οτι σε εναν μηνα θα επιστρεψω στα iphone οπως πολλοι αλλοι οποτε το ανεβαλλα ολο μεχρι που πηρα απο το 6 το 6s και το θεωρησα απολυτη κοροιδια ,καμια αισθητη διαφορα απο το προηγουμενο και ειπα να το τολμησω,τωρα πρεπει να ερθουν τα πανω κατω για να ξαναγυρισω με κυριοτερο το ξεκλειδωμα του κλειστου ios και καρτα sd,τελος
angelosxatz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης angelosxatz είπε:Ναι ρε παιδια ολα στο μυαλο νομιζω ειναι τελικα...εγω θα ελεγα οτι καποιοι μας το βαλανε στο μυαλο,9 μηνες το σκεφτομουν εγω ,ρωτουσα εδω ρωτουσα εκει και η συνηθης απαντηση ειναι οτι σε εναν μηνα θα επιστρεψω στα iphone οπως πολλοι αλλοι οποτε το ανεβαλλα ολο μεχρι που πηρα απο το 6 το 6s και το θεωρησα απολυτη κοροιδια ,καμια αισθητη διαφορα απο το προηγουμενο και ειπα να το τολμησω,τωρα πρεπει να ερθουν τα πανω κατω για να ξαναγυρισω με κυριοτερο το ξεκλειδωμα του κλειστου ios και καρτα sd,τελος Ναι εχεις απολυτο δικιο..η αληθεια ειναι οτι θελω παρα πολυ να δοκιμασω ενα ξεκλειδωτο κιν, να του περναω οτι βιντεο,τραγουδια,εικονες θελω με αντιγραφη-επικολληση..βλεπεις τωρα μονο τραγουδια μπορουσα να περασω 6 χρονια που χρησιμοποιω iphone και αυτα με καποιον κοπο..εσυ τι κιν εχεις τωρα;
AggelosTz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Στο αντρόιντ μου αρέσει που με το nova launcher έχω φτιάξει τόσο ωραία το UI και το έχω κάνει πολύ προσωπικό (από τα εικονίδια, wallpaper που αλλάζει σε συγκεκριμένους χρόνους, widget ρολογιού και ημερολόγιο κτλ κτλ). Επίσης με gestures σου λύνει τα χέρια. Κατεβάζεις και ένα torrent client και έχεις ότι θες από μουσική και ταινίες (βάλε και μια κάρτα 64gb και είσαι άρχοντας) χαχα Από την άλλη αυτό που μου αρέσει στο iphone είναι το απλό...λειτουργεί όπως πρέπει, έχει υποστήριξη και δεν χάνει σε αξία. Ελάχιστα κολλήματα και πιο καλογραμμένες εφαρμογές. Αν πας σε καλή αντροιντ συσκευή δεν θα σου λήψει το iphone και αφού θα πας και σε s8 με γεια σου και δεν θα απογοητευτείς καθόλου. 1
angelosxatz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Στο αντρόιντ μου αρέσει που με το nova launcher έχω φτιάξει τόσο ωραία το UI και το έχω κάνει πολύ προσωπικό (από τα εικονίδια, wallpaper που αλλάζει σε συγκεκριμένους χρόνους, widget ρολογιού και ημερολόγιο κτλ κτλ). Επίσης με gestures σου λύνει τα χέρια. Κατεβάζεις και ένα torrent client και έχεις ότι θες από μουσική και ταινίες (βάλε και μια κάρτα 64gb και είσαι άρχοντας) χαχαΑπό την άλλη αυτό που μου αρέσει στο iphone είναι το απλό...λειτουργεί όπως πρέπει, έχει υποστήριξη και δεν χάνει σε αξία. Ελάχιστα κολλήματα και πιο καλογραμμένες εφαρμογές.Αν πας σε καλή αντροιντ συσκευή δεν θα σου λήψει το iphone και αφού θα πας και σε s8 με γεια σου και δεν θα απογοητευτείς καθόλου. Με εχεις καλυψει σε μεγαλο βαθμο φιλε!thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα