DYEL Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πρέπει να αλλάξω καλύμματα και δεν έχω ιδέα πως πάει το πράγμα. Όλα τα καλύμματα είναι το ίδιο?έχει σχέση ή διαματρος των καθισμάτων ή όλα κάνουν για όλα τα αυτοκίνητα? Εφαρμόζουν με γαντζακια? Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Υπαρχεουν και ετοιμα πολυ φτηνα σε praktiker κλπ αλλα μπορεις κια να παραγγειλεις γαι το δικο σου αμαξι αλλα το κοστος ανεβαινει σημαντικα. https://www.skroutz.gr/c/1244/seat_covers.html?order_by=popularity&order_dir=desc
BritGreek Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Όσες φορές έχω βάλει τέτοια, και έχω αρκετά, με τινάζει στατικός ηλεκτρισμός την ώρα που πιάνω την πόρτα κλπ, σε επίπεδο ορατής μπλε σπίθας. Θα φταίει η αγωγιμότητα του σώματός μου ή το υλικό που χρησιμοποιούν. Όποια και να πάρεις, πρόσεξε να έχουν τα ειδικά ανοίγματα για τους αερόσακους των καθισμάτων.
meletis_m Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Θα σου πρότεινα τη λύση σε ταπετσέρη να ράψεις δικά του. Εμένα κράτησαν 13 χρόνια, και το σαλόνι είναι σάν καινούργιο. Φέτος μου έσκισε του οδηγου. 150 Ευρώ είχα δώσει τότε 1
phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Από άποψη ποιότητας κι εφαρμογής, το να ράψεις πάνω στα καθίσματα νομίζω είναι το καλύτερο. Η ένστασή μου έγκειται στο εξής: - Κάνεις υποχρεωτικά βιολογικό πριν; Γιατί αν είναι βρώμικα και πας και ράψεις καθαρά καλύμματα από πάνω, δεν ξέρω τι έχεις καταφέρει ακριβώς. - Βγαίνουν αν θες να κάνεις μετά βιολογικό ή έστω ένα καλό σκούπισμα; Γιατί φαντάζομαι ότι ναι μεν ραφτά, αλλά η σκόνη θα περνάει από κάτω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Θα σου πρότεινα τη λύση σε ταπετσέρη να ράψεις δικά του. Εμένα κράτησαν 13 χρόνια, και το σαλόνι είναι σάν καινούργιο. Φέτος μου έσκισε του οδηγου. 150 Ευρώ είχα δώσει τότε Σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση αλλα δεν χαιρεσαι ετσι το σαλονι του αυτοκινητου σου . Σιγουρα ειναι πιο καλο απο καλυματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα