Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σήμερα πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ για να μάθω σε πιο Αστικό Κέντρο συνδεομαι και μου απάντησαν ότι αδυνατούν να μου δώσουν τέτοια στοιχεία και ότι πρέπει να πάω στο πλησιέστερο κατάστημα που από την περιοχή μου απέχει 4.5 χιλιόμετρα

και η ερώτηση μου είναι:

Έπεσα σε περίεργο υπάλληλο ή ξέρω εγώ είναι η πολιτική της εταιρείας να μην δινουν τέτοιες πληροφορίες η όντως δεν γίνεται να δουν σε ποιο κέντρο συνδεομαι?

ΥΓ. Λάθος μου, το άνοιξα στη λάθος κατηγορία, στο Internet ήθελα να το ανοίξω αν μπορεί κάποιος Μοντ να το μετακινήσει

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται να στο πουν μέσω τηλεφώνου, πάντως το topic είναι στο σωστό section. Το Internet section είναι για το περιεχόμενο (πχ κάποιο site), όχι την γραμμή...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται να στο πουν μέσω τηλεφώνου, πάντως το topic είναι στο σωστό section. Το Internet section είναι για το περιεχόμενο (πχ κάποιο site), όχι την γραμμή...

Ευχαριστώ για την απάντηση

Για το section κομπλέ τότε το άνοιξα κατά λαθος στο σωστό σημείο :P

Δημοσ.

Με τους έξι πρωτους αριθμούς του τηλεφώνου σου το βρίσκει.

Εννοείται δεν πρεπει να εχεις κανει ποτέ φορητότητα

Και όμως του έδωσα όλες τις πληροφορίες που ήθελε και στο τέλος μου είπε ότι δεν γινεται να μου δώσει αυτές τις πληροφορίες

Τελος πάντων μάλλον έπεσα σε ''μυστήριο'' υπάλληλο 

Δημοσ.

Μπες στην ιστοσελίδα της Vodafone και πήγαινε στον έλεγχο της διαθεσιμότητας και στο αποτέλεσμα θα σου βγάλει σε ποιο αστικό κέντρο ανήκεις.

Διαφορετικά, όπως λέει ο Νίκος, δώσε τους πρώτους 6 αριθμούς για να σου πούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Και όμως του έδωσα όλες τις πληροφορίες που ήθελε και στο τέλος μου είπε ότι δεν γινεται να μου δώσει αυτές τις πληροφορίες

Τελος πάντων μάλλον έπεσα σε ''μυστήριο'' υπάλληλο

Εννοώ οτι με τους 6 αριθμούς το βρίσκεις και μόνος σου, βαλ' τους εδώ αν δεν σε πειράζει να σου πουμε
  • Like 1
Δημοσ.

Κομπλέ παιδιά πήγα στο Σιτέ της vodafone έκανα ελενχο διαθεσιμότητας και μου το έβγαλε

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας

Δημοσ.

Καλησπέρα σήμερα πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ για να μάθω σε πιο Αστικό Κέντρο συνδεομαι και μου απάντησαν ότι αδυνατούν να μου δώσουν τέτοια στοιχεία και ότι πρέπει να πάω στο πλησιέστερο κατάστημα που από την περιοχή μου απέχει 4.5 χιλιόμετρα

και η ερώτηση μου είναι:

Έπεσα σε περίεργο υπάλληλο ή ξέρω εγώ είναι η πολιτική της εταιρείας να μην δινουν τέτοιες πληροφορίες η όντως δεν γίνεται να δουν σε ποιο κέντρο συνδεομαι?

ΥΓ. Λάθος μου, το άνοιξα στη λάθος κατηγορία, στο Internet ήθελα να το ανοίξω αν μπορεί κάποιος Μοντ να το μετακινήσει

Καταρχήν πρόσβαση έχει, μέσω του Προμηθέα.

Εάν είσαι πελάτης εννοείται πως μπορεί να σου πει σε ποιο ΑΚ ανήκεις.

Εάν δεν είσαι πελάτης είναι αυτονόητο ότι δεν επιτρέπεται ούτε από το 13888, ούτε από κατάστημα, ούτε από συνεργαζόμενο δίκτυο ούτε από πουθενά. Στην περίπτωση αυτή θα σε ενημερώσει ο πάροχος σου και μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν πρόσβαση έχει, μέσω του Προμηθέα.

Εάν είσαι πελάτης εννοείται πως μπορεί να σου πει σε ποιο ΑΚ ανήκεις.

Εάν δεν είσαι πελάτης είναι αυτονόητο ότι δεν επιτρέπεται ούτε από το 13888, ούτε από κατάστημα, ούτε από συνεργαζόμενο δίκτυο ούτε από πουθενά. Στην περίπτωση αυτή θα σε ενημερώσει ο πάροχος σου και μόνο.

Εννοείται ότι είμαι πελάτης του ΠΟτε απλώς δεν ήθελε να μου πει για κάποιο λόγο αλλά εντάξει αφού το βρήκα τώρα μικρό το κακό, απλώς άνοιξα το θέμα γιατί μου φάνηκε περίεργο να μην μπορεί να δώσει​ μια τόσο απλή πληροφορία και μετά να με ρωτάει αν θέλω να αλλάξω αστικό κέντρο η γιατί ρωτάω τέτοιες πληροφορίες λες και του ζήτησα κάτι εξωπραγματικό.

Δημοσ.

Εννοείται ότι είμαι πελάτης του ΠΟτε απλώς δεν ήθελε να μου πει για κάποιο λόγο αλλά εντάξει αφού το βρήκα τώρα μικρό το κακό, απλώς άνοιξα το θέμα γιατί μου φάνηκε περίεργο να μην μπορεί να δώσει​ μια τόσο απλή πληροφορία και μετά να με ρωτάει αν θέλω να αλλάξω αστικό κέντρο η γιατί ρωτάω τέτοιες πληροφορίες λες και του ζήτησα κάτι εξωπραγματικό.

Τότε πολύ κακώς δεν σε ενημέρωσε. Δεν υπάρχει τέτοια οδηγία "εκ των έσω".

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι είναι παράξενο για τον τελικό πελάτη να ρωτάει στοιχεία δικτύου. Παρόλο που δεν είναι κάτι ιδιαίτερα απόρρητο είναι αχρηστη πληροφορία.

Τώρα που έμαθες τι έγινε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι ότι είναι παράξενο για τον τελικό πελάτη να ρωτάει στοιχεία δικτύου. Παρόλο που δεν είναι κάτι ιδιαίτερα απόρρητο είναι αχρηστη πληροφορία.

Τώρα που έμαθες τι έγινε;

Εδώ και λίγες μέρες βγήκαν τα Αστικά Κέντρα που υποτίθεται ότι αναλαμβάνουν οι εναλλακτικοί πάροχοι για την εγκατάσταση του vectoring,στην Περιοχή μου έχουμε δύο αστικά Κέντρα και τα ανέλαβε και τα δύο ή vodafone με ποσοστό κάλυψης 76% , 70%.

Για αυτό ήθελα να μάθω σε ποιο από τα δύο ανήκω για να δω αν η καμπίνα μου είναι μέσα στην λίστα της για αναβάθμιση.

Επεξ/σία από solidsnake222

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...