Sorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Θα κάνεις track-day κάθε μήνα; Υπολόγισε οτι θα θέλεις συχνά λάστιχα. Κόστος περίπου 250-300€.
headbanger Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Αν κάνεις πίστα μπορείς απλά να έχεις λάστιχα πίστας και λάστιχα δρόμου. σε ΣΣ δεν θα πήγαινα με κάτι σκληρότερο από μέτρια γόμα στους ελληνικούς δρόμους, εκτός αν πας μόνο εθνικη που θα τολμούσα σκληρή γόμα με 0 ταρζανιές. όλα αυτά με γνώμονα το κόστος! Spect: Μονο αν εχεις ολη την οικογενεια με τις παπιες θα ειναι 450 κιλα. Η δικη μου ειναι κοντα στα 200κιλα και μιλαμε για 650cc 450 κιλά μετά κάτι εξτραδάκια. 430 έρχεται απο το εργοστάσιο. 1800 κυβικά 2κύλινδρο αερόψυκτο 1
DhZou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τι μηχανή είχες πριν; Από τα δύο που λες προτείνω καβλασάκι γιατί το λέει και τ' όνομα. Για τα έξοδα υπολόγισε σέρβις δύο φορές το χρόνο (αν κάνεις όσα χλμ λες) σύνολο 300€ + αλυσιδογράναζα κάθε δύο χρόνια αν δεν κάνεις ταρζανιές 150€ / 2 = 75 το χρόνο. Λάστιχα ξεκινάς από 300€ και αν πηγαίνεις μια φορά το μήνα πίστα δε θα σου βγάζουν χρόνο. Ασφάλεια, τέλη ότι σου είπαν κάνα 300αρι σύνολο. Επίσης στη μηχανή πονάνε τα έξτρα, μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, αμορτισέρ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί άλλαγμα ή σέρβις ξαφνικά. edit: Ξέχασα ότι για να μπεις πίστα θες ολόσωμη φόρμα, δερμάτινα γάντια και μπότες που ή τα νοικιάζεις εκεί ή τα αγοράζεις.
andrapos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Πρώην κάτοχος GSXR 600 να σε ενημερώσω ότι σε περίπτωση πτώσης είναι πανάκριβα τα πλαστικά(και όχι μόνο)..
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.. Εξοπλισμό προστασίας έχω ήδη αγορασμένο. Πολύ προσεκτικά επιλεγμένο κι ακριβό. Όποτε για εκεί δεν έχω θέμα.. Ενδεικτικά με Δράμα τακάκια κλπ έχουμε πάνω κάτω τιμές για τέτοιας κατηγορίας μηχανές; Φίλε που είχες gsxr 600 μπορείς να μου αναφέρεις κάποια χρηματικά ποσά για πλαστικά κλπ που είπες; έστω ατο περίπου. Για πίστα απλά ανέφερα ότι όπως και να έχει Σέρρες πηγαίνω μια φορά το. Μήνα τουλάχιστον αν όχι παραπάνω . Πηγαίνω όμως για άλλους λόγους. Το αν θα μπω πίστα και ποτέ δεν το γνωρίζω αλλά το βγάζω από την εξίσωση. Πρακτικά με ενδιαφέρουν τα κόστη για κανονική χρήση όπως την ανέφερα παραπάνω. Με πίστες ταρζανιές κλπ εννοείται μιλάμε για αλλά πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα