@topos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Καλησπερα, Εχω ενα lenovo z710 με τον i7 4720hq το οποιο εχει 2 slot για ram. Προς το παρων εχω 2*4gb και θελω να την αναβαθμισω μιας και ασχολουμε αρκετα με lightroom/photoshop και χαροπαλευει. Μολις ειδα οτι υπαρχουν και 16gb ddr3 σε ενα dimmακι, εχει επιχειρησει καποιος να βαλει 32gb ddr3 σε αντιστοιχο laptop? Επισημα η lenovo για το z710 δινει max 16gb(2*8gb),στα specs του cpu υποστηριζοντε ομως τα 32gb. Μπορει να εχει καποιο limitation το chipset?
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ναι, υποστηρίζει 32 σε 4 των 8. Λογικά δεν βλέπει 16αρια. Λογικά...
~Palpatin~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Εγώ πιστεύω θα παίξουν αλλά αυτό μόνο με δοκιμή θα δείξει, δεν θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου.
@topos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Οσο και εαν το εψαξα δεν βρηκα αναφορες για το συγκεκριμενο laptop. Υπηρχαν πληροφοριες για αλλα καθως και για nuc που δουλεψαν κανονικα. Μαλλων θα προσπερασω την ιδεα μιας και δεν υπαρχει διαθεσιμη στην Ελλαδα και επιπλεων οι τιμες 200αριζουν για 16gb σε ebay/amazon.co.uk. (Μονο στο amazon.com υπαρχει μια 16gb μαρκας "knight" στα 100ευρω αλλα δεν βρηκα πουθενα reviews για αυτη.) Τελος στο site της crucial που εχει ενα σετ 2x16gb (~400ευρω) αναφερει πως δεν ειναι συμβατη με το laptop μου.. Οποτε μαλλων θα βολευτω με 2x8gb προς το παρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα