supernatural13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα!Θέλω να κυκλοφορήσω ενα παλιό αμάξι της οικογένειας.Εχει παρεδομένες πινακίδες(ΟΧΙ ΟΡΙΣΤΙΚΉ ΔΙΑΓΡΑΦΗ) από τότε που είχε γίνει η μεγάλη αύξηση των τελών.!Γύρω στη δεκαετία υποθέτω.Οπότε θέλω να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς.Θα πάω στην εφορία, θα πληρώσω τα τέλη και θα τις πάρω?ή θα πρέπει να πληρώσω επανέκδοση αδειας? Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Και με το κτέο τι γίνεται?
Fubar.gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το πιό πιθανό είναι οτι έχουν καταστραφεί οι πινακίδες οπότε θα πρέπει να βγούν καινούριες Με μικρή επιφύλαξη γιατι το έκανα πριν κάποια χρόνια 1. Θα πρέπει πρώτα να το ασφαλίσεις, χρησιμοποιόντας τον παλιό αριθμό κυκλοφορίας. 2. Με το ασφαλιστήριο και το χαρτί της ακινησίας θα πάς στην εφορία, οπου θα πληρώσεις τα τέλη του τρέχοντος έτους και θα σου δώσουν το χαρτί άρσης ακινησίας. Καλό είναι να έχεις και φωτοτυπία της παλιάς άδειας. 3. Στη συνέχεια με αυτά τα χαρτιά πας στο υπουργείο συγκοινωνιών για να σου βγάλουν πινακίδες και καινούρια άδεια. Δέν αργούν, 2 με 4 εργάσιμες θέλουν. 4. Στο ενδιάμεσο θα περάσεις το αυτοκίνητο απο ΚΤΕΟ με το χαρτί που θα σου δώσουν απο το συγκοινωνιών. 5. Πας με όλα τα χαρτιά και το ΚΤΕΟ στο συγκοινωνιών και παραλαμβάνεις πινακίδες και άδεια. 6. Θα επικοινωνήσεις με την ασφαλιστική ωστε να σου κάνουν τροποποίηση στο ασφαλιστήριο και να καταχωρηθεί η νέα πινακίδα του αυτοκινήτου.
supernatural13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το πιό πιθανό είναι οτι έχουν καταστραφεί οι πινακίδες οπότε θα πρέπει να βγούν καινούριες Με μικρή επιφύλαξη γιατι το έκανα πριν κάποια χρόνια 1. Θα πρέπει πρώτα να το ασφαλίσεις, χρησιμοποιόντας τον παλιό αριθμό κυκλοφορίας. 2. Με το ασφαλιστήριο και το χαρτί της ακινησίας θα πάς στην εφορία, οπου θα πληρώσεις τα τέλη του τρέχοντος έτους και θα σου δώσουν το χαρτί άρσης ακινησίας. Καλό είναι να έχεις και φωτοτυπία της παλιάς άδειας. 3. Στη συνέχεια με αυτά τα χαρτιά πας στο υπουργείο συγκοινωνιών για να σου βγάλουν πινακίδες και καινούρια άδεια. Δέν αργούν, 2 με 4 εργάσιμες θέλουν. 4. Στο ενδιάμεσο θα περάσεις το αυτοκίνητο απο ΚΤΕΟ με το χαρτί που θα σου δώσουν απο το συγκοινωνιών. 5. Πας με όλα τα χαρτιά και το ΚΤΕΟ στο συγκοινωνιών και παραλαμβάνεις πινακίδες και άδεια. 6. Θα επικοινωνήσεις με την ασφαλιστική ωστε να σου κάνουν τροποποίηση στο ασφαλιστήριο και να καταχωρηθεί η νέα πινακίδα του αυτοκινήτου. Εδώ, υπάρχουν κάποια θεματάκια.. Καταρχάς, δεν πρέπει να υπάρχει το χαρτι της ακινησίας, και προφανώς αντιγραφο της άδειας. Ελπίζω να μπορόύν μέσω αριθμό πλαισίου ή κάτι τετοιο να τις εντοπίσουν. Μου έιπαν πάντως ότι οι εφορίες είναι αναγκασμένες, εφόσων είναι προσωρινά και όχι οριστικά κατατεθημένες οι πινακίδες να κρατήσουν αν όχι τις πινακίδες(λόγω χώρου), οπωσδήποτε την άδεια! Εσύ που έβγαλες καινούρια αδεια, δεν πληρωσες κάποιο ποσό? 70 ευρώ? Παρεπιπτώντος τα βιντεο στο youtube ειναι δικά σου?
Fubar.gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Εδώ, υπάρχουν κάποια θεματάκια.. Καταρχάς, δεν πρέπει να υπάρχει το χαρτι της ακινησίας, και προφανώς αντιγραφο της άδειας. Ελπίζω να μπορόύν μέσω αριθμό πλαισίου ή κάτι τετοιο να τις εντοπίσουν. Μου έιπαν πάντως ότι οι εφορίες είναι αναγκασμένες, εφόσων είναι προσωρινά και όχι οριστικά κατατεθημένες οι πινακίδες να κρατήσουν αν όχι τις πινακίδες(λόγω χώρου), οπωσδήποτε την άδεια! Εσύ που έβγαλες καινούρια αδεια, δεν πληρωσες κάποιο ποσό? 70 ευρώ? Παρεπιπτώντος τα βιντεο στο youtube ειναι δικά σου? Με αριθμό πλαισίου σίγουρα δέν θα μπορέσουν να το βρούν. Αλλά αν με τον αριθμό της πινακίδας λογικά θα μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία. Οι πινακίδες είναι σχεδον βέβαιο οτι έχουν καταστραφεί, αλλά την άδεια την έχουν κρατήσει, θα την έχουν μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά που καταθέσατε όταν κάνατε την ακινησία. Πρέπει να πλήρωσα κάποια παράβολα για την έκδοση των πινακίδων, δέν θυμάμαι τα ακριβή ποσά. Ναί, τα βίντεο είναι δικά μου!
supernatural13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Με αριθμό πλαισίου σίγουρα δέν θα μπορέσουν να το βρούν. Αλλά αν με τον αριθμό της πινακίδας λογικά θα μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία. Οι πινακίδες είναι σχεδον βέβαιο οτι έχουν καταστραφεί, αλλά την άδεια την έχουν κρατήσει, θα την έχουν μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά που καταθέσατε όταν κάνατε την ακινησία. Πρέπει να πλήρωσα κάποια παράβολα για την έκδοση των πινακίδων, δέν θυμάμαι τα ακριβή ποσά. Ναί, τα βίντεο είναι δικά μου! Δεν θυμάται κάνείς τις πινακίδες.... δυστηχώς... τωρα ελπίζω πάνω στα παλιά αυτοκόλλητα των τελών να φαίνεται το νούμερο, ή απο το όνομα του πατέρα μου. (Αν και έχουν περάσει απο το όνομα του πάνω απο 50 αυτοκίνητα...) Για επανέκδοση αδεια πληρώνεις αρκετά... Τώρα αν όντως μπορώ να κρατήσω την παλιά άδεια και απλά να βγάλω πινακίδες, αυτο δεν ειναι κάτι...) Ξέρεις μηπως ποσο καιρό έχω για να περάσω κτέο? Διορία? Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
homefront Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ψάχνωντας ανακάλυψα τον συγκεκριμένο νόμο που αναστέλεται ουσιαστικά η καταστροφή των πινακίδων.Για όσους ψάχνουν.!https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/15284
dollyyy19 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παγαινεις εκει που τιςκατεθεσες,και ζητας αρση.το οχημα ειναι στο ονομα σου,δεν το βρισκουν ουτε απο αριθμους ουτε απο το χαρτι ακινησιας.ειναι στο ονομα σου,στον φακελο σου.αν κατατεθικε μετα το 9,δεν τις κατεστρεψαν.ζητας απο τον υπαλληλο να σε δωσει χαρτι για να το ασφαλισεις.δινει χαρτι,πας κανεις ασφαλεια,επιστρεφεις,το δινει στονυπαλληλο,βγαζει ταυτοτητα οφειλης τελων,αν ειναι ανω των 500 ,πας σε τραπεζα που εχεις λογαριασμο για να κοψεις επιταγη,πας ταμειο,με την αποδειξη παιρνεις τις πινακιδες και μεσα σε 20 μερες πρεπει να περασεις κτεο.αν εχουν καταστραφει,δινει χαρτι ο υπαλληλος για καινουριες,πας υπουργειο μηχανολογικο κλπ,για εκδοση καινουριων ( χωρις κοστος προ κρισης)
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δεν θυμάται κάνείς τις πινακίδες.... δυστηχώς... τωρα ελπίζω πάνω στα παλιά αυτοκόλλητα των τελών να φαίνεται το νούμερο, ή απο το όνομα του πατέρα μου. (Αν και έχουν περάσει απο το όνομα του πάνω απο 50 αυτοκίνητα...) Για επανέκδοση αδεια πληρώνεις αρκετά... Τώρα αν όντως μπορώ να κρατήσω την παλιά άδεια και απλά να βγάλω πινακίδες, αυτο δεν ειναι κάτι...) Ξέρεις μηπως ποσο καιρό έχω για να περάσω κτέο? Διορία? Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό... Μέσα από το taxisnet μπορείς να δεις λίστα με όλα τα οχήματα σου, άσχετα αν είναι σε ακινησία ή όχι. Πας εδώ: https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per.jsp κάνεις login, επιλέγεις "κατάσταση οχημάτων", και βλέπεις τα πάντα. Το χαρτί της ακινησίας κανονικά πρέπει να το έχεις, αν το έχεις χάσει θα σε ταλαιπωρήσουν αλλά εν τέλει θα κάνεις δουλειά σου. Φυσικά και κρατάς την παλιά άδεια, οι πινακίδες εφόσον έχουν καταστραφεί σου δίνουν ένα χαρτί για να πας μηχανολογικό να βγάλεις νέες, το κόστος αν θυμάμαι καλά είναι 60€. Διορία να το περάσεις ΚΤΕΟ έχεις 15 ημέρες από τη στιγμή που θα κάνεις άρση ακινησίας, αν καθυστερήσεις περνάς αλλά με πρόστιμο. το οχημα ειναι στο ονομα σου,δεν το βρισκουν ουτε απο αριθμους ουτε απο το χαρτι ακινησιας.ειναι στο ονομα σου,στον φακελο σου Κάνεις λάθος, το χαρτί της ακινησίας μαζί με την άδεια είναι μέσα στον φάκελο του αυτοκινήτου, ο οποίος γράφει απέξω ΜΟΝΟ τον αριθμό κυκλοφορίας και όχι όνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα