poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 58 minutes ago, Joshua21 said: Το πρόβλημα είναι ότι έχεις λανθασμένη εντύπωση του τι σημαίνει "λογιστικό υπόλοιπο". Συνήθως τα χρήματα από τέτοιου είδους εισερχόμενα εμβάσματα χρειάζονται 1-2 ημέρες μέχρι να εμφανιστούν ως διαθέσιμα. απλα μπερδεψε οτι το λογιστικο αλλαζει με βαση το διαθεσιμο μονο οταν εχεις ξοδεψει και οχι οταν ειναι να σου πιστωθει.γενικως μπερδευει κοσμο το διαθεσιμο και το λογιστικο.
Joshua21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, poulinos είπε απλα μπερδεψε οτι το λογιστικο αλλαζει με βαση το διαθεσιμο μονο οταν εχεις ξοδεψει και οχι οταν ειναι να σου πιστωθει.γενικως μπερδευει κοσμο το διαθεσιμο και το λογιστικο. Και εσύ μπερδεύτηκες λίγο, το ποσό δεν θα του πιστωθεί, του έχει πιστωθεί ήδη, έγραψε ότι ήταν 418,5 και έγινε 518,5. Κατά τα άλλα ναι, η διαφορά ανάμεσα σε λογιστικό και διαθέσιμο δεν υπάρχει μόνο όταν υπάρχει δέσμευση ποσού λόγω αγορών.
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 6 minutes ago, Joshua21 said: Και εσύ μπερδεύτηκες λίγο, το ποσό δεν θα του πιστωθεί, του έχει πιστωθεί ήδη, έγραψε ότι ήταν 418,5 και έγινε 518,5. Κατά τα άλλα ναι, η διαφορά ανάμεσα σε λογιστικό και διαθέσιμο δεν υπάρχει μόνο όταν υπάρχει δέσμευση ποσού λόγω αγορών. το ιδιο λεμε.οτι το διαθεσιμο απο το λογιστικο δεν αλλαζει μονο οταν εχεις αγορασει αλλα και οταν ειναι να σου βαλουν λεφτα(σου εχουν βαλει λεφτα). και αναφερω οτι πολλα ατομα νομιζουν (το ιδιο και ο φιλος που εγραψε) οτι το διαθεσιμο αλλαζει εναντι του λογιστικου μονο οταν υπαρχει χρεωση και οχι πιστωση.στην ουσια του εχει πιστωθει απλα δεν μπορει να το χρησιμοποιησει ακομα μεχρι να γινει διαθεσιμο.
ion_ts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Στις 10/1/2019 στις 12:25 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Αν εσυ ενδιαμεσα ειχες κλεισει τον λογαριασμο σου ? Απο ατομο που ξερει αποκελιεται να μην σου εγινε δεμευση .Απλα το ποσο αν δεν ζητηθει απο τον εμπορο σε 15 μερες αποδεσμευεται η δεσμευση . Και ομως, μου ετυχε και μενα εχτες. Μου μειωθηκε το ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ (οχι το λογιστικο), για συναλλαγη που εκανα πριν ενα μηνα! Μιλησα με την τραπεζα και μου απαντησαν πως η συναλλαγη εγινε τελη Σεπτεμβρη και απλα τώρα την εκκαθάρισε ο πωλητης. Ομως ρωταω ....γιατι δεν ενημερωθηκε το διαθεσιμο υπολοιπο μου εκείνη την στιγμή παρά έπρεπε να περασουν 3 βδομαδες για να φανει? και θα επαναλαβω για να μην υπαρξει συγχηση, μιλαω για το διαθεσιμο υπολοιπο που υποτιθεται οτι ειναι αυτο που σου μενει για συναλλαγες και οχι για το λογιστικο που εμπεριεχει και τα δεσμευμενα ποσα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, σας παρακαλώ λύστε μου την απορία γιατι είτε μιλάμε για λαθος του συστήματος, οπότε θα πρέπει να αρχίσουμε να τα σημειώνουμε όλα με χαρτί κ μολυβι για να είμαστε σιγουροι για το ποσό που έχουμε να κινηθούμε, είτε είναι "λαθος" χρέωση (ας το πω έτσι) του καταστήματος και απλά η τράπεζα δεν ξέρει ή δεν έχει παραπάνω πληροφοριση. Πάντως πρόκειται σίγουρα για λάθος, ποιανού δεν ξέρω.
fastnq2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Έχει και άλλος συσσωρευμενες δεσμεύσεις απο βδομάδες στην εθνική? Συγκεκριμένα σε εμένα από τις 20/12 δεν έχει εκκαθαριστει ούτε μια αγορά
Mene Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Κι εμένα τα ίδια, φαντάζομαι θα καθυστερούν λόγω αλλαγής χρόνου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά στο λογαριασμό μου μόλις μου βάλανε κάτι λεφτά άλλα τα εμφανίζει στο Λογιστικό υπόλοιπο και στο Σύνολο δεσμεύσεων ,επίσης προτού μπουν τα λεφτά ο λογαριασμός είχε ένα μείον δίπλα σε ένα ποσό ισάξιο κοντά με τα λεφτά που μου βάλανε ...τώρα έχει μείνει κοντά ένα ευρώ περίπου και αυτό με ένα( - μείον) μπροστά , τι σημαίνει αυτό??? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης
Jimisis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω την εξης απορια μιας και η eurobank δεν ασχολείται να απαντησει στα email και δεν εχω χρονο πρωινά να παω τραπεζα, ειχα κανει αγορα σε περίπτερο με καρτα τις προάλλες και μου λεει ο περιπτεράς οτι η καρτα απορρίφθηκε εβγαλε και το χαρτάκι αποτυχία συναλλαγής, πλήρωσα στην τελικη μετρητά και βλεπω στο ebank το ποσο που ήταν να πληρώσω μεσω κάρτας στο περίπτερο το βγαζει ως "δεσμευμενο" υπολοιπο ενω δεν εγινε επιτυχής η συναλλαγή, τωρα τι γινεται? Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από Jimisis
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Παρε τηλ στο phone banking 2109555000 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από Γιάννης Platano
rus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Jimisis είπε Εχω την εξης απορια μιας και η eurobank δεν ασχολείται να απαντησει στα email και δεν εχω χρονο πρωινά να παω τραπεζα, ειχα κανει αγορα σε περίπτερο με καρτα τις προάλλες και μου λεει ο περιπτεράς οτι η καρτα απορρίφθηκε εβγαλε και το χαρτάκι αποτυχία συναλλαγής, πλήρωσα στην τελικη μετρητά και βλεπω στο ebank το ποσο που ήταν να πληρώσω μεσω κάρτας στο περίπτερο το βγαζει ως "δεσμευμενο" υπολοιπο ενω δεν εγινε επιτυχής η συναλλαγή, τωρα τι γινεται? Λογικα δεν εγινε κατι αφου οι ιδιοι λενε μη επιτυχης συναλλαγη, θα ξεδεσμευτει το ποσο και θα σου επιστραφει. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από rus
Jimisis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, rus είπε Λογικα δεν εγινε κατι αφου οι ιδιοι λενε μη επιτυχης συναλλαγη, θα ξεδεσμευτει το ποσο και θα σου επιστραφει. Αλλα ποσο καιρο μπορει να τραβήξει αυτο διοτι εχει ηδη 5 μερες 1
rus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Jimisis είπε Αλλα ποσο καιρο μπορει να τραβήξει αυτο διοτι εχει ηδη 5 μερες Aμα βιαζεσαι να παρεις αυτα τα λεφτα τοτε μαλλον θα πρεπει να περασεις απ το Κατ/μα να τα ελευθερωσουν (εκτος αν γινεται κι απ το τηλεφωνο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα