CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 11 hours ago, poulinos said: θα περιμενεις καμια μερα που θελει για να ολοκληρωθει.αυτο ειναι το κακο οταν κανεις μεταφορα απο την μια τραπεζα στην αλλη που ειναι διαφορετικη... ...χωρίς Quick Transfer, iBank Pay, paf ή όπως λέει η κάθε τράπεζα το σύστημα μεταφοράς μέσω κινητού ή email ή ΑΦΜ.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 8 hours ago, rus said: Aκομα μεγαλυτερο κακο είναι οτι υπαρχει χρεωση. λιγο ντροπη αυτο.να κανεις μεταφορα και να φαινονται την επομενη μερα και αν συν την χρεωση. 20 minutes ago, CheOnWeb said: ...χωρίς Quick Transfer, iBank Pay, paf ή όπως λέει η κάθε τράπεζα το σύστημα μεταφοράς μέσω κινητού ή email ή ΑΦΜ. quick transfer δεν ειναι το λεφτα στο λεπτο?αυτο ειναι καλη λυση αλλα πολλες φορες δεν βολευει διοτι μπορει να θες τα λεφτα στον αλλον λογαριασμο συν οτι αμα ειναι μεγαλο ποσο δεν θα σε αφησει να το σηκωσεις λογω cc.
CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, poulinos said: quick transfer δεν ειναι το λεφτα στο λεπτο?αυτο ειναι καλη λυση αλλα πολλες φορες δεν βολευει διοτι μπορει να θες τα λεφτα στον αλλον λογαριασμο συν οτι αμα ειναι μεγαλο ποσο δεν θα σε αφησει να το σηκωσεις λογω cc. Έχει ημερήσιο όριο 300-500 ευρώ αλλά μεταφέρεις επί τόπου από μία τράπεζα σε άλλη χωρίς έξοδα. Το "δεν βολεύει διότι μπορεί να θες τα λεφτά στον άλλον λογαριασμό", δεν το κατάλαβα. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από CheOnWeb
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 3 minutes ago, CheOnWeb said: Έχει ημερήσιο όριο 300-500 ευρώ αλλά μεταφέρεις επί τόπου χωρίς έξοδα από μία τράπεζα σε άλλη χωρίς έξοδα. Το "δεν βολεύει διότι μπορεί να θες τα λεφτά στον άλλον λογαριασμό", δεν το κατάλαβα. αν θες να μεταφερεις πχ 3000 ευρω τοτε α.δεν θα σε αφησει διοτι ειναι μεγαλο το ποσο. β.δεν θα σε αφησει να τα σηκωσεις σαν μετρητα λογω cc. γ.τα λεφτα μπορει να μην τα θες στο χερι αλλα να τα θες στον αλλο λογαριασμο για χ ψ λογο.οποτε αμα τα παρεις στο χερι μετα θαπρεπει να πας να τα καταθεσεις στον αλλον λογαριασμο. γενικως δεν θα ηταν προβλημα το γ αν δεν υπηρχε προβλημα με το α και το β. αν δηλαδη μπορουσες να στειλεις λεφτα στο λεπτο με οτι ποσο ηθελες και να μην ειχες προβλημα με cc στο ποσα θα σηκωσεις σε cash ,τοτε το γ θα ηταν μια ευκολη λυση.
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 @poulinos Έχεις μείνει λίγο πίσω, οι αναλήψεις μετρητών από 1η Οκτωβρίου 2018 δεν έχουν όριο. Άσε που μέχρι τότε μια χαρά σε άφηνε να σηκώσεις 3.000 μια και το όριο ήταν 5.000€.
CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 5 minutes ago, poulinos said: αν θες να μεταφερεις πχ 3000 ευρω τοτε α.δεν θα σε αφησει διοτι ειναι μεγαλο το ποσο. β.δεν θα σε αφησει να τα σηκωσεις σαν μετρητα λογω cc. γ.τα λεφτα μπορει να μην τα θες στο χερι αλλα να τα θες στον αλλο λογαριασμο για χ ψ λογο.οποτε αμα τα παρεις στο χερι μετα θαπρεπει να πας να τα καταθεσεις στον αλλον λογαριασμο. γενικως δεν θα ηταν προβλημα το γ αν δεν υπηρχε προβλημα με το α και το β. αν δηλαδη μπορουσες να στειλεις λεφτα στο λεπτο με οτι ποσο ηθελες και να μην ειχες προβλημα με cc στο ποσα θα σηκωσεις σε cash ,τοτε το γ θα ηταν μια ευκολη λυση. Ώπα, όχι δεν εννοώ το λεφτά στο λεπτό, αν κατάλαβα καλά τι είναι αυτό. Μιλάω για μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό. Το όρια φυσικά ισχύουν αλλά για "μικρά" ποσά είναι ό,τι καλύτερο.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 40 minutes ago, Joshua21 said: @poulinos Έχεις μείνει λίγο πίσω, οι αναλήψεις μετρητών από 1η Οκτωβρίου 2018 δεν έχουν όριο. Άσε που μέχρι τότε μια χαρά σε άφηνε να σηκώσεις 3.000 μια και το όριο ήταν 5.000€. αυτο δεν το ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε γινει.ειχα μεινει καπου στα 1500 το μηνα. αλλωστε ηταν πολυ παραπανω απο αυτα που θα μπορουσα να σηκωσω ετσι και αλλιως.χαχα. 39 minutes ago, CheOnWeb said: Ώπα, όχι δεν εννοώ το λεφτά στο λεπτό, αν κατάλαβα καλά τι είναι αυτό. Μιλάω για μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό. Το όρια φυσικά ισχύουν αλλά για "μικρά" ποσά είναι ό,τι καλύτερο. το λεφτα στο λεπτο στην ουσια εγω πχ εχω πειραιως και σου στελνω ενα κωδικο που πας στο atm χωρις καρτα βαζεις τον κωδικο και σου βγαζει τα λεφτα που εχω ορισει εγω.αυτο καταλαβα οτι εννοεις με το quick transfer ναι ειναι διαφορετικο αυτο που λες εσυ.εσυ εννοεις αυτο http://www.thessaliaeconomy.gr/blog/trapezes/iris-lefta-sto-kinito-dorean-apo-peiraios-ethniki-eurobank-alpha IRIS 24/7 Payment από την Τράπεζα Πειραιώς// Paf Payments από τη Eurobank // Alpha Quick Transfer από την Alpha Bank // i-bank Pay από την Εθνική Τράπεζα απλα πρεπει να εισαι εγγεγραμενος στην υπηρεσια και εσυ και ο αλλος.
CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, poulinos said: αυτο δεν το ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε γινει.ειχα μεινει καπου στα 1500 το μηνα. αλλωστε ηταν πολυ παραπανω απο αυτα που θα μπορουσα να σηκωσω ετσι και αλλιως.χαχα. το λεφτα στο λεπτο στην ουσια εγω πχ εχω πειραιως και σου στελνω ενα κωδικο που πας στο atm χωρις καρτα βαζεις τον κωδικο και σου βγαζει τα λεφτα που εχω ορισει εγω.αυτο καταλαβα οτι εννοεις με το quick transfer Το Quick Transfer (Alpha Bank) και τα αντίστοιχα των άλλων τραπεζών [iBank Pay της ΕΤΕ και paf (Pay a Friend) της Eurobank (της Πειραιώς δεν θυμάμαι πώς το λένε)], είναι ένα link μεταξύ κινητού (ή email ή ΑΦΜ) και του λογαριασμού σου. Οπότε στέλνοντας από κινητό σε κινητό, τα λεφτά πάνε στην ουσία από λογαριασμό σε λογαριασμό, χωρίς όμως να χρειάζεται να ξέρεις το IBAN και κυρίως άμεσα και χωρίς κόστος. Όλες οι υπηρεσίες (Quick transfer-iBank Pay- paf κλπ) βρίσκονται "κάτω" απ' το iris, γι' αυτό και έχουν άμεση επαφή. Edit: Εννοείται ότι όλα (και το αρχικό setup) γίνονται μέσω των αντίστοιχων smartphone apps. Η ΕΤΕ έχει χωριστό app, στις άλλες είναι ενσωματωμένο στο βασικό app τους. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από CheOnWeb
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 3 hours ago, CheOnWeb said: Το Quick Transfer (Alpha Bank) και τα αντίστοιχα των άλλων τραπεζών [iBank Pay της ΕΤΕ και paf (Pay a Friend) της Eurobank (της Πειραιώς δεν θυμάμαι πώς το λένε)], είναι ένα link μεταξύ κινητού (ή email ή ΑΦΜ) και του λογαριασμού σου. Οπότε στέλνοντας από κινητό σε κινητό, τα λεφτά πάνε στην ουσία από λογαριασμό σε λογαριασμό, χωρίς όμως να χρειάζεται να ξέρεις το IBAN και κυρίως άμεσα και χωρίς κόστος. Όλες οι υπηρεσίες (Quick transfer-iBank Pay- paf κλπ) βρίσκονται "κάτω" απ' το iris, γι' αυτό και έχουν άμεση επαφή. Edit: Εννοείται ότι όλα (και το αρχικό setup) γίνονται μέσω των αντίστοιχων smartphone apps. Η ΕΤΕ έχει χωριστό app, στις άλλες είναι ενσωματωμένο στο βασικό app τους. ναι προσθεσα παραπανω σχολια στο Post πιο πανω.καταλαβα τι εννοεις. χρησιμο και αυτο απλα θα εχει καποιο οριο και αυτο ΛΟΓΙΚΑ όπως έχει και το λεφτα στο λεπτοπ. παντως καποια στιγμη θα επρεπε και απο το Web banking να γινονται μεταφορες χρηματων σε αλλες τραπεζες και αμεσα αλλα και χωρις χρεωση. το ιδιο και με εμβασματα που τα πληρωνεις χρυσαφι εν ετος 2019 που ειναι ολα ηλεκτρονικα.λες και στελνουμε περιστερια. 1
CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 8 minutes ago, poulinos said: θα εχει καποιο οριο και αυτο ΛΟΓΙΚΑ Έως 500 ευρώ. Πολύ χρήσιμο, ειδικά για μικρά ποσά που δεν αξίζει το έξοδο. Χαρτζιλίκια στα παιδιά, μοίρασμα εξόδων για καφέ και φαγητό στη δουλειά κλπ. 10 minutes ago, poulinos said: καποια στιγμη θα επρεπε και απο το Web banking να γινονται μεταφορες χρηματων σε αλλες τραπεζες και αμεσα αλλα και χωρις χρεωση +1
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 και το λεφτα στο λεπτο ειναι σε στυλ 500 την ημερα και μεχρι 3000 το μηνα.κατι τετοιο.thanxs παντως.μαθαμε και κατι για αυτον τον τροπο. 4 minutes ago, CheOnWeb said: Έως 500 ευρώ. Πολύ χρήσιμο, ειδικά για μικρά ποσά που δεν αξίζει το έξοδο. Χαρτζιλίκια στα παιδιά, μοίρασμα εξόδων για καφέ και φαγητό στη δουλειά κλπ. +1 1
gCortez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά...Έχω κ γω ένα θέμα με το Λογιστικό υπόλοιπο κ το Διαθέσιμο...βασικά γνωρίζω γενικά τη διαφορά αλλά εδώ συμβαίνει κάτι που δε το χω ξανά συναντήσει ...γνωρίζω ότι το λογιστικό ειναι οι εκκρεμείς συναλλαγές που θα γίνουν κ θα 'χαθούν' που είπατε κάποιοι αλλα το θέμα ειναι ότι εγώ σήμερα έχοντας πχ Διαθέσιμο υπόλοιπο 418,50 ευρώ πχ κ ενώ δεν έκανα κάποια συναλλαγή (η τελευταία ήταν ένας καφές 1,5 ευρω απ' τη προηγούμενη μέρα κ ήδη έχει καταγραφεί απ' τα 420 που είχα) κ περίμενα να μου μπει η επιστροφή φόρου αυτόματο καιρο η οποία μπήκε σήμερα ...το γραφει στις ενημερώσεις ότι μπήκε αλλά δε φαίνεται στο Διαθέσιμο υπόλοιπο (δεν έχει προστεθεί δλδ στα 418,50) αλλά υπάρχει στο Λογιστικό δλδ έχω Λογιστικό 418,50+200=618,50...δε μπορεί να είναι Λογιστικό όμως δλδ εκκρεμές υποχρεώσεις δλδννα έχω αγοράσει κάτι ή σύνολο εξόδων 200 ευρώ κ δλδ να τα χάσω...αφού τώρα μπηκαν κ είναι επιστροφή...άρα τι συμβαίνει εδώ? Μήπως μπήκε στο λογιστικό κ ενώ έγινε κατάθεση δεν έχουν "φανεί" ακόμα λόγω τράπεζας κ θα τα δω από Δευτέρα? Γτ δε μπορεί να είναι έξοδα ...επιστροφή φόρου είναι δικά μου κ δεν έχω αγοράσει κάτι με 200 ευρώ απ' το τελευταίο διαθέσιμο ποσό των 418,50... ευχαριστώ!
rus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Γιατι ανησυχεις? Λογικα θα τα δεις περασμενα τη Δευτερα.
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 On 13/09/2019 at 19:09, gCortez said: Καλησπέρα παιδιά...Έχω κ γω ένα θέμα με το Λογιστικό υπόλοιπο κ το Διαθέσιμο...βασικά γνωρίζω γενικά τη διαφορά αλλά εδώ συμβαίνει κάτι που δε το χω ξανά συναντήσει ...γνωρίζω ότι το λογιστικό ειναι οι εκκρεμείς συναλλαγές που θα γίνουν κ θα 'χαθούν' που είπατε κάποιοι αλλα το θέμα ειναι ότι εγώ σήμερα έχοντας πχ Διαθέσιμο υπόλοιπο 418,50 ευρώ πχ κ ενώ δεν έκανα κάποια συναλλαγή (η τελευταία ήταν ένας καφές 1,5 ευρω απ' τη προηγούμενη μέρα κ ήδη έχει καταγραφεί απ' τα 420 που είχα) κ περίμενα να μου μπει η επιστροφή φόρου αυτόματο καιρο η οποία μπήκε σήμερα ...το γραφει στις ενημερώσεις ότι μπήκε αλλά δε φαίνεται στο Διαθέσιμο υπόλοιπο (δεν έχει προστεθεί δλδ στα 418,50) αλλά υπάρχει στο Λογιστικό δλδ έχω Λογιστικό 418,50+200=618,50...δε μπορεί να είναι Λογιστικό όμως δλδ εκκρεμές υποχρεώσεις δλδννα έχω αγοράσει κάτι ή σύνολο εξόδων 200 ευρώ κ δλδ να τα χάσω...αφού τώρα μπηκαν κ είναι επιστροφή...άρα τι συμβαίνει εδώ? Μήπως μπήκε στο λογιστικό κ ενώ έγινε κατάθεση δεν έχουν "φανεί" ακόμα λόγω τράπεζας κ θα τα δω από Δευτέρα? Γτ δε μπορεί να είναι έξοδα ...επιστροφή φόρου είναι δικά μου κ δεν έχω αγοράσει κάτι με 200 ευρώ απ' το τελευταίο διαθέσιμο ποσό των 418,50... ευχαριστώ! Θα εμφανιστουν σημερα λογικα.δεν εχει γινει κατι λαθος ουτε εχεις αγορασει.απλα λογω weekend μαλλον δεν φαινεται η κινηση
Joshua21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 13/9/2019 στις 7:09 ΜΜ, gCortez είπε Καλησπέρα παιδιά...Έχω κ γω ένα θέμα με το Λογιστικό υπόλοιπο κ το Διαθέσιμο...βασικά γνωρίζω γενικά τη διαφορά αλλά εδώ συμβαίνει κάτι που δε το χω ξανά συναντήσει ...γνωρίζω ότι το λογιστικό ειναι οι εκκρεμείς συναλλαγές που θα γίνουν κ θα 'χαθούν' που είπατε κάποιοι αλλα το θέμα ειναι ότι εγώ σήμερα έχοντας πχ Διαθέσιμο υπόλοιπο 418,50 ευρώ πχ κ ενώ δεν έκανα κάποια συναλλαγή (η τελευταία ήταν ένας καφές 1,5 ευρω απ' τη προηγούμενη μέρα κ ήδη έχει καταγραφεί απ' τα 420 που είχα) κ περίμενα να μου μπει η επιστροφή φόρου αυτόματο καιρο η οποία μπήκε σήμερα ...το γραφει στις ενημερώσεις ότι μπήκε αλλά δε φαίνεται στο Διαθέσιμο υπόλοιπο (δεν έχει προστεθεί δλδ στα 418,50) αλλά υπάρχει στο Λογιστικό δλδ έχω Λογιστικό 418,50+200=618,50...δε μπορεί να είναι Λογιστικό όμως δλδ εκκρεμές υποχρεώσεις δλδννα έχω αγοράσει κάτι ή σύνολο εξόδων 200 ευρώ κ δλδ να τα χάσω...αφού τώρα μπηκαν κ είναι επιστροφή...άρα τι συμβαίνει εδώ? Μήπως μπήκε στο λογιστικό κ ενώ έγινε κατάθεση δεν έχουν "φανεί" ακόμα λόγω τράπεζας κ θα τα δω από Δευτέρα? Γτ δε μπορεί να είναι έξοδα ...επιστροφή φόρου είναι δικά μου κ δεν έχω αγοράσει κάτι με 200 ευρώ απ' το τελευταίο διαθέσιμο ποσό των 418,50... ευχαριστώ! Το πρόβλημα είναι ότι έχεις λανθασμένη εντύπωση του τι σημαίνει "λογιστικό υπόλοιπο". Συνήθως τα χρήματα από τέτοιου είδους εισερχόμενα εμβάσματα χρειάζονται 1-2 ημέρες μέχρι να εμφανιστούν ως διαθέσιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα